Moj rouge C6 2.7 Hdi

Začel/a Xandrej, Marec 12, 2012, 11:38:20 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Citat od: yamaha20252025;141029Imaš pa smolo...
Koliko bo prišlo popravilo in koliko te pride drugi nov radio, oziroma nadgradnja na RT4?

Kakšna je razlika med RT3 in RT4?
Ampak take stvari pa "parajo" živce..shit..

Samo še eno vprašanje še zate. Ko so tebi delali do JBL ojačevalec čisto odklopli ali je še kaj gor obešeno na njega poleg dodatnega ojačevalca...

Sedaj je radijo na popravilu in potem če se slučajno nebo dal popravit potem pride v razmislek ali kupit TR3 enoto ali komplet TR4 enoto... In potem če bi mi en povedal kaj se je zgodilo bi mu dal za pir!

Xandrej

Citat od: Dr. MadMan;141045Bistvena razlika je to da ima RT4 dodan disk za navigacijo in USB priključek direkt na enoti.

Disk je samo za navi ali lahko nalagaš muziko gor tudi?

LP

superca13

Citat od: Xandrej;141047In potem če bi mi en povedal kaj se je zgodilo bi mu dal za pir!

Joža, kurcšlus si naredil, ko si kable cvikal ;)
Pivo lahko jutri častiš :)
Hec.
Upam, da boš popravil:BigThumbs:

Xandrej

Finta je ta, da smo cvikalisamo kable za zvočnike ki smo jih morali spravit v prtljažnik... Pa remote ki smo ga peljali od ojačevalca do drugega ojačevalca to pa je vse... Ne vem...

zlikovski

Akumulator si odklopo ko si to počel?

Xandrej

evo stvari prišli do dna...

original JBL ojačevalec ima remote: 0.14 miliamperov...
Potem smo zmerili še enega Pioneer 4 kanalc: 1.14 miliamperov...

ta rockford ki smo ga vgradili pa ima na remotu: 20 miliamperov...

In zgodilo se je to, da se je skuril remote od radija se pravi da smo do sedaj imeli srečo, da noben ojačevalec ni imel toliko močmega remota... In je radio na remotu speklo...

Danes probal tudi drugi radio in dela brez problema (vse dodatne zadeve smo izklo****) dela brez problema. Upam, da bo popravilo uspešno drugače pa drugi radio in vseskup nazaj naredit kot je bilo in to je to...

andraž

Pa saj to je rešljiv problem pri kakšnem elektrotehniku

Bobrocks

Jbl bi jaz ven vrgu. In je to.

yamaha20252025

Citat od: Xandrej;141047Samo še eno vprašanje še zate. Ko so tebi delali do JBL ojačevalec čisto odklopli ali je še kaj gor obešeno na njega poleg dodatnega ojačevalca...

Sedaj je radijo na popravilu in potem če se slučajno nebo dal popravit potem pride v razmislek ali kupit TR3 enoto ali komplet TR4 enoto... In potem če bi mi en povedal kaj se je zgodilo bi mu dal za pir!

Xandrej, meni so vse skupaj delali pri RadioVili v Ljubljani.
 Ker se sam na elektroniko v tem smislu ne spoznam, sem dal to pač mojstrom...da uredijo.
Kaj so počeli NE vem.

Morda bi bilo smiselno koga vprašati, sploh, ko dobiš popravljeno ali novo enoto, da se to NE bi ponovilo. Bi bilo škoda Eur in živcev.
C5 III 2.7 Hdi V6 avt.

Xandrej

Citat od: Bobrocks;141117Jbl bi jaz ven vrgu. In je to.

Ne ni šans vsekup naredim kot je blo nazaj zmontiram in to je to... Rockforda pa prodam. Neupam več. Èe bojo radijo popravili bo OK če ne moram novega poiskat...

Ker tudi 20 MAh je  preveč za ta radijo saj ni bil dimenzioniran za tako zadevo. In prej smo vedno srečo imeli, da so vsi ojačevalci imeli ta remote manj močan...

Aja nov radijo stane 2182 €

andraž

Èe vprašaš koga, ki se ukvarja s profesionalno avtoakustiko, ti bo sigurno znal svetovati.
Še nečesa pa ne razumem; a nima radio remote izhoda, da s tem vklopi ojačevalec? Se pravi elektrika gre ven iz radia, ko ga vključiš, ojačevalec pa jo dobi in se zaradi tega vključi?????

Xandrej

Saj vemo zdaj vsi kaj se je zgodilo in to nihče na planetu nebi moral predvidevat saj človek ki je meni delal mije do sedaj vse avte delal pa kar nekaj ljudi na forumu pa še komu in se s tem ukvarja že 15 let... Saj pravi po včerajšnih meritvah smo ugotovili, da mu ni remote pasal saj on ga je prižgal ampak ga je po 10 minutah skurilo to je edina možna razlaga...

Èe bi to vedel bi remote dal na nekaj druga ampak do sedaj ni bilo nikoli s tem težava zato smo to čisto odmislili... Saj bomo vidli ker ne upam popravljenega radija spet prheftat kam ko bo kaj vsekalo ali pa novega drugega če se ta nebo dal popravit...

:BigThumbs:

Jogador

Citat od: Xandrej;141132Saj vemo zdaj vsi kaj se je zgodilo in to nihče na planetu nebi moral predvidevat saj človek ki je meni delal mije do sedaj vse avte delal pa kar nekaj ljudi na forumu pa še komu in se s tem ukvarja že 15 let... Saj pravi po včerajšnih meritvah smo ugotovili, da mu ni remote pasal saj on ga je prižgal ampak ga je po 10 minutah skurilo to je edina možna razlaga...

Èe bi to vedel bi remote dal na nekaj druga ampak do sedaj ni bilo nikoli s tem težava zato smo to čisto odmislili... Saj bomo vidli ker ne upam popravljenega radija spet prheftat kam ko bo kaj vsekalo ali pa novega drugega če se ta nebo dal popravit...

:BigThumbs:

To pa je zaplet, upam da zrihtaš ugodno, da ne bo glava bolela, v avtu pa še vedno hreščalo:breaking_pc:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

yamaha20252025

Xanrej, če te prav razumem, boš odnehal in dal vse v originalno stanje?

Osebno ne bi odnehal. JAz imam tudi originalni avtoradio in zadeva deluje z dvema ojačevalcema vred.

Meni bi živce paralo, da stvari ne bi prišel do dna. Še bolj pa dejstvo, da bi moral zaradi tega pustiti originalno škripajočo akustiko, ni šans.

Èe drugače ne, bi, ko bi dobil radio popravljen, bi vse zmontiral v original, potem pa peljal k profesionalcu, pa naj uredi..., če bo kaj skuril, bo tako on nosil posledice.:BigThumbs:
C5 III 2.7 Hdi V6 avt.

Xandrej

Saj pravim sedaj sem malo pomirjen ker načeloma ni take škode ker ali se bo radio popravil ali pa dobim drugega saj se zadeve prodajajo na netu. Kako pa kaj naprej pa bomo vidli rad bi že imel. Treba vse naštudirat pa premerit pa sestavit pa bo kot iz trgovine...

Lp