2CV Charleston Revell

Začel/a gule, April 09, 2012, 09:03:34 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dvorjan

Evo mojstri. Danes sem tudi jaz kupil tega z barvami v Intersparu BTC (LJ). Je bil prav zadnji na tisti viseci palici, sem ga lep cas iskal.

Imeli so tudi enega navadnega (brez barv in lepila) za 24,90€, ce koga zanima.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

saxovts

Citat od: JureA;129995V petek zvečer sem kupil tak komplet v celjskem Intersparu.
Bil je zadnji.
Najbrž pa lahko naročijo novo pošiljko.

Hehe jaz sem ga pa v soboto dopoldne iskal in ga nisem več našel :(

2sv

očitno je bila čarlimanija na obhodu hihhi

gule

Sem prav vesel, da nas je toliko "pacientov" na forumu...

amipick

Jaz sem pred časom kar dva spaka vzel v eni trgovini v italiji.Od Tamije,merilo tudi 1:24.
Eden bo original,drugi pa....bruuummmmm
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

andraž

Èe vas/nas bo več lahko naredimo razstavo in tekmovanje kdo je lepše sestavil in pobarval modelček.

gigo

Sem bil v ponenedeljek v Leklerku LJ in sem zagledal istega. Cena 32 Eur.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

gule

Citat od: gigo;130292Sem bil v ponenedeljek v Leklerku LJ in sem zagledal istega. Cena 32 Eur.

Jbg Ljubljana, metropola, prestolnica...:Hammer3:...višje marže...boljši standard...:argue1:

garac

A se je podražil al kaj? Je pa res, da imajo en smešen cenik v Rudnidisu in moraš dobro pogledat katera cena je prava
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

zlomjo

No, ko sem že bil v prestolnici, sem si pa tudi jaz kupil svojega plastičnega spačka, ta zadnjega v Šparju

Gox

Moj Èarli pa se še dela v fabriki :) ... ker je bila očitno Èarlimanija v krogu, potnik Revella nima več čarlijev ... čakam da uspe dobit, pa mi pošlje v KP.

gule

Malo sem predelal domači kozolec,ki je včasih bil držalo za male kozarčke. Uporabil sem material za izdelavo železnic(trava,drevesa,islandska mahovina)in čarli dobi streho nad glavo...

Lovro

Še malo umetne prašine na spačku, pa kako rjico (dobi se ustrezna revell barva), pa bo prav huda diorama.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Gox

gule

Hvala Gox in Lovro(bom malo rje z Amija pobral..., prah itak pride s cajtom)...