Plin akcija za 590 eur!

Začel/a DejanO, November 07, 2012, 09:03:58 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Noddy

Moje mnenje je, da je osnovna cena 237,90 EUR močno pretirana.
Za cca 150 EUR brez težav dobiš primerljiv izdelek, z BT jem za prostoročno
telefoniranje seveda z garancijo.

Saj kolektiva je čist OK samo se je potrebno zavedati, da pri trgovskih artiklih po navadi ne gre za realnih - 50%, mogoče pri storitvah.

pehorunkl

Citat od: Noddy;145377Moje mnenje je, da je osnovna cena 237,90 EUR močno pretirana.
Za cca 150 EUR brez težav dobiš primerljiv izdelek, z BT jem za prostoročno
telefoniranje seveda z garancijo.

Saj kolektiva je čist OK samo se je potrebno zavedati, da pri trgovskih artiklih po navadi ne gre za realnih - 50%, mogoče pri storitvah.

S prvim  in drugim odstavkom se strinjam. Za tretjega pa menim, da tudi pri storitvah lahko temu ni tako.
BX 19RD Break / zimsko spanje
3x Xantia 1.8i 16V lpg
CX 25 GTi lpg
Kawasaki Versys

frodo1

"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

dvorjan

Akcija, ja, 850€ znese se vedno za 4-valjnika. So pa mojstri zavajajocega oglasevanja, to je pa res. 87% popust malo morgen. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

frodo1

Žal nisem prečital vsega, so res nategatorji; ampak prodali so jih že 13; verjetno tudi zaradi malomarnega branja kot pri meni. :Hammer3:
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

Jogador

No saj 850€ tudi ni tako drago, predračune za xantijo sem dobival tam okrog 1200€.
Tudi zato še vedno vozim na OMV 100...

Je pa absolutno odličen primer nategunskega oglaševanja (87%, ker cena je kao 1500 a veeeš).
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

dvorjan

No, saj, tudi ce je cena 1500 ... odstej od tega zneska 87% ... Na koliko prides?!

Jogador

Citat od: dvorjan;159674No, saj, tudi ce je cena 1500 ... odstej od tega zneska 87% ... Na koliko prides?!

sej pravim, totalen nateg kar se oglaševanja tiče...
(na 195€, kar mi pa spet ni jasno, kje je ta znesek:emot112:)
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

zlomjo

Tuš ima tudi neko akcijo z g1, pa je po moje tudi nateg.

dvorjan

Citat od: zlomjo;159688Tuš ima tudi neko akcijo z g1, pa je po moje tudi nateg.

Tus je solastnik G1 ... tako da si tako pospesuje prodajo, kar je precej bolj oziroma povsem legitimno za razliko od teh "garazistov", ki so od vceraj na danes ugotovili, da se pa da tudi zasluzit z montazo plinskih sistemov.

MSrougeZX

Jaz sem klical na G1..moja je dobila nek kupon za -500€...pa vprašam kolko je cena za C2....on reče 1250€...vprašam na to je še minus 500...ne ne gospod to je že minus...redna cena je 1750...ampak mi smo najboljši v slo...nakladal mi je 18 minut. Drugače pa imam ponudbo v MB za 750€. Tako da si s temi popusti naj vtaknejo.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

zlomjo

no, potem sem prav predvideval

karel

Bo treba počakat še kako leto na plin.
"If in doubt,flat out"
Colin McRae

pehorunkl

850 EUR ni slaba cena. Oglaševanje pa je res delno zavajajoče. Sploh pri osnovni ceni 1500EUR za sistem vreden 300EUR.
Èakati še eno leto, pa se ne splača. V tem letu se ti že povrne, če prevoziš slabih 20000km.
BX 19RD Break / zimsko spanje
3x Xantia 1.8i 16V lpg
CX 25 GTi lpg
Kawasaki Versys

gregec

Pozdravljeni!

Že dolgo nič niste pisali o Vodebu...kaj se je kaj zgodilo v tem času..ima kdo kakšne informacije...kuponi so še vedno aktualni pri njem...zdaj se je že vendar specializiral ali kako mu laufa vse skupaj?

lp, grega