Moj rouge C6 2.7 Hdi

Začel/a Xandrej, Marec 12, 2012, 11:38:20 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

problem je, da se Rt3 navi da bi bila zadeva (z frontplato) za C6 ne dobi. Imajo pa enako zadevo noter C4, C5, fiati, peugeoti itd itd... Jaz rabim le zadnji del ker front plata pride ta. Bo pa rabljen radio ja... Nov stane 2200€... Radio dobim v petek ali soboto, zmontiram in zadeva rešena.

yamaha20252025

Èe prav razumem, boš zmontiral brez ojačevalcev, torej tovarniško?
C5 III 2.7 Hdi V6 avt.

Xandrej

Ja prvo moram radio dobit pa spravit v akcijo. Potem pa bom dalje razmišljal. Bomo vidli so rekli...

gule

Ne diraj više ništa, da ne bo spet medijska tišina...

Dr. MadMan

Iz vsega skupaj se bo izcimila še dobra štorja v povezavi s Karlijem ;-)
Dr. Navigator

Kreativne IT rešitve
https://www.greit.si

Svetujemo in pomagamo v arhitekturi
https://www.archistudio.si

MSrougeZX

C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Xandrej

Ja ha ha... Potrpite še malo do vikenda... :BigThumbs:

yamaha20252025

Vprašanje je, zakaj je prišlo do "medijskega mrka" pri C6?

Prepričan sem, da je in mora biti izvedljivo priklopiti ojačevalec na osnovni radio...
Jaz imam dva ojačevalca (prednji sistem in woofer) na C5 III, pa vse dela tako, kot je potrebno.
C5 III 2.7 Hdi V6 avt.

Xandrej

Jaz sem imel na C5I tudi podoben ojačavalec pa je delalo brez problema, na C5II pa celo dva prheftana pa je tudi delalo pa je vse isto... Ne vem... Bom se odločil še kako pa kaj treba najprej zadevo nazaj spravit kot je bilo...

Xandrej

Aja je pa res, da še nikoli ni ostal priklopljen original ojačevalec zraven, da bi gnal zadnje zvočnike v vratih...

Aja pa še to gledam, da bi še naredil če bomo potem še delali...

http://www.ebay.de/itm/Sony-CCD-Nissan-X-trail-Geniss-Citroen-Ruckfahrkamera-Car-view-Camera-reverse-/271045706850?pt=DE_Autoteile&hash=item3f1b954462

Mnenja?

Jogador

Meni se zdi nepotrebna tale kamera, samo še več možnosti, da med montažo še kaj odpove sodelovanje, pa maš spet probleme...
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

yamaha20252025

Kamera je odličen pripomoček..., sicer jaz tega nimam, bi pa defenitivno imel.
Načeloma naj ne bi bilo nobenih težav z montažo.

Se mi pa zdi, da je to, kar si na ebay-u prikazal "prepoceni varianta", lahko, da se seveda motim.
Xandrej, tebi verjetno na zaslonu kaže lučke...oranžne, zelene, rdeče, za bližino ovire + zvočno opozorilo?
C5 III 2.7 Hdi V6 avt.

tomaz555

Za moj okus je kamera prepočasna. Ko vklopi ekran, se že voziš praktično naprej. Dobri senzorji so bolj koristni.

yamaha20252025

Ampak kako smo ljudje postali "slabi" vozniki...

Pred 20 in več leti, sem svoj avto parkiral z vseh strani na centimetre natančno..., danes pa brez senzorjev ne ocenimo "prave" dolžine.
Res je, da so tudi avti nekoliko drugačne oblike, kar zmanjša pravo vidljivost spredaj in zadaj... Ker senzorji "še niso dovolj", že mora biti kamera.
C5 III 2.7 Hdi V6 avt.

Gox

Ja pred leti ko si pogledal ven iz avta si vsaj kaj videl  ... z današnjimi, ko so okna vse manjša in manjša, pogled nazaj pa skoraj ničen, pa rabijo vsa piskajoča pomagala :)