Plin akcija za 590 eur!

Začel/a DejanO, November 07, 2012, 09:03:58 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

xpuser

Citat od: Zeko124;144814@xpuser, zdaj pa že nisem siguren, a nalašč podjebavaš al pa ne zastopiš nekaterih stvari.

Èe se grejo neke reklame s tem popustom naj si stran vštimajo ne da imajo defult text.

janez

Citat od: xpuser;144818Èe se grejo neke reklame s tem popustom naj si stran vštimajo ne da imajo defult text.

Gugl vse prevede ... Latinščina

Ta stran je na voljo, vendar pa zato, ker občasno pojavijo okoliščine, v katerih se lahko igrača in bolečine v nabavo mu nekaj super. Èe želite posneti nepomembno na primer, kateri od nas kdaj se zavezuje zahtevno telesne vadbe, razen za pridobitev neke koristi od njega. Ali želi pridobiti bolečine v bullet vlaka iskati napake v užitek bolečine, ki proizvaja ni nastalo dobro bežati.

Zdaj mi je vse jasno ...   :BigThumbs:

Jogador

hahahahahah @janez, zdaj si me pa nasmejal =))

To je drugače en latinski sestavek, ki ga uporabljajo razni oblikovalci vzorčnih datotek, da se vidi, kako približno bo zgledal tekst, ko bo izdelek končan, v tem primeru je to spletna stran...
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

janez

Ja poznam... Sam nikol se nisem spomnil, da bi prevedel... Da crkneš heheheh

dexterboy

OMFG, a zdej se bo vsak, ki ima 5 minut cajta pa višek energije ukvarjal z vgradnjo plina?
In kaj se potlej zgodi? Se furajo v Srbijo, da jim porihtajo sistem tako, da dela.
In seveda, Zavoli all the way...
Res sem med odraščanjem bil trdno prepričan, da količina znanja in vsesplošna razgledanost rastejo iz dneva v dan. Tu, pod alpami pa žal ne velja nič od tega. Zgodovina zadnjih 20 let dokazuje ravno to. Od raznih bajaličarjev, do kitajskih in indijskih zdravilcev, čudežnih glinenih piramid, energijskih kozarčkov, ki izboljšujejo vodo, direktni prodaji izdelkov, čistilih, ki spucajo fse ... Vas povprašam nekaj gospoda, ste vi sploh hodili v šolo?

Ne verjemite nečemu, kar je popust, sploh pa ne 50 off, dokler nimate povratnih informacij od ljudi, ki so tam vgradili plin. Pa ta spletna stran... če nima denarja za web pagino, kako bo sploh imel denar za popust???
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

Lovro

A ti si že legaliziral tvojo makino? Je kaj novega?
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

xpuser

Citat od: dexterboy;144823OMFG, a zdej se bo vsak, ki ima 5 minut cajta pa višek energije ukvarjal z vgradnjo plina?
In kaj se potlej zgodi? Se furajo v Srbijo, da jim porihtajo sistem tako, da dela.
In seveda, Zavoli all the way...
Res sem med odraščanjem bil trdno prepričan, da količina znanja in vsesplošna razgledanost rastejo iz dneva v dan. Tu, pod alpami pa žal ne velja nič od tega. Zgodovina zadnjih 20 let dokazuje ravno to. Od raznih bajaličarjev, do kitajskih in indijskih zdravilcev, čudežnih glinenih piramid, energijskih kozarčkov, ki izboljšujejo vodo, direktni prodaji izdelkov, čistilih, ki spucajo fse ... Vas povprašam nekaj gospoda, ste vi sploh hodili v šolo?

Ne verjemite nečemu, kar je popust, sploh pa ne 50 off, dokler nimate povratnih informacij od ljudi, ki so tam vgradili plin. Pa ta spletna stran... če nima denarja za web pagino, kako bo sploh imel denar za popust???

:gimme_money::gimme_money:

Pošl povpraševanje če ti zrihtajo homologacijo.

dvorjan

Meni se pa zdi, da bo tu v igri naslednji scenarij: decko bo pobasal kar se da denarja, tudi predelal kak avto, nato pa zaprl firmo.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

pehorunkl

@dvorjan, @jogador
hahahahahaha tale facepalm je pa odbitek......
Kot trekiju še posebej smešen.

Ker nameravam v kratkem vgraditi plin, sem seveda trznil na oglaševano ponudbo, ampak po ogledu spletne strani, neodgovorjenem klicu na telefonsko številko pa še čem, sem se odločil ostati pri izbiri "srbske inštalacije".
BX 19RD Break / zimsko spanje
3x Xantia 1.8i 16V lpg
CX 25 GTi lpg
Kawasaki Versys

gregor

Teli 1 na dan in podobne strani kolikor vem prav iščejo male podjetnike, ki bodo nasedli tem njihovim sistemom akcij.
Kao to je dobra reklamna poteza in tako dalje. Ja mogoče za kak gostinski lokal itd, da privabiš stranke, ne pa za montažo plina. Èe bom enkrat plin zmontiral, me sigurno nekaj let ne bo nazaj.
In tale je podlegel, upam vsaj da je bil toliko pameten, da se je zmenil za omejeno število "kuponov". Namreč on niti 590 eurov ne bo dobil, ker bo še 1nadan pobral svojo provizijo od tega zneska. In njim se gre za čimvečjo število prodanih "kuponov", ker se dogovoriš za provizijo od kupona, zato ti tudi povedo ob podpisu pogodbe, da nima smisla omejevat števila kuponov, ker tako ne bo velikega zanimanja. Ja seveda, potem pa število poleti v nebo. Vsaj s kuponko.si je imel znanec take izkušnje.
Mislim da bo tale plinaš nekaj mesecev praktično zastonj delal.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

garac

Plačaš tisti kupon, potem pa dobiš navodilo, montaža v srbiji, homologacija neizvedljiva :)
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

pehorunkl

Citat od: gregor;144836Teli 1 na dan in podobne strani kolikor vem prav iščejo male podjetnike, ki bodo nasedli tem njihovim sistemom akcij.
Kao to je dobra reklamna poteza in tako dalje. Ja mogoče za kak gostinski lokal itd, da privabiš stranke, ne pa za montažo plina. Èe bom enkrat plin zmontiral, me sigurno nekaj let ne bo nazaj.
In tale je podlegel, upam vsaj da je bil toliko pameten, da se je zmenil za omejeno število "kuponov". Namreč on niti 590 eurov ne bo dobil, ker bo še 1nadan pobral svojo provizijo od tega zneska. In njim se gre za čimvečjo število prodanih "kuponov", ker se dogovoriš za provizijo od kupona, zato ti tudi povedo ob podpisu pogodbe, da nima smisla omejevat števila kuponov, ker tako ne bo velikega zanimanja. Ja seveda, potem pa število poleti v nebo. Vsaj s kuponko.si je imel znanec take izkušnje.
Mislim da bo tale plinaš nekaj mesecev praktično zastonj delal.

Hvala za razsvetlitev problema.
BX 19RD Break / zimsko spanje
3x Xantia 1.8i 16V lpg
CX 25 GTi lpg
Kawasaki Versys

isarajli

mah ste ga stunkali do amena, pa nobedn nima z njim izkušenj. Tole mi sliči na isto pametovanje, kadar jaz prodajam kakšen voz, ko vsi vedo ,da je avto popolnoma zanič, čeprav ga tud z daljnogledom še niso vidli.
Treba bo it zadevo pogledat, se pogovorit iz oči v oči, preverit dokumentacijo itd pol pa pametovat.
Da bi delal zastonj ??? zakaj ? ker ga materjal stane 590 ??? ma jok.
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

frodo1

Citat od: isarajli;144839mah ste ga stunkali do amena, pa nobedn nima z njim izkušenj. Tole mi sliči na isto pametovanje, kadar jaz prodajam kakšen voz, ko vsi vedo ,da je avto popolnoma zanič, čeprav ga tud z daljnogledom še niso vidli.
Treba bo it zadevo pogledat, se pogovorit iz oči v oči, preverit dokumentacijo itd pol pa pametovat.
Da bi delal zastonj ??? zakaj ? ker ga materjal stane 590 ??? ma jok.

Daj zapelji se ti , pa poizvej, da ne bomo kar vsi rinli in čakali v vrsti,...
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."