Plin akcija za 590 eur!

Začel/a DejanO, November 07, 2012, 09:03:58 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

isarajli

kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

dvorjan

Jah, malo smo smotani, ane.

Pa dajmo vsekat eno laicno racunico. Material verjetno stane med 200 in 300 evri. Spletna stran pobere vsaj 15-20% provizije, torej dobrih 100 evrov. Davka je za cca. 100 evrov.

Mozakarju pa ostane cca. 100 evrov na avto, za kar mora opraviti celotno predelavo, ki v primeru, da dela sam, traja cel dan, ce ga nic ne zajebava.

Tako, da tista izjava, da dela zastonj, ni tako iz trte zvita.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

gigo

Citat od: frodo1;144840Daj zapelji se ti , pa poizvej, da ne bomo kar vsi rinli in čakali v vrsti,...

To sem našemu dilerju še sam hotel prdlagat. :BigThumbs:
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

gule

Jaz bom samo rekel, da je to neka normalna cena...pri nas v BiH montirajo sekvent+toroidni rezervoar za cca. 400 eur do 600 eur...še Dacia to dela za cca.650 eur in garancija ostane...homologacija seveda všteta v ceno...

dexterboy

Materijal je 300 evrov, lahko si ga kupiš sam v solo izvedbi preko neta. Rezervoar je jekleni toroidni. Èe pa znaš s tisto razliko 300 evrov preživeti pa plačati položnice in davke, je pa stvar posameznika.
@isarajli; kaj pa, če ti mi damo kakšega bencinarja, pa greš to sam preveriti? Kaj praviš? da nimaš cajta? In zakaj ga potlej braniš? Si že kdaj vgrajeval plin?

Homologacija naše xsare bo izvedena ta mesec.

Drugače imam za tega pobiča fenomenalno idejo, kako bi lahko služil, in to ob ceni 600 evrov, ampak na koncu bi jaz bil tisti, ki bi ostal dolgega nosu in brez korenčka, kar naj fant sam namozga...
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

isarajli

svašta, ideje pa mate. pa kaj vas boli k... tud če dela zastonj, men je važno ,da mi nardi kot se spodobi in mi uredi homologacijo. Èe tipu ostane v dnevu 100€ in se vam to zdi premalo, mu dajte pa trinklt. Marsikdo v dnevu ne zasluži niti 50€.
Dexterboy, kak pa veš kje in za kakšno ceno on dobi material ? Cajta mam več kot preveč, celo toliko ,da lahk dražim po forumih, bencinarja pa nočem , zase že ne, branim ga ne, pljuvam pa tud ne po nečem ,za kar se pred tem ne prepričam.Plin nisem dal nikol vgradit in ga nikol ne bom, zagotovo!
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

DejanO

dečko je že nabral 41 strank. Solidno ne?
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

frodo1

"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

janez

Mal sem gledal okol... Èlovk je začel delat Julija. Verjetno je dobil subvencije od države in ima plačane vsakomesečne stroške , ki jih firma prinese. Tak da ,če po navedenih računih zasluži 100 eurov na dan je to za enga, ki je glih začel čist OK. V ponudbi piše, da velja ponudba za štircilindraše do 2.0 ... ostali doplačajo.

OK, mal sem se zezal okol webstrani. Ampak verjetno je šel kakšnemu ponudniku web strani pa plačal ko žuti in ima sedaj kr neki gor.

Se strinjam ... še ennadan so se zraven prilepili ... pa kasirajo preden je sploh začel delat.

Ne vem ... težko je dandanes začet pri nas delat. Ravno tole okol plina... Vsem je pri nas predrago, vsi bi ceneje in ko en ponudi ceneje .... Ja to pa ne gre.

Mogoče ista zgodba kot Igen pa njihov plin... dajo 40% nižjo ceno , raja po lufti skače... ma, zdaj se pa preklaplajo na njih.

Večina stvari je pri nas preplačanih. To je dejstvo . In vsak mora po naši logiki v čimkrajšem času čimveč zaslužit. Pa ko hočeš začet delat se ti priklopijo vsi živi "lešinari" pa hočejo na tvoj račun služit...

Èe ima kdo namen it tja montirat naj gre...Èe je bolj ziher v Srbiji pa naj gre dol. Ampak pomojem je lažje za morebitne reklamacije gnjavit v živo slovenca kot pa 800 km daleč enega Srba.

Jaz imam bencinarja , sam ne rabim plina.

DejanO

mater ste eni hecni, mogoče je dečko delal 10 let pri katerem majstru, kjer so vgrajevali plin.

*To je tak, kot bi kakšni za Kežo rekli, da nima pojma o restavraciji starih avtov, saj še mesec dni ne dela (od 23.10.2012).

Ena znanka bo probala, odgovoril ji je na mail hitro, redna cena za Picassoja bi bla 1100 €. Telefom je bil včeraj kar zaseden.

Ne sodite človeka, če ga ne poznate.Danes še preverimo kateri sistem nudi za ta denar. Potem debata.

lp
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

janez

MA no sej to sem jaz hotel rečt med ostalim :)

superca13

Citat od: DejanO;144881mater ste eni hecni, mogoče je dečko delal 10 let pri katerem majstru, kjer so vgrajevali plin.

*To je tak, kot bi kakšni za Kežo rekli, da nima pojma o restavraciji starih avtov, saj še mesec dni ne dela (od 23.10.2012).

Ena znanka bo probala, odgovoril ji je na mail hitro, redna cena za Picassoja bi bla 1100 €. Telefom je bil včeraj kar zaseden.

Ne sodite človeka, če ga ne poznate.Danes še preverimo kateri sistem nudi za ta denar. Potem debata.

lp

Podpis pod tole.:BigThumbs:
Danes je tako, da če je poceni, ni vredu, če je drago, spet ni vredu. Skratka, nič ni v redu in nikoli ni v redu.:argue1:

gule

Ja, je že tako, da je enim še brezplačno-PREDRAGO!:bombs:

dexterboy

@DejanO, če bo znanki hotel vgraditi Zavoli, je potlej samo ena opcija; begaj što dalje :)
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

mirchi

In kaj je tako hudo narobe z Zavolijem?
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!