2CV Charleston Revell

Začel/a gule, April 09, 2012, 09:03:34 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Maketo sem prejšni teden kupil v Celju(za sina, ki pomaga malo v barvanju)...v Intersparu...cena 30 eur...je še zmeraj v fazi sestavljanja...živa patnja...se mi zgodi, da sestavljam do 4h zjutraj...slike...

gule

Toplo priporočam vsem, ki imajo radi A serijo...maketa je neverjetno natančna...merilo 1:24...ima npr.celo notranjo lučko na levi strani...radio in mikroskopske zvočnike...v kompletu je tudi dvostranski čopič, 4 barve, ter lepilo...

Gox

Lepa :BigThumbs:

A sedaj so tudi barve pa lepilo v škatli?

Nazadnje sem sestavljal Revellovega Lamborghinija diablota, kakih 15let nazaj ... potem naslednja Corvetta je ostala nedokončana ...

Mogoče bom spet poskusil s spačkom :) Samo da ga najdem v trgovini.

Drugače lepo delo ... dobro vama gre :emot112:

garac

sem že videl reklamo za tole, oz sem jo celo dobil v Mülerju, ampak spake še ne, mi je pa všeč, ker je rumeno črn. Pred leti sem sestavljal renault magnim, pa prikolico hladilnik, scanio vabis, tractiona, 2cv, xsaro wrc
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janez

Šasijo si s Kubitom premazal ?

:):):):):):);)

Imaš pa živce... Jaz sem kot froc sestavljal letala... so bile ene ruske sestavljanke. Razni Tupoljevi pa slično. Vse OK, dokler ni bilo treba prebarvat. Pol pa s čopičem ... Èe bi še kdaj bi si nabavil AirBrush pištolco in kompresor.

Lovro

Citat od: janez;129430Šasijo si s Kubitom premazal ?

He he, tudi jaz sem gledal tisto sliko poda od avta. Ravno prav je hrapava, da res izgleda kot da bi bila gor našpricana zaščita podov.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

andraž

Kaj pa veš kje ga bo vozil. Letos so imeli hudo zimo z veliko soli... Lepa igračka za potrpežljive!

gule

Še res je namreč, za šasijo je namenjena mat črna barva, ki ji prav da videz pravega podna...

gule

Citat od: Gox;129395Lepa :BigThumbs:

A sedaj so tudi barve pa lepilo v škatli?

Nazadnje sem sestavljal Revellovega Lamborghinija diablota, kakih 15let nazaj ... potem naslednja Corvetta je ostala nedokončana ...

Mogoče bom spet poskusil s spačkom :) Samo da ga najdem v trgovini.

Drugače lepo delo ... dobro vama gre :emot112:

To je varijanta, ko je še čopič, lepilo in 4 barve zraven v kompletu...obstajs pa tudi verzija bez teh dodatkov...

gule

Danes spet sestavljal...končal pred pol ure...

garac

gule, a si ti ziher, da je bil 30€? Včeraj sem gledal enak kit za 23€. Ostal sem vzdžen, nekaj časa sem ga nosil v roki po trgovini, a sem ga kasneje nesel nazaj na polico. Krtija mi je pri tem pomagal, me bodril in psihično ter fizično podpiral, hvala!
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gule

Normalno, da sem ziher...evo sem fotkal fakturo, pa poglej, če ne verjameš...to je verzija z lepilom in barvami...

gule

Sestavljanje se nadaljuje...vsak dan do jutarnjih ur...1, 2h...:Hammer3:

gule

JureA

Tole pa moram tudi jaz kupiti.
Z mulcem (8 let) sva pozimi začela take komplete sestavljat.
Zaenkrat sva sestavila naslednje:

- Tri Titanice (dva majhna, en velik)
- Gneisenau
- Trokrilec od rdečega barona
- P-51 Mustang
- Dva Boeing SST prototipa (glej sliko)