Moj rouge C6 2.7 Hdi

Začel/a Xandrej, Marec 12, 2012, 11:38:20 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

MSrougeZX

Oprosti, samo s tem pokrovom zgledajo kot ene radkape...pa take ne bi dal nikoli na tak avto...Xandreju pridejo za zimske v poštev samo 18col, ker ima take zimske gume zraven...pa tudi če jih ne bi imel ne moreš na c6 tlačit nekih balonov za zimo...
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

MSrougeZX

Citat od: yamaha20252025;128012Ne vem, kakšna cena platišč so original facelift...torej od C5..., vsekakor po vsej verjetnosti najboljša izbira temu avtu.

Morda bi kje na kakem tujem forumu našel kakšno C6-ko, ki ima lepa platišča...

Ja, Andrej, na koncu se boš zagotovo pravilno odločil...

Je pa avto res lep in se moram enkrat ustaviti v Mb in to videti v živo, pa kakšno reči.

Cena teh feln ko jih imaš tudi ti na C5-mislim na original 18col so po komadu 285€....tolko o ceni original feln....jaz sem jih pred dvema letoma dobil nove za 150€ in sem jih vzel valda....
R5 e-tech 2025

Xandrej

Najmanjša cola za 2.7 hdi je 18 col ker 17 sploh gor ne gre ker ima spredaj 320 mm diske z čerljustmi in to je prvi citroen kaj sem jihimel ki ima odlične serijske zavore...

Za felnami smo še na lovu... :BigThumbs:

Veloce

Jebiga, smo že na zoni reaktivcev zgleda, hehe.....
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

andraž

Tiste na sliki so grde, ne zgledajo Citroenovske. Zgolj moje mnenje, okusi so pa različni.

Xandrej

Evo danes spet malo akcije. Noter sem ga naredil novega! Motorni prostor in motor sem ščistil (nisem pral), nakr sem se lotil poliranja s eno novo zadevo in sem z tem produktom 20000% zadovoljen.

Tukaj so slike ko je blo že vseskup fertik. So še neki detajli ampak to človek res nemore vse naenkrat in vse naenkrat zrihtat. Pobral sem še dol ene sledi stare vinjete ter zadaj na šipi ono citroen asistenco...

Xandrej

Še slike od motornega prostora:

Xandrej

Pa par slikic od poliranja. Sicer še sploh nisem gotov ker me je čas prehitel.

Naredil sem haubo, sprednji levi blatnik, oz celo levo stran... Z rezultatom sem zelo zadovoljen saj je bil lak od avtopralnic kar dodobra zdelan. Sedaj ko sem to spoliral in zvoskal je to kot iz salona! Nekaj vmesnih slikic: Končni rezultat drugič...

Aja Felne bom po vsej vrjetnosti vzel original iste kot so te ker sem jih našel v nemčiji pa bom vzel. Ena je malo počohana ostale brez praske. Ono bom saniral, gume gor in roka tako.

Aja pa še tepihi 3D so na poti bi morali bit jutri ali pa v torek...

:BigThumbs::BigThumbs::BigThumbs:

dvorjan

Ce ga bos tako vestno poliral, bo sla se barva stran. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

mirchi

Avto bo nov. X ampak felge bi mu pa pasale malo bolj agresivne. Barva ga pozivi,felge bi ga se bolj. Pa zadaj izpuhi kot na novem.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Xandrej

Ne ta izpuh ki je, mi je svetovno lep! Ona dva sta nekak na silo narejena pa preveč skupaj in ne pašeta na tak eleganten avto... felne hja bi pa nebi... Mogoče bom pol začel bolj s tem tečnarit ko mi bo dolgčas... ;) ;)

Imam še ene rezervne nastavke za izpuh ker mi jih je yamaha poslal ko so njemu tisto stran odrezali... Tak, da vseostalo bo zaenkrat tak ostalo... Bomo videli so rekli slepi! Razen če bi enkrat lonec šel rakom žvižgat pol bi pa mogoče kaj drugega si zmislil...

Gox

Ja ta rdeča barva pri Citroenih pa je huda :BigThumbs:

MSrougeZX

Kero pasto si uporabljal...menzero ali kaj drugega....
R5 e-tech 2025

Xandrej

Meguiar's Ultimate Compound,l
 je uvoznik v MB pa sem šel tja pa so mi malo svetovali... Vosek od istega proizvajalca... Danes grem dalje polirenzi...:BigThumbs:

superca13

Citat od: Xandrej;128129Meguiar's Ultimate Compound,l
 je uvoznik v MB pa sem šel tja pa so mi malo svetovali... Vosek od istega proizvajalca... Danes grem dalje polirenzi...:BigThumbs:

To ti ročno čohaš al imaš mašino?
V sredo boš mi dal inštrukcije, jaz bi XM-a spoliral...:AngelPray: