CKS - "RIDA RAID" 26.05.2012

Začel/a pubi2cv, Maj 16, 2012, 09:33:22 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dvorjan

Ej, garac, samo nekaj - jaz te zelim v svoji ekipi na O'bala RAIDu. V tej postavi bomo nepremagljivi (samo gume napumpam 0,2 bara vec, pa je)!!! In ja, sedel bos spredaj. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

2sv

upam da se boste imeli super da bo vreme naklonjeno mene pa sigurno nebo tam da nebo očitkov da samo na srečanje hodim  lp. in veliko užitkov na raidu

kalbo

Garač ma prav. Za raid sem ravno sredi višinskih priprav.
Kondicijski trener je dobro opravil svoje delo, tako da bom letos z lahkoto opravil s konkurenco.

gule

A se kaj ve za kotizacijo? Za nas iz držav z slabšim standardom bo kaj manjša???

gule

Lenko nekaj časa se bo vseposod vtikala, čez par let bo pa vesela, da greš iz bajte na par dni...

garac

Za neælane cks, je ponavadi kotizacija celo višja. Èe boš dirkal gule, ti posodim izkaznico
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

pubi2cv

Kotizacija ne bo visoka, bom sporočil višino čez dan ali dva. Èakamo še na ena dva podatka, da lahko vidimo kolk bo zneslo.

Vsekakor se bomo potrudili, da čim manj:BigThumbs:

gule

Citat od: garac;132511Za neælane cks, je ponavadi kotizacija celo višja. Èe boš dirkal gule, ti posodim izkaznico

Po kilaži sva si podobna...:BigThumbs:

gule

A se ve vsaj približna cena kotizacije...me resno mika, da pridem...

pubi2cv

Takole neuradno...še ni potrjeno:

Za sam raid (vstopnine za oglede, topla malica) po mojem 8-8,5€
Za zaključno fešto (večerja-žar, plac za šotorjenje, zajtrk) pa bo tudi verjetno okol 8€ po glavi.

Jutri potrdim oz. zapišem spremembe

gule

Jaz pridem in bom imel še verjetno sovoznika...tako, da bo še en žuti Ami 8 na paradi...

pubi2cv

pubi2cv

Kotizacija za kompleten raid, z vključenimi vsemi ogledi, hrano, zaključno fešto itd je 17 € na živo glavo:BigThumbs:

gule

pubi2cv

Ojla....nene...pijača ni v ceni....