Dejzi

Začel/a Zeko124, September 25, 2012, 05:47:21 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Zeko124

Nekaj za firbce... Dejzi ma novga lastnika... Na hitro narejeni 2 fotki, pred Logom v Grosuplju in Petrol Ivančna Gorica :). Kaj več lahko napiše njen novi lastnik.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

aXe-XM fan

Citat od: Zeko124;141595Nekaj za firbce... Dejzi ma novga lastnika... Na hitro narejeni 2 fotki, pred Logom v Grosuplju in Petrol Ivančna Gorica :). Kaj več lahko napiše njen novi lastnik.

heh :) nism ravno fotomodel, ampak dijanca je pa prav lepo izpadla na sliki :) čez zimo seveda sledijo manjša popravila površinske rje, pa še nove gume bo treba nabavit... drugače je pa top :) vsi na šoli se hočejo peljat :)
LP

sušo

Uh ja. Dejzi je šla. Ni kej. Tko k sm reku. Kolateralna škoda...
Upam da ti bo služila tko k je men. Brezkompromisnovednoinpovsodkadarkolinajbotopoletialipozimi.

Lovro

Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

devil

No tukaj je bil ujet pa še Zeko med raziskovanjem :emot77:
:funny34d:

Zeko124

Izraz na obrazu pove vse... ;)
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

gule

No Sušo ne biti žalosten...novemu lastniku srečno pot!

aXe-XM fan

Zeko, zdaj si me pa prehitel :)
No, še eno vprašanje za strokovnjake...

Menjalnik ruži, in to čezdalje bolj. Danes zjutraj, ko sem se peljal proti šoli, in sem prestavil iz tretje v drugo, je dvakrat kar konkretno počilo. Sicer pa je že prej ružilo, druga in tretja prestava. Ali je možno, da kje pušča olje, saj je pod avtom mastno. Kaj sedaj? Sicer ima Zeko še en menjalnik, a nisva prepričana, če bo obstoječi menjalnik zdržal še eno daljšo turo (200 km) ta vikend.

LP
LP

sušo

Mare pelji se teh 200km brez razmišljanja o menjalniku.
Sm ti povedu da ruži že par let in da bo še ružlo par let.
Ti sam dobi v roko filing za šaltat. Tko z občutkom. Ko šaltaš si predstavljaj tiste zobnike v menjalniku (poglej v knjigo med zici) in ne na silo tišat. Pade v šaltngo, ko sekira v med. Z enim prstom se prestavla. Sklopka do konca, pa šaltaš. S filingom.
Drgač sm pa tud na telefonu dosegljiv...
Kukr sm reku. Nežno vozi, ampak vseeno ji daj vedet, da ti njo upravljaš ne ona tebe.

Pa preveri olje v motorju. Ko motor stoji pol ure - da se steče.

In še. Mare, 200km ni daljša tura...

Vozi s filingom.

Na A serijo se morš navadit.
To je tko k gate. Prvi teden je tečno pa žuljo pa režejo pol naprej je pa v redu in super.

aXe-XM fan

Citat od: sušo;142028Mare pelji se teh 200km brez razmišljanja o menjalniku.
Sm ti povedu da ruži že par let in da bo še ružlo par let.
Ti sam dobi v roko filing za šaltat. Tko z občutkom. Ko šaltaš si predstavljaj tiste zobnike v menjalniku (poglej v knjigo med zici) in ne na silo tišat. Pade v šaltngo, ko sekira v med. Z enim prstom se prestavla. Sklopka do konca, pa šaltaš. S filingom.
Drgač sm pa tud na telefonu dosegljiv...
Kukr sm reku. Nežno vozi, ampak vseeno ji daj vedet, da ti njo upravljaš ne ona tebe.

Pa preveri olje v motorju. Ko motor stoji pol ure - da se steče.

In še. Mare, 200km ni daljša tura...

Vozi s filingom.

Na A serijo se morš navadit.
To je tko k gate. Prvi teden je tečno pa žuljo pa režejo pol naprej je pa v redu in super.

Tudi prav :) Olje kontroliram redno, zadnjič sem ga tudi nekaj dolil. Danes grem malo na bencinsko, da nalijem kakih 10 litrov - da ne bodo bankrotirali, seveda..  :)
LP

Zeko124

Žal, nič ne bo z izletom ta vikend... nekaj km od doma je dokončno razsulo drugo prestavo. Šraufing party :).

www.keramika-genorio.si

MATEJ2

Sušo, si mislim, da si kakšno solzo spustu.:emot97: Pa ne se sekirat, sej bo z Dejzi vse v redu. Tale menjalnik bodo lepo poštimali in Dejzi si bo dala naglušnike dol z ušes :emot181:, kajti tole res mal preveč ruži. Pa srečno vožnjo novemu lastniku.
----------------

Ljubi svojega Citroena, kakor samega sebe.

aXe-XM fan

No, pa se ne bomo dolgočasili čez vikend ...:funny34d:
LP

sušo

Hm.
Se pomenimo ko se vidimo.
Èe rabita kakšno pomoč pokličita.

Zeko124

Stari, frka u bajti... Pou auta razstaut :P! hehe :D.

Nimaš kej, Mare bo gajbo pera nabavu za mazanje mojih živcev, pa gedore v roke, ni kej... Že 1 mesec nisem mel večjih problemov z A-serijo, pa mora Dejzi mal piskerček pristavit, da slučajno ne pozabim, kaka je*a me še z Amijem čaka... :Hammer3:

www.keramika-genorio.si