SPAK 125

Začel/a pehorunkl, Oktober 30, 2012, 10:14:50 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

pehorunkl

Citat od: garac;144264dvorjan, klubska stran rabi nekoga, ki jo bo redno osveževal in vzdrževal
Zakaj bi rabil spletno izdajo, če imaš tiskano?
Strinjam se, da se s tem razširi krog bralcev itd, ampak tiskana mora biti pred spletno izdajo,  spletna po moje mora biti objavljena kasneje, naj člani kluba imajo vsaj neko prednost pred ostalimi.

Kar se spletne izdaje tiče, se strinjam, da se uveljavi kot arhiv. Recimo z nekajmesečno zamudo. Volk sit, koza cela.
BX 19RD Break / zimsko spanje
3x Xantia 1.8i 16V lpg
CX 25 GTi lpg
Kawasaki Versys

garac

ena cifra zamude, bi bila po moje ok
@pero, pri tebi morda zbiješ, pri drugem pridobiš :)
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dvorjan

No, saj se lahko SPAK na spletu objavi z zamudo, ce ze mora biti tiskana izdaja v prednosti. Vsekakor bolje kot pa to, da sedaj ni objavljeno in se izgublja priloznost, da se te vsebine deli s kar najsirsim obcinstvom. Ze itak smo majhni, potem bi se pa se "zaklepali", "ograjevali" ...

Tiskane izdaje se nisem videl, saj me caka doma, tako da moj komentar pride cez par dni ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

janez

Sej to s spletnim spakom si ni izmislil Maček... si je izmislil prejšni urednik in njegova klika. Zdaj pa tak halo... Zarad mene se lahko vladajoči v CKS čisto zaprejo vase. Itak je to postal en tak mali družinski klubek . "mama, ata, stric,..."...

Ja, v mojih 20 letih kluba se mi je nabralo ogromno zamer . Velika večina članov ni kriva, krivi so predvsem vodstveni člani, ki že nekaj let vstrajajo in porivajo cel klub  v kot, na obrobje avtomobilske scene.  Vse naše nekaj letno opozarjanje na nepravilnosti te politike so bile zatrte in zaničevane s strani nekaj vidnih članov. Prevzeli so klub in ga ne dajo iz rok. To se je pokazalo letos v najslabši možni luči. Že zadnjih 15 let laufa klub v stilu kdor ni z nami je proti nam. Hvala lepa...

Ne vem kdaj bodo spregledali da organiziranje srečanja ni samo nabava pijače in glasne muzike pa pijančevanje tri dni ... Da klub niso samo oni, ki so na oblasti in da lahko delajo in si lahko privoščijo vse kar hočejo pa potem pometejo svoja dejanja pod preprogo... pa se hvalijo kak je bilo fajn. Naj bojo pošteni pa naj javno povejo, da so zas**li . Da so šli predaleč in se naj opravičijo vsem, ki smo se trudili , da bi klub popeljali v drugačne vode. Ne zavedajo se koliko članov so s svojim vedenjem izgubili v preteklih letih. Èlanov, ki so hoteli drugačen, boljši klub. Slovenski Spačkarski klub!

janez

Ja, pa kolko sem zastopil je tudi ta forum pred leti nastal zaradi želje po drugačni Citroen sceni.

No tolk, ne bom več, da ne boste rekli da neki jamram. Jaz sem svoje povedal...

Sem Spačkar z dušo in telesom :)
Sem član Edinega Slovenskega Spačkarskega kluba - MAMLG
Trudim se ohraniti čim več A serije pri nas kot že dolga leta prej. Zdaj uradno , kar bo doprineslo še bolj kvalitetnemu voznemu parku A serije pri nas.
Èe bo Garač poslal ponudbo pa bom pomagal tudi po svojih močeh ohraniti ta edini Citroenarski forum pri nas. Pa kot vidim in zastopim je panika z vzdrževanjem foruma in pozivam tudi ostale člane foruma naj doprinesejo svoj del k ohranjanju te scene.

lp KEŽA

2sv

evo nemorem si da se še jaz ne oglasim tudi jaz imam slabo mnenje o citroen klubu mene je eden od vodilnih napadel da samo po srečanjih hodim da na mesečne sestanke ne hodim in še nekaj takih besed čeprav sem letno mogoče bil na 2 srečanjih ki pa sem itak vse kar sem izkoristil tudi pošteno plačal v dobri veri saj gre vse za klub potem pa dobim očitke da nekako izkoriščam ker pač ne sodelujem pri raznih mesečnih sestankih halo tako da sem se odločil da je leto 2012 zadnje leto ko sem še plačal članarino čeprav sem bil  letos samo na srečanju na gora olki pa še to mi je žal  no mal sem skrenil z teme se opravičujem   drugače pa je spak v taki obliki kot je ta zadnji zelooooo všečen no decembersko številko bom še videl pol pa adijooooo cks

garac

tema je spak 125 in ne cks, ter zamere, enkat se bo treba vsest za mizo ob vodi, ne ob alkoholu in si povedat eden drugemu v oči in razčistiti zadeve.

Dajte raje kakšno kritiko na račun spaka 125 napisat.
Ene dve imam tudi sam:
-logo 30 let sekcije KP je izpadel obupno, pa mogoče je kdo opazil, da manjka del statistike, v pdf je izgledalo vse ok, tako, da ne vem, kako je do tega prišlo.
-listi so gladki in neprimerni za brisanje

Še kdo kaj? Mnenja prosim
[SIGPIC][/SIGPIC]  

garac

@dvorjan, kako potem, boš urejal stran cks?
Ima kdo odgovor na nagradno vprašanje?
Lahko ga tudi tukaj napišete, bom kasneje zbral odgovore s FB, foruma...
[SIGPIC][/SIGPIC]  

janez

Pošlji mi PDF pa ti bom lahko podal svoje mnenje :)

pehorunkl

Citat od: janez;144284Pošlji mi PDF pa ti bom lahko podal svoje mnenje :)

teč'n si že .....
3x Xantia 1.8i 16V lpg
CX 25 GTi lpg
Kawasaki Versys

janez

pehorunkl

Citat od: garac;144266ena cifra zamude, bi bila po moje ok
@peho, pri tebi morda zbiješ, pri drugem pridobiš :)
Ja, ampak na koncu se pa vedno vprašaš le, kje si?
3x Xantia 1.8i 16V lpg
CX 25 GTi lpg
Kawasaki Versys

Zeko124

Gaši, spaka sem pravkar prelistal in bil zelo presenečen, ko sem v njem zasledil tudi svoj sicer že kar star oglas s foruma. Lepo da se trudite in le tako naprej!

Sam spak je sicer nekoliko drugačen, kot sem ga navajen, a mi je všeč :). Treba je stopit skup, pa mladini dat prednost, kake upe in znanje, ker je to edini fuck*ng way da tale Citro scena v bodoče živi naprej, čeprav si nekateri pred tem dejstvom še vedno zatiskajo oči.

Ne vem za kaj gre pri teh zamerah pa tudi nočem vedet. Kar se pa posiljevanja s sestanki tiče (če je temu res tako), pol pa ste v napačni sekciji ;).
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

garac

zekota za predsednika, mladenič, včasih me s svojim treznim razmišljanjem prav presenetiš.
A je že kakšna ponudba za tablice ;-)
Se kmalu slišiva
[SIGPIC][/SIGPIC]  

garac

prejel sem eno novo pripombo oz. vprašanje:

Zakaj so v pujsu krave?
[SIGPIC][/SIGPIC]