CKS - "RIDA RAID" 26.05.2012

Začel/a pubi2cv, Maj 16, 2012, 09:33:22 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janez

Citat od: Lovro;133518Torej sta s Kežatom zrihtala tisti nosilec?

Malo sva povarila, vendar je kasneje spet popustilo. Žal... Na nerodnem mestu odlomljeno, bi moral na dvigalo, ki ga pa nimam. domov je prišel. Pa bojo že zrihtali...

janez

Citat od: andraž;133520Kakšen zračni filter pa ima Charleston na sliki? Je tudi motor kaj drugačen?

Poglej Pubijevo temo o obnovi njegovga spaka... Visa filter, navita mašina ...

pubi2cv

Mater božjo...še enkrat....NI ÈARLSTON:argue1:

Res je težko določit kaj je....ampak vsi pravijo da je Èarlston....pa je metalik vijoličen in metalik zelen....takih pa ja niso delali....pa še pofarban je čist kontra

bizi

krtija

janez

Pubi ka se buniš.... Tvoj spak je dvobarvn in vsak slovencl ve, da če je dvobarvn je čarleston.

Ma to še ni nič... dones je en tip gledo mojo šestico pa reku da je dijana... pa oni čarli zraven parkiran je tud dijana, moja dijana je pa spak...

Pubi, čarlston gor al dol maš pa lepega meharija, sam tist filter od opla daj dol pa enga od dijane gor...

Uh, ke se zezam :):):):)

gule

Citat od: janez;133522Malo sva povarila, vendar je kasneje spet popustilo. Žal... Na nerodnem mestu odlomljeno, bi moral na dvigalo, ki ga pa nimam. domov je prišel. Pa bojo že zrihtali...

Je že urejeno, pa tisti del, ki si mi ga dal sem gor našvasal, pa še na drugi strani isto, so mi še en naredili in zašvasali...:BigThumbs:

vinotoc

Citat od: pubi2cv;133528Mater božjo...še enkrat....NI ÈARLSTON:argue1:

Ne tuli, ker tvoj vsaj spaček je. Ko sem obnavljal meharija, je cela vas mislila, da delam traktor / motokultivator za drva vozit :Hammer3: Večina še sedaj ne ve kaj imam in rečejo da se peljem s tisto svojo pralco :)

PS
pralca = neka majhna in zanikrna reč :(
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

andraž

Citat od: pubi2cv;133528Mater božjo...še enkrat....NI ÈARLSTON:argue1:

Res je težko določit kaj je....ampak vsi pravijo da je Èarlston....pa je metalik vijoličen in metalik zelen....takih pa ja niso delali....pa še pofarban je čist kontra

Mater božjo, sorry! Ni Charleston, ni ni ni ni ni ni ni ni ni ni ni ni ni ni.....
Sem gledal samo sliko in tam deluje po barvi kot Ch.......
Ampak ni...... ok ok ok ok

Lovro

A to se pogovarjate o Pubijevem Charlestonu??:AngelPray:
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

andraž

gule

Pubi kaj nisi ti meni razlagal, da imaš friziranega Èarlija???:bombs:

pubi2cv

Eh, sej je že u redu....še ko sem mel predelan moped, so mi pa rekli da je škropilnica....:Hammer3:

gule

Eh če je čarli,ne pomeni,da je škropilnica...

gule