Dodatna oprema 2CV ... nekoč in danes

Začel/a janez, December 09, 2012, 03:09:31 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janez

Nekaj novega... Tole en Nemec dela in prodaja. Cena je 230 eur za dva podstavka, aluminij, barvano v sivo barvo Gris rose . Cena je samo za podstavke - par, brez luči.

janez

Ni dodatna oprema je pa dobra reklama...

Papirnata kapa, ki datira v zgodnja osemdeseta leta, angleški trg, original Citroenova reklama za Spačka .

Bravo Janez, sem jo dobil iz GB in gre v moj arhiv. :BigThumbs:

pubi2cv

Evo še neki moje dodatne opreme...življenskega pomena je artikel na sliki :emot89:

pubi2cv

Ker je mašina mal glasnejša kot denimo v Maybachu, je potrebno poskrbet za muziko na primerni jakosti. Ker imamo radi fino reprodukcijo, je treba naredit panele za na vrata. Hkrati služijo še kot izolacija pozimi...hehehe. Moje rokodelstvo....kombinacija šperplate in krivljene pločevine, oblečeno s filcem in usnje prek.

Jasno, brez feršterkerja ne gre...primerno mesto sem našel pod sovoznikovo polico. Paše not ko ata na mamo. Ko sediš noter, se ga sploh ne opazi. Razen, ko pržgeš radio, jasno:AngelPray:

vinotoc

Citat od: pubi2cv;148800Evo še neki moje dodatne opreme...življenskega pomena je artikel na sliki :emot89:

To pa ni v redu. Ob prepogosti uporabi se ti bo planka zvila in če bog da tudi zvirala:emot46:
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

pubi2cv

Še ena inovacija oz. apdejtanje: Dodan volanski zglob malo nad pedali in zaradi boljše stabilnosti oz. večje togosti volanskega droga še tretje vodilo oz. vležajenje volanštange. Na tak način dobiš poleg vsem dobro znane koristi, ki jo prinaša zglob, še bolj položno lego volana. Še posebej pride prav, če imaš zamenjane sprednje sedeže...si lahko res idealno poštimaš lego za volanom...aaaah:emot66:

Se opravičujem za mal slabše fotke...slikano s telefonom pri močnem soncu...sej se vidi, da je sonce, ker v avtu ni tapecirunge in tepiha....se suši na ograji na frišno oprano:BigThumbs:

pubi2cv

Citat od: vinotoc;148803To pa ni v redu. Ob prepogosti uporabi se ti bo planka zvila in če bog da tudi zvirala:emot46:

Nič bat...ornk je ojačano. Pa kišto je Keža naredu...tak da ti sam prnes artikle, pa lahk odpiramo dokler mi zdržimo...hehe

pubi2cv

No, ko sem ravno v akciji...da še kaj prlepim arzenala dodatne opreme:

- V dobi raznih multi cuzi muzi pripomočkov, je nujno potrebno poskrbet za napajanje tovrstnih dobrot tuti (oz. predvsem) v zadnji vrsti. Na DX imajo cel kup različnih vtičnic v ta namen. Enostavno in praktično:

pubi2cv

No, k multimediji spada še multimedijska kišta....pod havbo je v Spaku dosti neizrabljenega prostora, ki ga bi bilo škoda neizkoristiti. Ima lahko celo dvojno funkcijo...še kot nosilec amijeve posode za pranje šip

sušo

Hm kaj pa pokrovček?
Tle not hitr pade kak delček česa - lahko tudi prevodnega - pa gre variovalka.
Da o raznih peskih in listkih in ostalem ne govorim.
En deklc čez pa bo.

sušo

Brz si pubi brz.
Sm pisu za napajalno napravo na zadnji sliki...

pubi2cv

Citat od: sušo;148810Hm kaj pa pokrovček?
Tle not hitr pade kak delček česa - lahko tudi prevodnega - pa gre variovalka.
Da o raznih peskih in listkih in ostalem ne govorim.
En deklc čez pa bo.

Zdejle po novem letu je na voljo dost plutovinastih štoplcov od šampanjcev...škodit ne more...hehe

sušo

Eeee kaj pa USB? Ka boš te tam notri tlačo?
Drgač pa imaš res. Dobra ideja s štoflci. Taka sezonska...   ha ha

pubi2cv

Ko sem že omenjal konfort oz lego za volanom:...exclusive oprema z lederzici:AngelPray:....za zadaj pašejo not idealno od twingota (stari tip, brez ločenih vzglavnikov).
Pa seveda spada k omenjenemu paketu opreme še volan (malo manjši od oriðiði, da je več placa za kolena, ker je naklon volana pri meni zdaj drugačen kot pri originalu).

Ni bilo dobavljivo na vseh trgih

:emoticglass:

pubi2cv

Citat od: sušo;148814Eeee kaj pa USB? Ka boš te tam notri tlačo?
Drgač pa imaš res. Dobra ideja s štoflci. Taka sezonska...   ha ha

USB....za telefon, tablce, računalnike, konzole, fotoaparate, skratka vso elektronsko kramo. Trzajo na USB brez problema.