CKS - "RIDA RAID" 26.05.2012

Začel/a pubi2cv, Maj 16, 2012, 09:33:22 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

pubi2cv

Pozdravljeni vsi skupaj

Leto je naokoli in spet je čas za vsakoletni raid Citroen Kluba Slovenije. Tokrat je čast organizacije omenjenega raida pripadla sekciji Celje in vas bomo tako spet popeljali naokoli po 10 letih (nazadnje ste bili pri nas na raidu "Od pekla do Nebes" l. 2002)

Tokratni raid sliši na ime "RIDA RAID". Ne gre zgolj za besedno igro, pač pa se v imenu skriva tudi samo bistvo raida oz. ena od njegovih poglavitnih lastnosti. Malo se potrudite in pogruntajte za kaj gre...

Zaenkrat nekaj osnovnih napotkov, da si rezervirate "fraj", podrobnosti (zemljevid, kotizacije itd) pa v naslednjih dneh:

Štart: Koroška, pod Ivarčkim jezerom (Rimski vrelec)
Cilj: Savinjska dolina, Vrbje pri Žalcu

Vse napotke za vmesne točke boste dobivali sproti (na kontrolnih točkah)
Odgovarjali boste tudi na vprašanja
Vozili boste po čudovitih, neprometnih cestah v neokrnjeni naravi
Prevozili boste cca. 86 km (če se ne boste kaj zgubili...)
Vmes boste sicer lahko enkrat¸tankali, a priporočamo, da svoje citrončke napojite že poprej in ne bodo potrebne intervencije s kantico
Vmes boste, napolnili tudi svoje želodčke, tako mesojedci kot tudi rastlinojedci.
Na cilju bo poskrbljeno za jedačo, pijačo, živo glasbo, klopi, šotor, lulanje in kakanje (no, to boste upam sami opravili), plac za parkiranje in kampiranje ter vse ostale dobrote, ki tovrstni zadevi pritičejo.

Cene bodo (jasno) tudi Savinjčanu in Gorenjcu prijazne...
V prodaji bodo tudi majice - retro design po retro ceni...hehe

V prilogi si oglejte še nalepko....unikat

Torej...toliko zaenkrat. Ostale podrobnosti sledijo, pa vljudno vabljeni v čim večjem številu:BigThumbs:

Lovro

Glede na nagnjenost spačka na nalepki, pa neprometne ceste v neokrnjeni naravi, pomeni RIDA RAID, da bomo vozili po ridah, torej ovinkastih ozkih cesticah.
Imam prav?

Vsekakor pa se že veselim in pridem!
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

pubi2cv

Bravo Lovro, odgovor je popolnoma pravilen:BigThumbs:

Mimogrede naj še omenim: Bo nekaj vzponov in nekaj spustov. Vzponi načeloma ne predstavljajo težav, priporočam pa malce previdnosti pri spustih, da ne bo težav z bremzami (predvsem pujserejcem velja tole opozorilo, ker so bolj težki in vemo kako je z bremzami na Pujskih, ane...)

Lovro

He he, komaj čakam. Pa spačka na nalepki ste tudi odlično zrisali (manjka še kak v smer ovinka nagnjen voznik v spačku, pa bi bila terna).

Prav pasalo bo za spremembo zaviti (oz. zavijati) v vaše konce.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

pubi2cv

Me veseli:BigThumbs:

Upam, da jih bo dosti delilo tvoje mnenje in bo udeležba spodobna:emot90:

janez

dvorjan

The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Lenko

Èe ne pride kaj vmes smo definitivno za.

vinotoc

Citat od: Lenko;132474Èe ne pride kaj vmes smo definitivno za.

Pazi, množina :)))))
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

Lenko

Število po novem uporavbljam zelo previdno. Baje sva sedaj za vse midva in ne več jaz. Èe me kdaj ne bo na kako šrečanje bom napisal midva nisva mogla (beri me ni pustila ali pa ni hotla it).
Kaj sem si nakopal

dvorjan

@Lenko:
Saj se baje navadis, vsaj tako pravijo tisti izkuseni. =)

garac

Torej, sta definitivno za! Dvorjan za 1x še odloča sam :)
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

krtija

@Lenko: Bil si opozorjen hehehe.
@Garač: A si prepričan, da Dvorjan sam odloča?

dvorjan

@krtija:
Jaaaaa, Dvorjan, opa, zaenkrat se sam odloca. Ce mu pa kdo pomaga pri kaksni odlocitvi, pa tudi nic narobe. =)

garac

E, jebat ga, dvorjan je v enem letu vse z****, nič ne bo z branjenjem ukradene zmage z lanskega o'bala raida.
Haha, pomoč pri odločitvi, konec je ;) podplat od copate.

In dalje, še kak kandidat, razen Kalbota, ki spet štarta na zmago?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/