CKS - "RIDA RAID" 26.05.2012

Začel/a pubi2cv, Maj 16, 2012, 09:33:22 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Gledam karto in ta rimski izvor ne vidim, vidim pa Podgoro in Ivarčko jezerce...:argue1:

dyfan

Citat od: gule;133068...sem ga dal na dež, da ga opere...
Si ga tako obrnil, da bo samo desna stran oprana :) :take_picture:
Tule je Rimski vrelec:
Lep pozdrav!

janko1

Zadevo ni problem najti, če boš prišel iz Velenja, ti je najbljižje, če v Sl. Gradcu pred obvoznico zaviješ levo  in potem skozi Sl. Gradec mimo pokopališča šibaš proti Kotljam. Ko prideš v Kotlje, zaviješ levo v smeri Podgore oziroma V smeri Ivarčkega Jezera (so oznake) in približno dober kilometer pred jezerom je levo ob cesti Rimski vrelec, ne moreš zgrešit. Mi je pa pokazalo najbljižji naslov Podgora 22c, Kotlje(če to vpišeš v navigacijo te more pripeljat mimo Rimskega vrelca). Èe pa to nebi šlo pa je še zadnja varijanta - "pitaj seljaka". :emot64:

Pa še vremenska napoved je obetavnejša kot včeraj, sončno z možnostjo popoldanskih krajevnih ploh in neviht, podobno v nedeljo.:BigThumbs:

gule

No je že malo bolj jasno...pa že najdem...

Etedoron

Mene bl jebe, da je štart med 9- in 11. uro. S spačkom brez vinjete je to zame en teden vožnje... Po moje bom moral s C3 it... Ampak potem to ni več isto... Kdaj štarta kdo iz Gorenjske, pa da gre žez Thin? Al pa mogoče čez Jezersko??? Èakmal, sej to bi znal bit pa bližje ... 6 ur, da splezam na Jezersko, 3 ure da živ pridem dol, eh najboljš, da kar štartam... :)
2CV la mur tu žur!
http://easymucy.com

Etedoron

[ATTACH]52995[/ATTACH]Zanimivo... Po tej poti mam iz Kranja res samo čez Jezersko za prit, potem je do Pliberka razmeroma izi cesta, potem sem pa že tam... Garač? Kaj pravš?
2CV la mur tu žur!

janez

Ti sam pejt po stari cesti ... pa če nebo hotu spaček letet 110 mu zagrozi, da ga boš Kežotu pelo. Veš kaj je bilo nazadnje ? Kak me je zagledo je predo ko muca... hehehe... od straha...

pubi2cv

Pozdravljeni še enkrat

Baje da smo na začetku pozabili napisat uro...ajajaj, se posipam s pepelom.....takole je:

Štart raida bo potekal med 9:00 in 11:00 uro. Seveda bomo še malce počakali na morebitne zamudnike....

Kotizacija za komplet servis (torej raid ter zaključno zabavo z vključeno vso hrano, vstopninami, pristojbinami in ostalimi umazanimi podrobnostmi) znaša 17 EUR. Samo raid (brez hrane) je 12 €. Èe se najde kak pacient samo za zaključno fešto: Samo zaključek brez raida (Torej: večerja, zajtrk, muzika, plac za nočitev) pa je 10 €. Po živi glavi seveda.

Se pardoniram za malo pozno dopolnitev....pa saj ne sme biti prehitro, da ne pozabite...vas držimo v pripravljenosti...hehe

Vljudno vabljeni še enkrat

:BigThumbs:

pubi2cv

Mucy....pa ne bit pussy....ga boš ja prtisnu mal....da jodlarjem pokažeš ka za hudiča je gorenjska težka noga...haha:BigThumbs:

Etedoron

Ku*rac... Sem šel pripravljat spačka na pot... Ni mu všeč tale vaš raid...
Najprej sem po nesreč obrisal tisto ogromno pajčevino, ki mi jo je prijateljski pajkec naredil čez celo armaturo...
Potem sem pogruntal, da nimam eletrike not... Iz nekega čudnega razloga se je avtoradio hotel ves čas vklapljat. Sem ga izpulil iz štroma ven.
Vžgal na kurbelj.
Števec za bencin ne dela, čeprav je nov... Itak...
Moj spaček ma tak rad Kežata, da kar sam zavije prot Konjicam, če samo omenim ...

Nič. Jutri zviznem čez Jezersko, bo zabavno. Naredil sem mu prisilno dovajanje zraka v vplinjač, bo zanimivo poskusit v tiste klance. Dobra prilika bo tudi sprobat, če hladilniki za diske delujejo tako kot treba, še enkrat hvala, Keža...

Se vidimo zjutraj.
2CV la mur tu žur!

garac

čez Jezersko je fajn varianta, lepa cesta, ko si enkrat v dolini na at strani samo lepo 70km/h čez vse vasi pa je
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

sušo

To je vse lepo in prav. Sam ko se spuščaš na A strani maš pa ob lepi naravi še test bremz... No sej lagano sportski se da vse. Sam je pa klanc tak taprav.

Nas ne bo tko da se mejte skrajno.

JureA

Nekaj slik imam tule:

http://picasaweb.google.com/jurekvakva/RidaRaid26May2012

Na slikah je začetek raida pri Rimskem vrelcu, nekaj slik pri Prežihovi bajti in pa Poljana pri Prevaljah.

Bil sem le na začetnem delu raida. V Mežici sem se pa obrnil, ker je imel sovoznik (moj brat) popoldne nujne opravke.

Predvidevam, da je šel raid iz Èrne preko Spodnjega slemena proti Šoštanju in Velenju?

janez

Raid je uspel u nulo. Vse pohvale Celjski sekciji... Nisem veliko slikal, ker so ride res bile ride in amija sukat po ridah ni tolk lahko ... Lep dan, lepa pokrajina in ceste, kultura, umetnost... degustacije. Dober izbor placa za prespat in ... No vglavnem , ni kaj rečt drugega kot... ni mi žal, da sem bil.

:BigThumbs:

Zadnja slika... detajl na vratih Velenjskega gradu... Vas spominja na kaj ?

dyana-dak

Pozdravljeni !

Tukaj vam ponujam nekaj svežih  fotk iz našega starta.
 Upam, da je bilo vsem udeležencem vsaj nekaj od ponujenega všeč!

:BigThumbs::emot90:  

Lp,Aleš

[ATTACH]53093[/ATTACH]

[ATTACH]53094[/ATTACH]

[ATTACH]53095[/ATTACH]

[ATTACH]53096[/ATTACH]

[ATTACH]53097[/ATTACH]

[ATTACH]53098[/ATTACH]

[ATTACH]53099[/ATTACH]

[ATTACH]53100[/ATTACH]

[ATTACH]53101[/ATTACH]

[ATTACH]53102[/ATTACH]