Švaba über alles

Začel/a amerglass, Maj 18, 2012, 10:05:54 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Bogi slovenčki so zame oni ko kupilo uber ales avto pa mislijo, da so si spaceshutle kupli pa tam pa se kaj takega nemore zgodit. Kateri misli, da avti ne crkujejo pa če je na njih nevemkaka značka potem so si zame osebno malo bogi... Sploh pa taki ki vozijo 15 let stare A4 s šajbami na kurbl pa z afriško klimo in edini kabel ki je je na avtu za luši sprednje pa zadnje... Pa to gre in gre in gre...  Baje še gum nerabiš zamenjat so še tovarniške gor!

zlikovski

A4 je srednji nižji razred vozila.

isarajli

kolk jaz vem je a4 zgornji srednji razred.
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

isarajli

http://www.avto-magazin.si/novice/rezultati-best-car-2011/, a ni čudno ,da je citroen omenjen samo enkrat pri tamalih avtih , nemc pa kr devetkrat?

Xandrej,smo si pač različni...ker men se bolj bogi zdijo tisti, ki že tako precenjen nov avto kupijo na kredo, ker ma všečno obliko,o kvaliteti vožnje pa itak ne vejo niÈ, ker več kot pet avtov niso niti vozili , nato ga non -stop glancajo, božajo, še pogovarjajo se z njim, čuvajo ga bolj kot sebe, torej so sužnji avtu namesto bi bilo obratno.Jaz pač na avto gledam kot prevozno sredstvo in delovni stroj, zato me ne boli vsaka praska itd.

Xandrej

100 ljudi 100 čudi.

Mi je pa hecno, da nekdo hodi na nek forum ljubiteljev neke znamke pa vsak dan napiše kak je to zaen drek!

Pa smo spet tam 100 ljudi 100 čudi!

Pa še nekaj takšen ko ima lastnik avto tako ima doma ta moja teorija se je izkazala v praksi v 99% primerih!

isarajli

Z zanimivimi ljudmi se pol ti družiš.
Sem pa tudi sam neke vrste "ljubitelj" in voznik starga citroena, ampak ga pač zato ne hvalim in povem resnico.
Res je 100 ljudi 100 čudi!
Ljudje smo si podobni samo v tem, da smo različni.Hvala bogu!

Xandrej

Res moraš bit zanimiv danes če imaš odnos do stvari. Pa naj bo to Stanovanje skuter avto ali pa GSM v žepu...

mirchi

X kolko kilometrov naredis ti na leto s svojom velecenjenim avtom ce smem vprasat? pa koliko razlicnih znamk si menjal?
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Lovro

Jaz sicer tudi ne vem, od kje taka fama, da se citroeni kvarijo. Jaz sem vsaj do sedaj z njimi prevozil več-100.000 kilometrov, pa nobenih težav (vsaj omembe vrednih ne).
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Xandrej

Kaj ima veze kolko kilometrov delam?

Osebno 8 citroenov ter enega renaulta ter alfo... Prej sem jih več kot 30 000 na leto sedaj zadnje dve leti dosti dosti manj...

Xandrej

Citat od: mirchi;149531X kolko kilometrov naredis ti na leto s svojom velecenjenim avtom ce smem vprasat? pa koliko razlicnih znamk si menjal?

Zdaj nevem kje ti vidiš velecenjen avto da sem kje omenjal moj avto govorimo o znamkah nasplošno!

mirchi

Ker mam obcutek da pljuvnjeas po vsem kar ni taksno kot mas ti. res je da ma vsak svoje mnenje ampak ga vsreno ni treba nekomu vsiljevat. iz izkusenj lahko povem da je Audi precenjena jajca s sicer zelo dobo zasnovanim ampak nezanesljivim motorjem odlicnim menjalnikom in fantasticno porabo. ampak nikakvo kvaliteto izdelave in slabimi voznimi lastnostmi,doloceni BMW modeli zanimivi zame osebno pa je tak glede izdelave kot izkoristka in funkcjonalnosti na prvem mestu MB. ce pa se kdo rece da je citrona nezanesljiva si pa naj svaba kupi pa bo videl.

Xandrej

Boš kupil? Common rail 2.0 TDI? Pa boš ti kupil 2.5 Tdi? PA 3.0 TDi??? Prijatelj kot sem že neštetokrat povedal da mene boli pimpka kdo in kaj ima kdo ampak neko sranje prebirat pa nonstop neko pluvanje tukaj pa mi gre poštemno že na živce.

In tvoj zadnji stavek hočem povedat in to je to... Misliš, da okoli mene niso sami švabi vsak naj vozi kaj mu paše zato jaz ne hodim na audi forum pa pluvam audi po vprek pa po dolgem paniti ne po BMW forumu pa kaj šele po merdesu. Ker tukaj se počlutim vredu pa da rečem kako besedo najraje z nekom ki ga poznam kot si ti pa še kdo. Najmanj pa s kom ki me še v žvilljenju videl ni pa sodi človeka. Kar pa me čudi tudi pri tebi... Glede na to da se poznamo!

LP

mirchi

Ej to ni bil osebni napad nate,ampak mnenje da vsi ne moremo ocenjevat vsega. V nadaljrvanju pa sem napisal mnenje o avtih ki sem jih mel in naredil nekaj kilometrov z njimi. 2.0 tdi audija pa trenutno vozim zato vem kak avto je. Zato tudi pisem mnenja pridobljena iz iskusenj.

franci

Citat od: Xandrej;149468takšen ko ima lastnik avto tako ima doma !

Par dni nazaj sem videl tako, lepo ilustracijo zadovoljne gospodinje, ki ima do perfekcije zloščeno kopalnico, pa za vsak slučaj še malo polira banjo...

Spodaj piše:
"CLEAN HOUSE IS A SIGN OF A WASTED LIFE..."

????