Plin akcija za 590 eur!

Začel/a DejanO, November 07, 2012, 09:03:58 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

DejanO

Kolegica je zadovoljna, v par mesecih bo investicija pokrita. Vozi se dnevno Ptuj - MB. Potnih stroškov dobi 180 eur.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

MSrougeZX

C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

dvorjan

The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

isarajli

No , tud moj prijatelj je naročen, šel si je ogledat situacijo, pravi da tip dela v malo večji garaži, delovalo mu je vse ok, čaka na vrsto. Mislim ,da bo vseh 63 naročnikov zadovoljnih, kjlub temu ,da so nekateri spet imeli veliko za povedat nasprotno.
Hm, če po vaše zasluži komaj 100€ čistega, bo torej do božiča pospravil 6.300€ kar se meni za štart ne zdi slabo.
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

dvorjan

@isarajli:
Ce dela sam, ni sans da naredi 60 avtov letos. =)
Saj si prebral - zenska je pripeljala avto v soboto, odpeljala v ponedeljek.

In ko imas enkrat vec strank, imas tudi posledicno vec reklamacij (upravicenih ali neupravicenih), ki ti motijo urnik. In potem se nekoliko pocasneje delas.

Je pa lepo, da kdo pokaze, da se tudi za nizji znesek da predelat avto na plin.

pehorunkl

Citat od: dvorjan;145240Saj si prebral - zenska je pripeljala avto v soboto, odpeljala v ponedeljek.

Je pa lepo, da kdo pokaze, da se tudi za nizji znesek da predelat avto na plin.

Ni rečeno, da jih pet skupaj ne dela tri dni!!
Èe dela sam, pa mislim, da v najboljšem primeru porabi cel dan (12ur) za en avto. To je pa veliko dela.

Kolikor sem uspel razbrati, homologacija oz. vpis v homologacijski kartonček ni vštet v ceno.

Gre se za Poljski sistem podjetja Europegas, ki je očitno kar uveljavljeno na področju LPG/CNG v Evropi in v svetu.
BX 19RD Break / zimsko spanje
3x Xantia 1.8i 16V lpg
CX 25 GTi lpg
Kawasaki Versys

DejanO

v soboto je peljala, ker je bila tedaj doma, šla pa po svoji službi po avto. Kdaj je začel in končal ne vemo, je pa itak brezveze o tem debatirati.
Delajo trije, imajo 2 delavnici, pravi.

Lp
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

Xandrej

Tak zaj pa ste dobli po luliki!

Jaz na teh zadevah ki prodajajo kupone pa tralala redno kupujem pa do sedajni blo problem nikjer... Niti na potovanjih niti nikjer tak da...

:BigThumbs::BigThumbs::BigThumbs:

dvorjan

Ah, jaz sem pa ze veckrat pri teh kuponih dozivel razocaranje ali pa, da ni bilo vse tako kot oglasevano. Pa se nic kaj ne zmenijo za reklamacije ... to me se najbolj jezi.

sušo

ha ha dvorjan gor na Štajerskem ne upajo delat štale ker bi hitro blo prehitro blo plavo oko...

Drgač pa tud jest nimam slabih izkušenj s temi kupončki.
Kr priročno za kakšne prilike drgač pa ogromno purfla.

frodo1

Citat od: Xandrej;145261Tak zaj pa ste dobli po luliki!

Jaz na teh zadevah ki prodajajo kupone pa tralala redno kupujem pa do sedajni blo problem nikjer... Niti na potovanjih niti nikjer tak da...

:BigThumbs::BigThumbs::BigThumbs:

Ko sem spraševal za to zadevo:

http://www.kolektiva.si/trznica/58-popust-na-navigacijsko-napravo-boramax-gps-84h-3.html?utm_source=Maribor&utm_campaign=3b0caa5452-MB_31_10_2012_Trznica&utm_medium=email

pa ni bilo nekih spodbudnih komentarjev.
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

dvorjan

@frodo:
Kaj da jih ni bilo? Za 100 evrov dobis "brand name" navigacijo, ki bo tudi cez par let se zagotavljala posodobitve kart. Tega "no name" pa cez 6 mesecev ne bo nikjer vec. Kateri del ti tu ni jasen?!

pehorunkl

Citat od: dvorjan;145317@frodo:
Kaj da jih ni bilo? Za 100 evrov dobis "brand name" navigacijo, ki bo tudi cez par let se zagotavljala posodobitve kart. Tega "no name" pa cez 6 mesecev ne bo nikjer vec. Kateri del ti tu ni jasen?!

Sicer že off topic, ampak a slučajno nisi malo boljše pogledal, katero programsko opremo ima ta noname stvarca (sam sicer nisem ljubitelj le teh)????
iGO8 na WinCE
Kolikor vem, lahko naložiš na to zadevo malo morje navigacijskih kart... od Navteqa, Adriaroute, TopMap itd....
Sicer ne vem kako je kaj s posodabljanjem programske opreme za to napravo (najbrž je skladna z ostalimi "name" napravami tega tipa), ampak karte pa res dobiš vsepovsod.....
BX 19RD Break / zimsko spanje
3x Xantia 1.8i 16V lpg
CX 25 GTi lpg
Kawasaki Versys

frodo1

Citat od: dvorjan;145317@frodo:

Meni je jasno kaj si napisal, bil si edini, ki si pokomentiral, verjamem pa da je med forumaši tukaj veliko poznavalcev navigacij, pa sem pričakoval kak komentar več; akcija je še veljavna 2 dni,...
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

dexterboy

offtopic;
Èe se bo folk tolk metal za tole navigacijo, bo kmalu tako, da še poti med dnevno sobo in skretom ne boš našel več, ko te bo prijelo "kakati"...
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...