CX Pallas de-gule

Začel/a gule, Julij 08, 2012, 02:09:28 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Citat od: garac;173755pa daj no gule, ne pljuvaj robe, ki ti daje kruh, kot so ti nekateri že omenili.
Zate mora biti Citroen, najboljši avto na svetu, vsaki stranki moraš to povedat.
Ne moreš prodajat coca-cole in hvalit ali pit cocto. Včasih sem se ukvarjal s promocijami in bi promotorja, ki bi se obnašal kot ti, takoj odpustil.

Vedno moraš vedeti prednosti tvojega produkta, pred ostalimi.
Zakaj je Shark boljsi, kot Red-bull recimo?
Zakaj je elysee, boljši od skode rapid?

Ja elysee žal ni boljši od škode rapid...pa res rajši imam cockto, kot colo...:emot112:

Gaši imaš eno v dobrem, ko se srečava...

gule

Citat od: Xandrej;173758Èe daš c5 III pa C6 gor gume ki imajo višino 75 ali 80 pa da te pol vidim kateri je bolj udoben... Pa še nekaj vozim se vsake toliko s CX-om ki je kot iz trgovine (martin) pa ima vse zadeve u nulo narejene pa ne ni tako udoben kot C5 III pa c6 žal! Edino žaba je bolj udobna pa še to samo tista katera je v nulo narejena kakšna najboljša od robija pa po vsej vrjetnosti še kakšna rec od Andraža pa še od koga...! Druga pa itak nemoreš primerjat sploh!

Ja pa lahko primerjam in bom primerjal in sem prišel do sklepa, da je cx bolj udoben(lepše gre preko lukenj) od C6(in to od čisto novega, ne pa tam nek rabljeni, naglancani primerek z prevrtenim števcem...).

Od C5(X7) je definitivno bolj udoben...ker je ta avto navkljub hidravliki dosti trd...

In ja to je moje mnenje, ki sem ga naredil po vožnji več sto c5(x7) in verjetno vsaj 10 c6....:BigThumbs:

gule

Včeraj, pa malo štromarije, popravilo žic, ki so bile precvikane med vrati in karoserijo...na zadnjih levih vratih zaradi tega ni delalo centralno zaklepanje, na vozniških, pa lučka, ki se prižge za nekaj časa, ko zakleneš avto...no to je zdaj urejeno. Kot se vidi je avto, kar blaten, ker sem ga po menjavi kugel testiral po makadamu z velikimi luknjami polnimi vode...nisam ga žalio...

Kontrola zavornih oblog...ploščice ok, diski še za nekaj časa. Ročna grabi pri vrhu, bo treba sajle zamenjati, ali obnoviti stare, ker so pancirji pri  koncu začeli pokati...no to je samo estetika, funkcija obstaja...

Komaj čakam, da naredim še tisto probo z vožnjo brez zadnjega kolesa...

V ponedeljek nadaljevanje šraufarije/štromarije...do spomladi ga moram sestaviti, da lahko grem na te obletnice...(40 let cx-a).

amipick

Hidravlika deluje kot pri moških...starejši je,bolj je mehek.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

zlikovski

Citat od: amipick;173836Hidravlika deluje kot pri moških...starejši je,bolj je mehek.

Èe hočete imteti C6 mehkega, morate malo počakat, da pride skoz puberteto.

andraž

Se pravi 40+. Bi pa verjetno oba hidravlična C-ja bila bistveno mehkejša z višjimi gumami. Tudi balon od gume naredi svoje.

zlikovski

Ja od kondomov se tudi nekaj pozna.

StefZ

Citat od: andraž;173840Se pravi 40+. Bi pa verjetno oba hidravlična C-ja bila bistveno mehkejša z višjimi gumami. Tudi balon od gume naredi svoje.

Se strinjam. Bi bilo zanimivo za probat namesto 18 col gor nataknit tisto najmanjšo dovoljeno mero (mislim da je 16 col). Pomoje bi bilo kot noč in dan - kar se tiče udobja in izgleda :take_picture:

Čojko

Eno je mehkoba, drugo pa držanje ceste.
Sprobajte kakšne luknjaste in valovite ovinke pa bo vse jasno.
Mogoče pa bodo kdaj v nove Citroene poleg šport mode namontirali še soft in super soft mode za ekstremne paciente, kjer se izklopi popolnoma vsa elektronika in se bunkam še puše začasno razširijo.

Zeko124

Druga dovoljena dimenzija je 17 col pri C6. Še nisem probal, ampak je nekako namen v bodoče investirat v ene 17 feltne recimo od C5, saj je ta dimenzija tudi žepu bolj prijazna, pa praviloma bi morala jit malo bolje v sneg :).

Glede na to, da je gor 18 col se meni zdi avto čisto dovolj mehek, je pa res da ima 7 novih hidravličnih krogel, nov LDS in oba nova hidro cilindra.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

andraž

Citat od: Èojko;173862Eno je mehkoba, drugo pa držanje ceste.
Sprobajte kakšne luknjaste in valovite ovinke pa bo vse jasno.
Mogoče pa bodo kdaj v nove Citroene poleg šport mode namontirali še soft in super soft mode za ekstremne paciente, kjer se izklopi popolnoma vsa elektronika in se bunkam še puše začasno razširijo.

Verjetno se nisi nikoli vozil z DS. Tudi takrat ko gre hitro po ovinkih se vrhunsko drži ceste. Gre lepo čez vse valove, kakšne luknje pa sploh ne zaznaš, jo samo opaziš.

Čojko

gule

Ni ga čez DS-a...mogoče Cx prestige...

Lovro

Èojko, boš probal spomladi pri meni... aja, edino bunke bom moral menjat ali dofilat prej, potem pa bova naredila kak krog, dva, tri... eh, bova raje šla kar na kak izlet ;)
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Čojko

Ola! To pa so besede.
Zmenjeno!