CX Pallas de-gule

Začel/a gule, Julij 08, 2012, 02:09:28 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Citat od: Èojko;174524Ne, žena išče drugega, sam imam srečo, ker s toliko otroci je nihče ne vzame,...

Mah, ne zlata je da prenaša enega ušlatanega, ki ima očitno krizo srednjih let. Jo tolažim da raje stare citroene, kot kakšne mlade babe,...

Ni to kriza srednjih let, ko boš motor kupil, pa tatoo na roko dal, to je to...:BigThumbs:

andraž

E, fantje; če nekdo napiše da nekaj ni lepo, je to njegovo mnenje. Ni pa zraven treba dodajati nesmiselnih žaljivk. Èe je nekomu nekaj všeč, nikjer ne piše, da mora biti vsem... Èe tudi sam napišem, da mi tisti zdaj črni predali na CX-u niso všeč, je zraven bistveno, da Guletu pač so. Dokaj preprosto.

JureA

Citat od: zlikovski;174388Ja pri XM-u je res enostavno menjat grelec.
@Jure, se pravi, da se razdere sredinska konzola, se pravi vsa ta plastika okrog prestavne ročice,...
Potem pa je potrebno v tej škatli stransko izrezat ven grelec.
Upam da sem prav razumel.

Ja, tako, do škatle je treba priti, potem pa čim lepše izrežeš odprtino, skozi katero odstraniš grelec.
In potem tudi čim lepše zamašiš odprtino.

JureA

Citat od: Èojko;174524Mah, ne zlata je da prenaša enega ušlatanega, ki ima očitno krizo srednjih let. Jo tolažim da raje stare citroene, kot kakšne mlade babe,...

Mislim, da bi moja soproga lažje razumela, če bi za mladimi mrhami letal, kot pa te stare škatle v garaži.

gule

Citat od: JureA;174573Mislim, da bi moja soproga lažje razumela, če bi za mladimi mrhami letal, kot pa te stare škatle v garaži.

Pa kaj ne letaš?:BigThumbs:

Lovro

Citat od: gule;174483Tralala...spodnji del instrumentne plošče v beige barvi-katastrofa! Tole je improvizacija, ki pomeni modifikacijo, oziroma napredek! Ma tole itak ni oldtimer...

Meni je pa ravno v beige barvi bilo bolj všeč. Ampak glavno, da si dobro naredil in da je tebi všeč :BigThumbs:
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Čojko

Citat od: JureA;174573Mislim, da bi moja soproga lažje razumela, če bi za mladimi mrhami letal, kot pa te stare škatle v garaži.
Hahaha, ......a ne moreš bit kot vsi ostali normalni dedci, pa ga malo naokrog namakat? Bi imela prosto garažo za sušit perilo.
Mladih bab ne bi domov vozil. Pa verjetno bi se te kmalu naveličale. Te stare škatle pa kar ostajajo pri hiši. Pa vsako toliko pripelješ še kakšega,.... nadstrešek za avte ima že kar dvojno kvadraturo od našega stanovanja. Pa še kar bi ga nekam širil. Si že do soseda prišel, ki ti hvala bogu ne dovoli nadstreška na njegovi parceli,....
Le kaj sem naredila narobe v življenju, da nisem vredna enaga normalnega dedca?:Hammer3:

A v soboto se pridružiš?

gule

Citat od: Lovro;174579Meni je pa ravno v beige barvi bilo bolj všeč. Ampak glavno, da si dobro naredil in da je tebi všeč :BigThumbs:

Veš...je vse narejeno iz železa, tako, da en dan, ko bom imel viška keša, poberem  dol in zalimam beige usnje gor...:BigThumbs:

Lovro

Èisto iz firbca... kaj pa je imel prej? Usnje, skaj, blago?
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Čojko

Maš slike na prvi strani, pa tam ko ga je čistil.
Bilo je bež blago. Èe prav vidim istega odtenka kot strop, ter vse skladno med seboj. Sedeži v istem s pepelnikom na vratih, držalo za odpirat vrata v kombinaciji s predali in stropom, tepihi s predalom na vratih,... Teh kombinacij se je potrebno držati in ne sme jih biti preveč, če želiš da izpade boržujsko kot je bilo v originalu. Še posebej boržujska je ta svetlo rjava kombinacija - avto in notranjost. Tako imam tudi sam na GS Pallas-u in mi je blazno všeč - daleč najlepši GS Pallas. Bom enkrat ko bo Pallaska končana prilepil primerjalne fotke enega in drugega - star pallas proti vse na novo v Superci.

gule

Citat od: Èojko;174604Maš slike na prvi strani, pa tam ko ga je čistil.
Bilo je bež blago. Èe prav vidim istega odtenka kot strop, ter vse skladno med seboj. Sedeži v istem s pepelnikom na vratih, držalo za odpirat vrata v kombinaciji s predali in stropom, tepihi s predalom na vratih,... Teh kombinacij se je potrebno držati in ne sme jih biti preveč, če želiš da izpade boržujsko kot je bilo v originalu. Še posebej boržujska je ta svetlo rjava kombinacija - avto in notranjost. Tako imam tudi sam na GS Pallas-u in mi je blazno všeč - daleč najlepši GS Pallas. Bom enkrat ko bo Pallaska končana prilepil primerjalne fotke enega in drugega - star pallas proti vse na novo v Superci.

Ni iste barve, kot je strop, strop je bolj temno rjav(podoben podu), to pa beige. In ni bilo blago ampak tiste dlake, nalimane na pleh...kot na plišanih igračah. Ne vidim povezave z sedeži in pepelnikom? Držala vrat, kot pod, strop in to je to, skratka temno rjava.

gule

Èe ima kdo takšen del za prodati...

Čojko

Kot sem napisal je potrebno počakat na slike dokončanega avta in nato videt kako kombinira ta plava barva na vse ostalo. Po slikah sodeč je narejeno strokovno in lepo.

antasi

Citat od: gule;174656Èe ima kdo takšen del za prodati...

kaj pa rabiš, bolj točno napiši, mogoče se pa komu valja doma..
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

gule

Motor za regulacijo zraka ventilacije. Funkcijo ima odpiranja in zapiranja lopute zraka v srednjem delu nad pečico. Motorček se točno nahaja nad pedalo gasa, vtaknjen v srednji most.

Citroen šifra dela 95590049, Bosch...se vidi na njemu prebrati...:BigThumbs: