2CV Charleston Revell

Začel/a gule, April 09, 2012, 09:03:34 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gox

V Interšparu KP nimamo spačka :(

Sem govoril danes s trgovko, pa pravi da naročajo po komadih, potem pa dobijo kar jim pošljejo. Modele na random, pač pod to črtno kodo nekaj modelov.

Mi bo naročila Spačka, samo more govorit še s potnikom, če ga lahko dostavi.

Je pa verzija z barvami 29,90€ (Guletov paket) pa tiste brez barv so malo cenejše.

@Gule, lepo napredujete, kmalu bo 2cv na cesti :)

gule

Citat od: JureA;129741Tole pa moram tudi jaz kupiti.
Z mulcem (8 let) sva pozimi začela take komplete sestavljat.
Zaenkrat sva sestavila naslednje:

- Tri Titanice (dva majhna, en velik)
- Gneisenau
- Trokrilec od rdečega barona
- P-51 Mustang
- Dva Boeing SST prototipa (glej sliko)

Te zadeve bi moral pobarvati:BigThumbs:takole izgledajo malo pusto...:Hammer3:

JureA

Saj bo pobarvano - ko bo kak deževni vikend ali naslednji prazniki.

garac

@gule, pri konkurencu e-leclerc imajo očitno citroenove spomladanske popuste, saj sem ti verjel, samo sem mislil, da si se zatipkal
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gule

Saj veš Garač kako je z cenami pri Citroenu...zmeraj je kakšen popust in akcija...

gule

No in je končan...registacije za začetek Modena, pol bomo pa videli kako in kaj...fertik danes ob 1 h zjutraj...

MATEJ2

Ej, svaka čast. Zdejle bi bilo pa zanimivo videt audio video posnetek, da slišimo kako ta reč vžge in kako škripajo gume v ovinkih.  ;) :)

Lenko

Alternator ma pa od Iskre montiran. Grem danes morda preverit v Spar v cečju če imajo še kaj na zalogi.

gule

Priporočam je izredno natančen model, z mnogimi podrobnostimi...pri sestavljanju, pa veliko živcev in mirnih rok...pa alkoholne(transparent) flomasterje od toz-a za barvanje malih delov in popravilo napak na večjih...

Lenko

Sem iskal pa nisem našel. Gule a si ga našel pri drugih modelčkih za sestavljanje ali je bil skrit kje drugje? Sem dvakrat pregledal police pa nič.

gule

V Celju v Inersparu v City centru...na oddelku igrač, med ostalimi maketami...vprašaj kdo im je nabavni, pa da ti naročijo enega...v opcijah barvanja je, da se pobarva tudi v rdeče-črno kombinacijo(tebi zanimiva verjetno), samo boš moral kupiti še nekaj barv dodatno...

gule

Še nekaj zunaj in ena v družbi ostalih...

JureA

Citat od: Lenko;129968Sem iskal pa nisem našel. Gule a si ga našel pri drugih modelčkih za sestavljanje ali je bil skrit kje drugje? Sem dvakrat pregledal police pa nič.

V petek zvečer sem kupil tak komplet v celjskem Intersparu.
Bil je zadnji.
Najbrž pa lahko naročijo novo pošiljko.

gule

Citat od: JureA;129995V petek zvečer sem kupil tak komplet v celjskem Intersparu.
Bil je zadnji.
Najbrž pa lahko naročijo novo pošiljko.

Poglej navodila in preveri...nekaterih barv ni in jih boš moral dokupiti, če želiš, da bo popolnoma natančen(srebrne recimo ni v kompletu), vsekakor ti preporočam, da nabaviš tudi flomastre, če ih nimaš(tiste za pisanje po steklu...)saj boš z njimi najbolje pobarval štop luči in žmigavce, ter okvirje stekl...in še mnoge podrobnosti popravil...pri kolesih pazi, če boš hotel, da se dejansko obračajo boš moral še malo proširiti luknje na katere pridejo osi...pazi da ne pretiraš...vsekakor čim več delov pobarvaj preden začneš sestavljanje in dokler so še na pvc okvirjih, saj bo kasneje bolj težko opravilo...srečno! Èe boš imel kakšno vprašanje sem ti na razpolago...:BigThumbs:

JureA