Moj rouge C6 2.7 Hdi

Začel/a Xandrej, Marec 12, 2012, 11:38:20 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Trenutno skoraj nič ene 10k... Še to ne imamo dva avta pa če kam skačemo vedno vzamemo tamalega... Saj pravim če bo šel bo šel en dan dva pustim potem pa vozim dalje!

andraž

MSrougeZX

C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

MaGo5

Citat od: Xandrej;170703Trenutno skoraj nič ene 10k... Še to ne imamo dva avta pa če kam skačemo vedno vzamemo tamalega... Saj pravim če bo šel bo šel en dan dva pustim potem pa vozim dalje!

Potem bo pa idealen zame. Kar vozi ga še kakšno leto :).

Xandrej

Upam, da bi šel dalje v dobre roke kakorkoli. Èe ne ga bom vozil naprej.

Andraž pokliči me se lahko kaj zmenima... da neboš več težko spal :)

:BigThumbs::BigThumbs::BigThumbs:

andraž

Pa te res bom, trenutno sem na Norveškem, ko se vrnem, to je okoli 1.12., se vsekakor slišiva.

Xandrej

Evo oni avto mi je šel naprej tako, da C6 vozim dalje. Seveda pa sem vseeno odprt za kako ponudbo če bi kdo želel.

LP

andraž

V nedeljo je bil Andrej v Ljubljani, sem imel možnost pregledati in tudi peljati njegov C6. Klobuk dol, avto je v novem stanju, ne kaže prav nobenih znakov utrujenosti in obrabe. Vozi se več kot udobno, tako kot se hidravličar mora. Se mi še zdaj cedijo sline...

Čojko

Naj se ti ne cedijo. Hitro piši Božičku, pa Dedku mrazu,... valjda bo en prinesel. Al pa vsaj oba skupaj.

andraž

Eh, te lepi časi ko smo velikih oči pisali pisma in jih postavljali na okenske police so nekako že mimo...
Mogoče pa poskusim vseeno in si zaželim kar avto. Verjetno mi bo dobri mož odpsal, kot enkrat, ko sem bil majhen, da je že lepo da imam toliko želja, vendar nikakor nisem bil dovolj priden, da bi se mi vse izpolnile...

žabec

Sedaj se je pa v moji bližini pojavila ena C6-ka. Kupil jo je skoraj sosed, ki je v preteklosti imel precej problemov z XM-om, nato je presedlal na italijanski avto, vendar ga je zgleda spet potegnilo v citroenarske vode. Precej let nazaj je pa imel mislim, da tri DS-ke, ki jih je potem kupil zloglasni ljubljanski "novinar".
Samo ena boginja je prava !

Xandrej

Avto je naprodaj. Zakaj? Èe me vprašate čist po resnici imava sedaj oba do službe 10 minut pa sem rekel če kdaj lahko zdaj nabavim enega V8 kar je bila tudi moja želja. Avto je na avto netu s ceno sem flexibilen ampak za drobiž ga pa ne dam ga raje imam dalje v garaži.

Za avto se ve kako pa kaj to je to vglavnem.

:BigThumbs:

tomaz555

A je Jaguar v igri. Cena je kar všečna, če zmoreš. XK R?

MSrougeZX

C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Xandrej

Ja načeloma niti tokrat ne bo Jaguar. Bo pa 100% V8 pa ni Američan. Saj pravim le če se ta proda. Včeraj sem imel ogled od enega prijetnega gospoda ki je prišel na ogled neboš vrjel s C6 ampak z 2.2 HDi ki ima že ogromno kilometrov pa je rekel dedec da bi rad imal avto z manj kilometri in da je točno nekja v tem smislu iskal kot je moj. Bomo videli.

LP