SPAK 125

Začel/a pehorunkl, Oktober 30, 2012, 10:14:50 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

bizi

Spak je super izpadu.Pujsa in krave že ličarsko obdelali.
bizi

tomaz555

Meni je Spak super in bolj ličen izdelek, kot je bil. Nadaljujte z dobrim delom. Pogrevanje starih zamer, pa na forumu ni primerno. Èe ti klub ni všeč, pač izstopiš. Ustanoviš svojega, sekcijo...ali pa le uživaš v vožnji svojega Citroena.

2sv

Citat od: tomaz555;144342ali pa le uživaš v vožnji svojega Citroena.
ravno to bom počel užival na polno:BigThumbs:

Lovro

Lepo sta se potrudila. Kritik ni, no, ok, za moj okus je tekst prevečkrat na barvni podlagi, ampak to je pač stvar okusa (izjema je tekst na slikovni podlagi).

Na vsebino pa ni pripomb, ravno obratno, lepo je, da je veliko za prebrati in da niso le slike, itak pa je to odvisno tudi od nas članov (ne more se samo urednik matrat s članki).

Itak pa lako nama, ko samo beremo in pametujemo. Takle Spak spraviti skupaj je namreč konkreten projekt - BRAVO!
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

amipick

Lepo je izpadu!"Sedaj v barvah" na črnobeli podlagi pa je dobra finta,hehe
Dvoglavi spak je dobra ideja,lažje pokombiniraš vse potrebno.Vse pohvale.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

Jagoda

Citat od: garac;144282tema je spak 125 in ne cks, ter zamere, enkat se bo treba vsest za mizo ob vodi, ne ob alkoholu in si povedat eden drugemu v oči in razčistiti zadeve.

Dajte raje kakšno kritiko na račun spaka 125 napisat.
Ene dve imam tudi sam:
-logo 30 let sekcije KP je izpadel obupno, pa mogoče je kdo opazil, da manjka del statistike, v pdf je izgledalo vse ok, tako, da ne vem, kako je do tega prišlo.
-listi so gladki in neprimerni za brisanje

Še kdo kaj? Mnenja prosim

- z drugo trditvijo se strinjam, kar sem mel prej na riti mam zdej na hrbtu. Gladko ko hudič.
Dober je za kogar je ...

Jagoda

Citat od: tomaz555;144342Meni je Spak super in bolj ličen izdelek, kot je bil. Nadaljujte z dobrim delom. Pogrevanje starih zamer, pa na forumu ni primerno. Èe ti klub ni všeč, pač izstopiš. Ustanoviš svojega, sekcijo...ali pa le uživaš v vožnji svojega Citroena.[/QUOT

@Tomaž se strinjam... "Èe lahko mu pomagaj, drugače ga pusti pri miru."

...pa še tole si bom dovolil, CKS temelji na prostovoljnem delu. Pomagaš kolikor lahko vsak po svojih močeh. Nekateri pri tem izstopajo, tako je tudi pri Spak-u. Urednikov se je nekaj zamenjalo. Žal ali pa hvala bogu, da se časopis vsaj malo spremeni... Torej, glej kaj lahko narediš za klub in ne kaj lahko klub zate (Alko PRL) in za svoje delo ne pričakuj več kot morda pohvalo.

Èlanarina 15€? Morda bi morala bit 150€ in takrat bi se ločilo pleve od semena?! Pa brez skrbi to se najbrž ne bo zgodilo...

Kar se pa Spačkovih počitnic tiče in dogodkov okoli tega pa lahko samo rečem, da se žal nekateri ne znajo zrelo obnašat oz. ne vidijo čez svoje planke... Torej znižajte planke, ker se dlje vidi!

Se opravičujem, ker sem zašel in seveda opravičilo vsem kateri se vidite v tekstu...

TUDI NOVI SPAK JE DRUGAÈEN IN JE DOBER! HVALA NOVI EKIPI
Dober je za kogar je ...

DejanO

Spak je več kot enkraten, vse pohvale novemu uredniku, novemu oblikovalcu in vsem piscem člankov, kateri itak krojijo vsebino klubskega časopisa.
Samo tako naprej, mi pa vas bomo po naših močeh zalagali s teksti in fotkami.

LP
Dejan Orovič (sek. Prlekija)
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

garac

Danes sem slišal zanimivo tezo, oz. idejo. Spak v papirnati obilki ukiniti, oziroma ga tisakati samo za člane, ki to želijo.
Èlanarino članom, ki spaka ne prejemajo poceniti, ostalim pa cena ostane enaka, ali kak € višja.

Morda pa je to korak v pravo smer?

osebno, bi dodal nekaj € za papirnato obliko, sem bil pač dolga leta tudi naročnik revije Citropolis in Planete2cv ter Citroen magazine in jih imam še vedno v arhivu, v PDF obliki, pa dvomim, da bi še imel shranjene
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

tomaz555

Po moje je članarina že tako simbolična, da pa Spak ne bi izhajal v tiskani verziji (za vse) je norost.

dvorjan

Take ideje so samo odraz casa, v katerem zivimo. Ce kdo misli, da bo prezivel od tega, ker bo prihranil par evrov pri clanarini v CKS, pa naj ... Jaz tudi mislim, da je zelo pomembno, da se SPAK ohrani v tiskani obliki - za vse.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

sušo

Ni nujno da bi vsi imeli tiskanega Spaka. Èe ti ni, ti ni. Sej načeloma je svobodna dežela...
Enkrat na leto se zjasniš kakšnega bi imel in potem do naslednje članarine NI sprememb.

Tudi sam sem hrček kar se tiče tiskovin tako da zame je tiskana verzija ok.
Pa magari dražja.

Lovro

Vsaj jaz imam raje tiskano oz. papirno verzijo.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

dvorjan

Ja, ampak pozabljate, da manjsa naklada pomeni visjo ceno tiskovine ... Tako da je glede tega cenovno brzkone povsem enako, ali se natisne 2500 kosov ali 1800.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Jagoda

Po moje naj ostane v tiskani obliki. 2CV old school = Spak old scholl. Že tako je problem z širjenjem novic po klubu. Mislim da bi Spak v E-obliki bil maj bran, vsaj pri meni sigurno pa čeprav mislim da sem za kišto nad povprečjem.

PS: Kaj bi pa pol na WC-ju delal?
Dober je za kogar je ...