Švaba über alles

Začel/a amerglass, Maj 18, 2012, 10:05:54 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ModelJT

Jaz sem sliko odprl pa sploh nisem pogruntal rje, ker sem prvo videl napis 30 TDi haha.
[SIGPIC][/SIGPIC]

DejanO

danes na avtocesti MB - Ptuj: BMW (prejšnja 5-ka) z odprta haubo in darsovci z stožci okrog nje. Slikanje s telefonom nemogoče!
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

janez

Èe bi švabi znali naredit avto bi v Spačku laufal BMW boxer. Tak je bil pa tolk zaenk..c da so francozi prvo leto proizvodnje pobirali samo naročila za spake (ker ibervagen bokser ni laufau) in so potem naredili svoj bokser ter leta 49 začeli spake izdobavljat kupcem. Hvala b**u za francoski boxer.

Bolj pokvarjenega  in hkrati hvaljenega BMW 5 od od mojega svaka še nisem videl...

Ampak hej, da se nebom spušal na bavariše nivo... citroeni so itak jajce, jest pa vozim zato Panharda...ups...Dyano.

janez

Zajle mi je na pamet prišlo... kaj ta tip je oni isti k je pred cajtom po spaku pluvau ?

dbostjan

PozdravljeniI
Vozil sem kar nekaj nemških avtov, od VW pola, golfa, passata, BMW X1, opel kadetta in astre, ki je bila najslabši avto, ki sem ga kadarkoli imel. Že prvi dan, ko sem jo novo pripeljal iz salona, sem ugotovil kup napak. V nobenem od teh nemških avtov se nisem dobro počutil, prej nasprotno.
   Vozil pa sem tudi veliko Citroenov, tako službenih kot tudi svojih, med njimi tudi kombi. Z nobenim od njih nisem imel omembe vrednih težav, najbolj pa je pomembno, da tudi na dolgih vožnjah (Nemčija, Èeška, Rusija...) nisem bil tako utrujen kot pri drugih avtih. Za službeno pot sem vedno izbral Citroena, če je bilo to le možno in še danes je tako. Zelo cenim njihovo udobnost in mehkobo. Z malo  nege in ne preveč agresivno vožnjo tudi Citroen zelo dolgo služi brez težav, o tem sem se že velikokrat prepričal.
Amerglass, v tem se strinjam s tabo, da "Citroen pač ni Nemc", vsa sreča da res ni. Èe bi bil, ne vem kateri avto bi potem jaz kupil...
   Vsem voznikom želim veliko srečno prevoženih kilometrov in čim manj okvar, ne glede na to, katera znamka in model avta jim je bolj pri srcu.

JureA

Priznam, da me je že skrbelo, ko se tale modrec Amerglass nekaj dni ni oglasil na forumu.

Sem se že ustrašil, da je prebral tisti dve temi o ropotanju in crkovanju verig in o zanič glavnih gredeh na BMW dizlu N47 in da se je potem kar obesil od razočaranja.

Veseli me, da je še vedno med nami (vsaj včeraj je še bil).

Pravzaprav imam že kokice pripravljene in se že veselim, kaj zabavnega bo spet napisal. Super zabava, bolš' kot cirkus!

harvey

Take razprave so tipične razprave za merjenje e-penisov...po svojem bistvu brez dodane vrednosti in zgolj podžiganje.

Danes skoraj ni slabega avtomobila, ki je na trgu. Pri tako masovni produkciji pa so napake nekaj vsakdanjega in neka "gotova" zanesljivost glede znamko je dandanes le še spomin preteklih dni...
.
.
.

[SIGPIC][/SIGPIC]

lugr78

če bi nekateri padli iz višine svojega ega na višino svojega IQ-ja bi se ubili :)
R4;R4;Plymouth Sundance 2.3;C BX 1.5;Alfa 33;C BX 1.6;F punto 1.2;F punto 1.2 16v;O Omega 2.0;C BX 1.6,Toyota Camry 3.0;C ZX 1.8;Kia Clarus 1.8;C 2CV;P 307 break 1.6;P Partner 1.8;C XM 3.0;C Xantia break 2.0;C C5 I break; C Xantia 1.8 16v;P 607 2.0 ; C6 2.7 ;O Insignia; C 5 III T; DS5 2.0, P508 RXH

andraž

Konkreten globinski padec...pa ne zato ker je ego tako visok...

Zeko124

Ehh, sploh nevem, zakaj se vsi tako razburjate :). Desc pač nima lajfa, pa d**a k... na BMW :).
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

garac

No, ker je že vrgel kost, jo bom še sam malo poglodal.

Bodi vesel, uživaj v svojem Bmw, sam sem zadovoljen z vožnjo v prihu, mi ustreza in mi ni potrebno soliti pameti.

Gledam, včasih tudi probam ostale znamke, da vidim pri čem smo, po moje nas bodo Kia in Hyundai polulali, še kak lep enporostorec naredijo, pa so zmagali. Grem na srečanje škoda, seat, hyndai, vw, citroen, alfa, oldtimerji... da vidim, kakšno je dogajanje. V čem smo boljši, v čem so oni boljši... Najlažje je kokodakat po svojem plotu in hvalit svoja jajca, kako velika, lepa in pisano so, k sosedu pa ne pogledat.

Ko sem pred časom počekiral novi DS5 pred tušem v Kr, so obiskovalci, večinoma odeti v športno opremo, zraven je pač polje, gozd in kup ljudi, ki se tam rekreirajo, veselo ugotavljali, kaj je to za eno vozilo. Ma lepo, pa ful opreme, kaj je to hybrid se jim itak ni sanjalo. Ko so slišali, da je citroen, pa fuj in fej, predrag, alo, pa za tole dobim 3 leta starog Bmw.
Slovenci s(m)o pač po večini enakega mnenja, kot naš prijatelj.
Kapo dol, jast ti aplaudiram!

Lokacijo imaš kar pravo, men from d mun
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

Citat od: isarajli;149341Nič več ne razumem. Tolk pritožb,okvar, čričkov itd o kakem avtu še nisem slišal, pa folk še kr kupuje...ne vem...se mi zdi ,da folk kupi avto zarad oblike, ko spozna funkcionalnost se pa pojavi na forumu z problemi.
Èe bi prej prečitali forum ,ziher nebi kupli, al bi ?
Najbolj me pa firbec matra, kak dovolite ,da vas odslovijo na tak način, češ "eh, to je normalno" ? Èe bi vam jaz take prodajal bi me opluvali do amena.

Saj bi audi pa nimajo takega modela. Edino če bojo od Citroena odkupili C4 pa mu zalimali štiri kondome gor. Kot je naredil opevani Mercedes ki je na Kangooja nalimal spredaj zvezdo! Pol pa je avto avtomatsko nepokvarljiv!!! Sloh za kake boge slovenčke!

HI HI HI HI

isarajli

se strinjam da audi nima takega modela in sem jim zato hvaležen.
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

Xandrej

Ja ker ti bi ga 100% kupil in to novega! In bi dobil sloves avtomobila kot ga ima Sharan saj za one je to top avto!

:Hammer3:

isarajli

kupu bi citroena če bi mel krogece na maski, ker potem bi na audi servisu uveljavljal garancijo, kot jo bodo tisti ,po tvoje bogi slovenčki z kangujem pri mercedesu.
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858