Nadzor tlaka v pnevmatikah

Začel/a Picdriver, Januar 17, 2010, 08:42:23 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

https://www.youtube.com/watch?v=06xb2cuBZEY

Doðite kod nas, mi sve gasimo. Mi nismo u Eu...he-ehe

Rocco111

Ehhh... "Start & stop" bi se moral izklopit kar sam, če daste noter neustrezen akumulator.
Neustrezen je pa seveda klasičen, cenejši.

garac

in takšne ima vgrajene večina uvoženih vozil
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gule

Je akcija na akumulatorje do konca leta. 30% ceneje, se izplača...

solmanxx

Citat od: CEPETKO;210376Meni pripelji pa ti izklopim.

Zdravo!

Koliko racunas za izklop senzorjev?

xtimex

Gledam malo po service boxu od novega Berlinga za te senzorje -  TMPS, pa nikjer ne najdem informacije.
Ali mogoče kdo ve, za katere senzorje se gre in ali obstajajo tudi kakšni enakovredni nadomestki, kakšen link bi bil dobrodošel, hvala.

sl1

Citat od: Rocco111;227620Ehhh... "Start & stop" bi se moral izklopit kar sam, če daste noter neustrezen akumulator.
Neustrezen je pa seveda klasičen, cenejši.

In kako je potem s filanjem tega akumulatorja? Ker originalni ima gor senzor za voltažo, ki jo baje uporablja pri "battery managementu". A pol dela ok?
Ker drugac lahko samo un kabel spulis dol ze z original akumulatorja pa bo start stop disabled.

xtimex

premza

C5 l.2013. Diagbox v7.57.

Kako se ventilčki izklopijo, kako vklopijo?
So pri vklopu kake dodatne procedure?

zlikovski

Tak na pamet ti nebi vedel procedure :)

DejanO

diagbox:

PREDAJA STRANKI

*dodatna oprema
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

premza

Hvala.
Predno izklopim, pe me zanima še tole...
Vklop nazaj je enostven "vklop" (ID-ji senzorjev in vse si pa avto zapomni) ali je potrebno ponovno sinhronizirati/nastaviti posamezne senzorje?

DejanO

Citat od: premza;261811Hvala.
Predno izklopim, pe me zanima še tole...
Vklop nazaj je enostven "vklop" (ID-ji senzorjev in vse si pa avto zapomni) ali je potrebno ponovno sinhronizirati/nastaviti posamezne senzorje?

ne vem, bom spomladi videl.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

zlikovski

@premza
Pomojem, če samo onemogočiš se pravi izklopiš, nebi smel pozabit, drugo je če bi programiro senzorje.
Edino pazi, da daš nazaj na isto mesto gume kot so zdaj, če neboš dal nazaj gum na isto pozicijo, ti bo kazalo napako.
Se pravi platišče vzameš dol spredaj desno, moraš dat nazaj to platišče spredaj desno, ker je senzor tako sprogramiran, drugače ti bo javljalo napako.

Vlado333

Mali popravek, ne bo javljalo napake, ampak bo v primeru izpraznjene ali predrte pnevmatike javil "napačno" pnevmatiko.