SPAK 125

Začel/a pehorunkl, Oktober 30, 2012, 10:14:50 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

pehorunkl

Zelo mi je všeč novi spak. Krasni članki, lično oblikovanje.
Pogrešam le kolaž fotografij na zadnji ali predzadnji strani.
Le tako naprej!!!:emot112:
BX 19RD Break / zimsko spanje
3x Xantia 1.8i 16V lpg
CX 25 GTi lpg
Kawasaki Versys

krtija

Pohvale Gashy-ju in SpN-u tudi iz moje strani. Krasen je...

sasaljut

sušo

Tud men fin. Fin ko puter.
Pa lepe veeelke fotke.
Èist nov koncept.
Kulsko.
Barve sovpadajo z letnim časom, al bojo skoz?

garac

æe bo dinar, če bi recimo za članarino odštel 17€ bi bil skrozu farbah, če bi pa še kak € dodal, al pa sponzorja dobili, bi pa recimo še ene 10 strani dodal
če, če, če...
Špn je res vložil ogromno ur in energije v to cifro, upam, da bo vztrajal tudi v prihodnje, pa da bizi vsakič pripravi pojedino, kot je bila zadnjič :) da je še kaj soldov od reklame ostalo
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janez

In kaj ponujate sponzorjem ?

vinotoc

Sploh nisem mogel verjeti, kaj sta ti dve spaki naredili.  Samo zevnil sem in ostal odprtih ust. Moj poklon. O vsebini pa nič ne morem rečti, ker še nisem bral.
LP Vinotoc.
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

garac

@janez, za spak ne vem, vem pa recimo kaj ponuja citroenar.eu oglaševalcem
Uporabnikov: 6,859, Aktivni Uporabniki (zadnjih 90 dni): 933 , pa razen Klemzya ni junaka, tako, da bo forum najbrž počasi ugasnil.

Kaj ponuja spak? Ne vem kaj so ti ponujali prej, ampak enake pogoje imaš najbrž lahko tudi danes ;-)
Najbolje bo, če se obrneš na Francija H.

@vinotoč, glej, da pošlješ prispevek za nagradno igro
Sicer pa dario-coyote je car careva, ene 3 x sem že prebral njegovo pismo ženi, pa se še kar režim vedno znova in znova.

bralci, prosim pošljite kritike, ena pohvale vredna je danes že prišla dopoldan na moj telefon:
Obvezno uvesti kotiček za moške, tudi slo novice lahko prebirajo tako otroci, kot odrasli.
[SIGPIC][/SIGPIC]  

janez

Citat od: garac;144236@janez, za spak ne vem, vem pa recimo kaj ponuja citroenar.eu oglaševalcem
Uporabnikov: 6,859, Aktivni Uporabniki (zadnjih 90 dni): 933 , pa razen Klemzya ni junaka, tako, da bo forum najbrž počasi ugasnil.

Tole  mi je mal novo... Ali pa sem sfalil. Daj mi ponudbo pošlji na mail pa če bom lahko se bomo zmenili .

Za spaka pa ne vem, ga nisem videl, ker nisem član ... Verjamem pa, da si naredil dobro svoj posel .Ko berem odzive na FB pa se mi zdi , da so CKSovci komaj čakali , da se otresejo neželenega (čeprav so ga sami izbrali) urednika.
Ignoriranje Fantovskega srečanja s strani predsedstva (čeprav so dajali pobudo , da naj takratni urednik to organizira), "bombardiranje in uničenje" scene na Spačkovih počitnicah (spet nekateri člani predsedstva) - glavni organizator počitnic takratni urednik... Pa še manjši dogodki v preteklem obdobju... Vse to in , da se nikjer ne govori o kakeršnihkoli sankcijah ali sploh kritiki na račun zgoraj omenjenih zadev mi da vedeti, da so vse skupaj naredili načrtno in pometli pod preprogo.

Ali se motim?

No, kar se tiče tega foruma pa z besedo naprej... Kolk rabite in kaj ponujate ? Na email... 2cvak350@gmail.com :BigThumbs:

garac

Dobro, kar se foruma tiče, dobiš podatke, kar pa se spaka, ti pa žal ne morem pomagat.
Osebno vem, da je Maček vedno želel storiti najbolje in vedno je to počel ðabe.
Koliko ur je potrebnih za eno cifro Spaka, šele sedaj vem.

V glavnem pa napišite, kaj bi v cajtengu radi, kaj pogrešate, kaj vam ni všeč, kaj vam je in česa bi radi še več...

za enkrat so predlogi:

-kolaž fotografij
-lepotica+citroen
[SIGPIC][/SIGPIC]  

janez

No zdaj veš :)

Spak in CKS pa me na nek način niti ne zanima več. Dolga leta nazaj, ko je Maček prvič prevzel uredništvo sem jaz narisal razne risbe , ki so se uporabljale v glavah tem, člankov. Kasneje pri drugem uredniku je na naslovnici prav tako spak imel mojo risbo. CKS je uporabljal moje risbe za kuverte, majice, ... V zameno za moje oglase sem dajal nagrade za nagradne igre... Vse je to bilo z moje strani zastonj. Ja in dejansko zastonj, ker smo letos dokončno dobili vsi volunterji, ki  nismo isto misleči kot 99 % (vodilnih) CKSovcev nož v hrbet.

CKS je za nas zgodovina. Gremo naprej vendar v drugo smer... Smer A serije.

Gaši , verjamem , da boš naredil odlično svoje delo, kot si naredil s tem forumom. Zato forum podpiram in upam, da bo tako ostalo oziroma šlo še na bolje. Verjamem , da nas je kar nekaj tule članov, ki imamo kaj za promovirat in , če je finančni problem vzdrževanja foruma... povejte.

dvorjan

Jaz bi si pa zelel, da bi bil Spak se naprej na voljo tudi na spletu - kot PDF ali pa se bolje - spletni listalnik.

In po moznosti obesen tu: http://www.citroen-klub.si/index.php?page=spak
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

janez

To sem tudi jaz omenil nekje pa sem dobil odgovore ... nje, nje, nje, nje ... ja pa nisi član, pa prvo člani pa se pa splača bit član... njenjejnje...

Mislim alo, Maček je to lepo dal na splet pa si lahko videl SPAKa v barvah.

Pa še to dragi CKSovci... če nam nebi zjebali Spačkove počitnice bi imeli spaka v barvah tud na papirju. Zakaj ? Končno se je takrat začelo nekaj dogajat v pravi smeri in sem se igral z mislijo in šparal denar , da pokrijem stroške barvnega tiska... Potem je denar šel drugam, oziroma sem si en stroj kupu za delavnico. Sem pravi cajt ugotovil, da je to bolj koristno kot pa da sponzoriram nesramne CKSovce.

Vložit denar v nekaj koristnega mi ni nikoli bil problem. Zato Garač, tipkovnico v roke pa mi piši ponudbo za Forum... zdaj sem dva dni doma in imam čas, pol sem spet v delavnici.

pehorunkl

Citat od: garac;144236bralci, prosim pošljite kritike, ena pohvale vredna je danes že prišla dopoldan na moj telefon:
Obvezno uvesti kotiček za moške, tudi slo novice lahko prebirajo tako otroci, kot odrasli.
Zbijaš 50 točk. Poceni.
BX 19RD Break / zimsko spanje
3x Xantia 1.8i 16V lpg
CX 25 GTi lpg
Kawasaki Versys

garac

dvorjan, klubska stran rabi nekoga, ki jo bo redno osveževal in vzdrževal
Glej, keža ob svoji švasariji še pedena sproti svoje strani, klub pa nima nekoga, ki bi vzdrževal stran in ga še vedno išče, žal ne poznaš zgodovine, lahko pa se javiš evo.
Zakaj bi rabil spletno izdajo, če imaš tiskano?
Strinjam se, da se s tem razširi krog bralcev itd, ampak tiskana mora biti pred spletno izdajo,  spletna po moje mora biti objavljena kasneje, naj člani kluba imajo vsaj neko prednost pred ostalimi.

pa še ena posebej zate-klubska zastava je rdeča, skcijska vrhniška je modro rdeča na beli podlagi
[SIGPIC][/SIGPIC]