Moj rouge C6 2.7 Hdi

Začel/a Xandrej, Marec 12, 2012, 11:38:20 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dexterboy

Ne, tiste feltne ki si podal sliko, res ne pašejo. Feltne, ki imajo zelo malo krakov in veliko lufta vmes pašejo, fsaj po nekem nenapisanem pravilu, na bolj športne vagone, primarno že zaradi hlajenja zavor; kar pa tvoj lepotec ni. Sej se ti toliko ne mudi, vzemi si čas, nekaj boš že našel, zagotovo. Tako, kot si si vzel čas za pucanje avta, brawo še iz moje strani. Nam zaupaš, kaj si uporabljal za eni sesalec, je tvoj ali si to delal kje na kakšnem servisu. Bi se meni prileglo, ker smrklja maže zice hitreje kot jih lahka spucam :)
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

Xandrej

Saj to je bila ideja ker se prodajajo na netu za 400€ nove!

Najraje bi dal original gor pa roka... Samo, da nebi bile iste bi dal original 18 col od C5 tak kot ima faceliftan C6... Pa nebi večal ker imam letne gume že najmanj za 2 sezoni...

Sesalec je neki profi ki je prav narejen za kemično čiščenje. Ima prijatelj ti avto naredi v nulo za petdesetaka... Nekje v 3 urah vseskup!

Zdaj v nedeljo ga pa bom spoliral pa ima da se sija... One tri jamice gredo ven ko bojo majstri imeli čas...

Aja sem pa naročil komplet novih tepihov 3D za C6... Dobim jutri ali v ponedeljek...

:BigThumbs:

ModelJT

Al pa če tele daš porihtat pa jih imaš za poleti, za zimo pa ene druge nabaviš pa je.
[SIGPIC][/SIGPIC]

MSrougeZX

Za 400 nimaš kaj razmišljat, kupi, vozi, dokler ne najdeš take kot mam jaz. Za isto ceno jih bilokdaj prodaš.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

MSrougeZX

Saj za 400 ne dobi nič drugega niti za zimo.
R5 e-tech 2025

yamaha20252025

Kot sem že povedal, mi nikakor niso všeč, pa če so tudi "le 400 Eur".
Izbrane morajo biti tako, da so ti vedno in v vsakem trenutku všečne. Te mi delujejo, kot izhod v sili.
Saj se verjetno ne mudi?
Zagotovo boš našel model, ki ti bo takoj na prvi pogled všeč in to bo potem tisto, kar si želiš.

Vem, da je denar zelo pomemben pri odločitvah, nakupu, a ne za vsako ceno, za ceno, ki je ugodna.
C5 III 2.7 Hdi V6 avt.

Veloce

Citat od: yamaha20252025;127961Ne, te mu nikakor ne pašejo.
Vzemi si čas in vse preglej, saj boš našel tiste, ki ti bodo všeč...

http://wheel-configurator.atswheels.com/DE/configurator/CITROEN/C6_%28T-M--M--M--M--M-%29/C6_2.7_V6_HDi_200_5-S-108/104462/00004/#

To so enaka, kot moja, takrat so ti bila všeč. Na tvojo barvo bi se bolje podala, ker je avto svetlejši..., so široka 8.5, pa še ven bolj pridejo...

Bog ne daj......
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Xandrej

Ja neka gledam slike po netu glede C6-stk in litih platišč. Èe se mene vpraša te original nekek na avto najlepše pašejo. Tudi fejslift mi bolj na C5 grejo ko na C6 in hja nevem če nebom še enga takega kompleta nabavil originalnega pa roka. Te bom potem slekel in dal platišča popravit, da bojo kot iz trgovine... So pa ene 18 te original na ebay bom malo kontaktiral prodajalca pa da vidim kaj mu dogaja... Èe nebi imel gum bi 100% gledal po večjih. 20 colskih platiščih ki pa pri modelu C6 obvezno mora imeti ROB! kateri je vajn, da bi bil spoliran ker potem pa bi to prišlo res do izraza...

Je pa fajn, da malo debatiramo. :BigThumbs::BigThumbs::BigThumbs:

mitja12345

men so všečne, podobne kot si jih imel na c5

Lamy

Glede na to, da te večina od nas na forumu pozna in glede na dosedanje avte, ki si jih imel in jih poštimal, verjamem, da se boš odločil pravilno in bo avto spet zgledal tako kot mora.

Meni osebno so tudi te feltne, ki so na sliki svetovne in glede na ceno jaz ne bi kaj dosti razmišljal.

No, da se še pohvalim malo, sem ga imel prejšnji vikend čast videt v živo. Nimam več kaj za dodat. Porihtaj ga in vozi miško.
[SIGPIC][/SIGPIC]

yamaha20252025

Ne vem, kakšna cena platišč so original facelift...torej od C5..., vsekakor po vsej verjetnosti najboljša izbira temu avtu.

Morda bi kje na kakem tujem forumu našel kakšno C6-ko, ki ima lepa platišča...

Ja, Andrej, na koncu se boš zagotovo pravilno odločil...

Je pa avto res lep in se moram enkrat ustaviti v Mb in to videti v živo, pa kakšno reči.
C5 III 2.7 Hdi V6 avt.

Veloce

Citat od: mitja12345;128000men so všečne, podobne kot si jih imel na c5

Tako nekako ja.
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

jumper1

Citat od: MSrougeZX;127389HP24...to je ona ko stane 50€....navadna 5W se mora predelat in paše not...malo preglej tam mojo temo in poglej so slike in tudi vznožje je poslikano.

Tu pa ni HP24 žarnica ampak podobna ki pa je v komplet podnožju z žarnico smerokaza in žarnico za dnevno luč cena kompleta pa je 18 € so pa ti dve žarnici punktirani v podnožje in jih je težje dobiti ven kot HP24.Komplet pa je samo zataknjen v odbijač mislim da samo tisto mrežico odstraniš pa dobiš ven luč

MSrougeZX

Vse se da ve dobit,predelat,..
R5 e-tech 2025

ModelJT

Tiste, ki jih imaš zdaj zrihtaj, pa za zimo kupi take kot spodaj na sliki, če jih dobiš kje. Cole so verjetno enake ali pa eno manjše, podobne so tem samo malo več krakov imajo pa še original so.
[SIGPIC][/SIGPIC]