CX Pallas de-gule

Začel/a gule, Julij 08, 2012, 02:09:28 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Citat od: Èojko;174669Kot sem napisal je potrebno počakat na slike dokončanega avta in nato videt kako kombinira ta plava barva na vse ostalo. Po slikah sodeč je narejeno strokovno in lepo.

Samo malo, kje je plava barva?:funny34d:

Čojko

Se opravičujem.
No, saj tudi za vijoličasto bo treba počakat, da bo vse sestavljeno. :Hammer3:

gule

Citat od: Èojko;174695Se opravičujem.
No, saj tudi za vijoličasto bo treba počakat, da bo vse sestavljeno. :Hammer3:

Tudi violične ni...edino, če to ni kak vic...:bombs:

gule

No pa sem dočakal sedeže. Kot sem rekel uporabljen materijal starih časov...

Na bokih in zadnjih delih, pa je materijal iz Preventa, ki se uporablja za šivanje Audi sedežev...:Hammer3:

No to je zdaj ta črna kombinacija z predali. Vsekakor, pa da je še črne barve v avtu(ročna, odprtine ventilacije, komande ventilacije, avtoradio, števec...):BigThumbs:

ModelJT

Legendarno izgledajo prevleke. Bravo Gule! :BigThumbs:
[SIGPIC][/SIGPIC]

Mike666

Gule mislim da boš ti zaj raje v avtu spal kot pa v hiši.

Zeko124

Gule, tale "ovčka" je fenomenalna!

A motorčka ti pa kak domač štromar ne more razkopat in počekirat? Skurjeno navitje? načeloma so ti stari elektromotorčki trotlzihr in se jih da popedenat.

Samo tako naprej!
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

gule

Citat od: Zeko124;174725Gule, tale "ovčka" je fenomenalna!

A motorčka ti pa kak domač štromar ne more razkopat in počekirat? Skurjeno navitje? načeloma so ti stari elektromotorčki trotlzihr in se jih da popedenat.

Samo tako naprej!

Glede ovčke...slučajno me je zadnjič en dober frend klical in mi predložil. Oba se še spomneva avtov iz otroštva, ki so imeli takšne prevleke...
No pa sem realiziral idejo...pa še drago ni bilo...:BigThumbs:

Sem po poklicu elektro tehnik in sem zraven asistiral, ko se je to delalo...motorček dela, problem so zobniki reduktorja, ki naredi motor dovolj močen, da lahko drkoši loputo...:argue1:

gule

Citat od: Mike666;174712Gule mislim da boš ti zaj raje v avtu spal kot pa v hiši.

Imaš prav, saj itak letim iz bajte, tako, da si to moram čim bolj po domače urediti...:BigThumbs:

gule

Citat od: ModelJT;174710Legendarno izgledajo prevleke. Bravo Gule! :BigThumbs:

O hvala...ma ne vem, baje, da niso original, pa da te dni iz konzervatorija pridejo eni, da mi dajo prepoved na daljna dela, češ to je ja original bilo drugače...:Hammer3:

Jogador

Citat od: gule;174731O hvala...ma ne vem, baje, da niso original, pa da te dni iz konzervatorija pridejo eni, da mi dajo prepoved na daljna dela, češ to je ja original bilo drugače...:Hammer3:

Ko/če pridejo, vzemi največji "prepričevalnik" pri hiši (jaz imam najraje macolo), pa jih naženi s parcele!:bombs:

Sicer ni original, ampak avto delaš zase, in delaš kvalitetno, pa še dobro zgleda (ajde tisti audi deli malo kvarijo imidž, ampak boš preživel;)), to je pa vse, kar je važno:BigThumbs:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

Lovro

Glede na to, da imajo punce rade toploto in udobje, boš sedaj glavni frajer s temi sedeži. :BigThumbs:
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

gule

Citat od: Lovro;174735Glede na to, da imajo punce rade toploto in udobje, boš sedaj glavni frajer s temi sedeži. :BigThumbs:

Lovro babe se palijo na nemačke makine, tele naše korete ih slabo vznemirjajo...

gule

No možakar, ki mi je prodal avto se je danes oglasil pri meni in mi prinesel motorček lopute klimatizacije-gratis! Verjetno ga matra grizodušje, ker mi je prodal ta jajca...

Kakor koli prišparal sem nekaj denarja. Tisti "bolniki" na CX Basis, za novi hočejo imeti 180 eur, rabljeni pa 90...:gimme_money:

No, pa še video na katerem se vidi kako sklamerija deluje...

http://www.youtube.com/watch?v=1gyOPKkSx-Y

Zaganjač je tudi popravljen in veselo obrača, ter pali avto...seveda, če je bencina kaj v rezervoarju...:argue1:

gule

Citat od: Jogador;174734Ko/če pridejo, vzemi največji "prepričevalnik" pri hiši (jaz imam najraje macolo), pa jih naženi s parcele!:bombs:

Sicer ni original, ampak avto delaš zase, in delaš kvalitetno, pa še dobro zgleda (ajde tisti audi deli malo kvarijo imidž, ampak boš preživel;)), to je pa vse, kar je važno:BigThumbs:

:BigThumbs: