CX Pallas de-gule

Začel/a gule, Julij 08, 2012, 02:09:28 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Citat od: MSrougeZX;172820Ko boš na celjskem stopi k mojstru ki to obvlada in prodaja...spoliraj.si...nabavi FAB čistilo...redčiš z vodo...vse kaj imaš znotraj v avtu s tem očistiš...od sedežev do stropa, armaturke, oblog...vse spuca...nema da nema.

Evo, ima ravno v akciji:

http://www.spoliraj.si/products.php?fabcistilo&cPath=135_136

Ne rabim, saj imam že vse čisto. Tisto kar je na instrumentni plošči pa z vodo in malo Afrodita šampona operem7obrišem. Strop imam nov, tepihe sem opral poleti z Opalom, sedežne prevleke pa operem v pralnem stroju...z dobrim starim Faksom...:BigThumbs:

Sonax imam samo, da osvežim instrumentno na koncu...:emot112:

gule

Zvečer, ko se naveličam tv-a stopim ven in zalaufam Cx Dvd...

Brrr zdaj -5....

gule

Pred Božičem so prišle tri, po Novem letu, pa še tri...:take_picture:

Pozadina je en zanimiv koledar, ki se dobi z zadnjo številko Auto kluba...priporočam!:BigThumbs:

Joj nič več ne bo trdi...:Hammer3:

Pa sem sinoči še kupil 10 m2 izredno lepe mokete za oblaganje notranjosti. To bo vesel tudi ami...

Cena sitnica...cca 3 eur/m2

Zanimivo oba produkta sta Made in Belgium...:gimme_money:

Čojko

Koliko pa so te kugle prišle in pri kom si vzel?
Bodo tudi zadnje confort?

gule

Citat od: Èojko;173272Koliko pa so te kugle prišle in pri kom si vzel?
Bodo tudi zadnje confort?

Kugle sem kupil od prijatelja iz Zagreba. Cena je...če hočeš ti dam telefonsko, pa ga vprašaj koliko so...verjetno bi ti tudi kupil za svojega novega GS-a. Ja tudi zadnje bodo comfortne...ko zberem denar...:gimme_money:

gule

Folk, to je strahota! V kakšni drvarnici sem se jaz vozil...:argue1:

Danes zamenjane 3 sprednje krogle(ostaja še tista diravi spredaj, ter l+d zadaj). Razlika ogromna! :BigThumbs:  Nič več ne skače, postal sem zelo perverzen, ter kar naprej iščem "rupe"  po cesti...

Stare so bile celo različne, ena je bila letnik 2000, druga, pa je polnjena 2006...

Krogle čisto nove IFHS Comfortne, narejene 09/13... Garancija 2 leti...

Še tole lahko povem...vozil sem vse hidravličarje od Citroena, razen SM-a. Veliko od njih je bilo čisto novih(C6, C5/X7...), ostali pa v raznih stanjih...

NITI EDEN NI TAKO UDOBEN !

Uhhh, čakam še na nove zadnje...

Pa še to danes sem tankal bencin v CX-a, pred tem, pa v službenega C5...je vhod v rezervoar, pri CX-u, kot šupak od kakšne stare prostitutke(lahko komot dve pištoli noter stišiš), naproti C5...:argue1:, ki je kot pri kakšni dvajsetletnici...žre pa...10 lit/100 km...:gimme_money:

Citroenovc

Izvrstno!

Mimogrede - a subšasije pa nisi nič rihtal? Ko si imel avto že tako razstavljen, je bila prilika še tisto očistit, zaščitit proti rji in pobarvat. Saj vem - penezi. Ampak glede na to, da si se lotil ostalega pleha precej detaljno ...
OK

LP
Primož

gule

Citat od: Citroenovc;173734Izvrstno!

Mimogrede - a subšasije pa nisi nič rihtal? Ko si imel avto že tako razstavljen, je bila prilika še tisto očistit, zaščitit proti rji in pobarvat. Saj vem - penezi. Ampak glede na to, da si se lotil ostalega pleha precej detaljno ...

Subšasija, kot ji rečeš je ok in je tudi sanirana, tisti rjavi pleh na sliki, pa je nosilec kugle diravija in lahko rjavi še 30 let, preden bo nevarno...ma ni to C5, da ga rja čez 5 let preščipne...:emot112:

Citroenovc

Za nosilec kugle se ne bojim. Ampak nisem govoril o njem. Temveč o tem črnem "okvirju" zraven - ki je tudi rjavkast. Menda ni tako hitro začel rjavet po sanaciji?
OK

LP
Primož

gule

Citat od: Citroenovc;173751Za nosilec kugle se ne bojim. Ampak nisem govoril o njem. Temveč o tem črnem "okvirju" zraven - ki je tudi rjavkast. Menda ni tako hitro začel rjavet po sanaciji?

Ah ne nori, to jer blato in površinska zadeva, pša ni to C-Elysee , da rjavi v salonu...:argue1:

garac

pa daj no gule, ne pljuvaj robe, ki ti daje kruh, kot so ti nekateri že omenili.
Zate mora biti Citroen, najboljši avto na svetu, vsaki stranki moraš to povedat.
Ne moreš prodajat coca-cole in hvalit ali pit cocto. Včasih sem se ukvarjal s promocijami in bi promotorja, ki bi se obnašal kot ti, takoj odpustil.

Vedno moraš vedeti prednosti tvojega produkta, pred ostalimi.
Zakaj je Shark boljsi, kot Red-bull recimo?
Zakaj je elysee, boljši od skode rapid?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

Èe daš c5 III pa C6 gor gume ki imajo višino 75 ali 80 pa da te pol vidim kateri je bolj udoben... Pa še nekaj vozim se vsake toliko s CX-om ki je kot iz trgovine (martin) pa ima vse zadeve u nulo narejene pa ne ni tako udoben kot C5 III pa c6 žal! Edino žaba je bolj udobna pa še to samo tista katera je v nulo narejena kakšna najboljša od robija pa po vsej vrjetnosti še kakšna rec od Andraža pa še od koga...! Druga pa itak nemoreš primerjat sploh!

zlikovski

@Gule, edino stara DS-ka je še edino bolj udobna.
Ostalo je že vse bolj trdo, po domače povedano, novejši letnik, bolj trdo.

andraž

Res je DS-ka je precej bolj udobna od CX-a. Vozil oba primerka in vem. Je pa seveda odvisno od stanja hidravlike.

gule

Citat od: zlikovski;173761@Gule, edino stara DS-ka je še edino bolj udobna.
Ostalo je že vse bolj trdo, po domače povedano, novejši letnik, bolj trdo.

Ja za Ds se strinjam, da je bolj mehak, pridonesejo, pa tudi tisti fotelja sedeži...:BigThumbs: