Moj rouge C6 2.7 Hdi

Začel/a Xandrej, Marec 12, 2012, 11:38:20 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

MSrougeZX

To je to....ruž je ruž....zdaj pa maš dizla, pa ruža, pa iste felne kot jaz...še dobro da je c6 ker drugače bi rekel da me že malo fejkaš.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

ModelJT

Zdaj pa tudi jaz pravim, da še dobro da nisi tistih vzel. :BigThumbs:
[SIGPIC][/SIGPIC]

zlikovski

Xandrej

Citat od: yamaha20252025;131417Xandrej:

Ta platišča in celotni izgled vozila so fenomenalni !!!!!!!!

Vse skupaj si zadel v PIKO!!!

To je kombinacija prestižnosti, exstravagance.....

Do sedaj, si vse uredil tako, kot je potrebno.

Zelo si želim, da boš užival v tem citroenu....:BigThumbs::BigThumbs::BigThumbs:

Hvala! Ja upam, da bo služil kot se reče! :BigThumbs:

Xandrej

Citat od: MSrougeZX;131425To je to....ruž je ruž....zdaj pa maš dizla, pa ruža, pa iste felne kot jaz...še dobro da je c6 ker drugače bi rekel da me že malo fejkaš.

He he... Ruža-a sem že mel ti pa tui, pa felne gor pa dol pa take pa to. Res pa je, da mam dizla... he he Nemoreš vrjet... Fejkam te... Bom C6 dol vtrgal pa zadi napisal: C5... Wiiiii

Xandrej

Citat od: ModelJT;131435Zdaj pa tudi jaz pravim, da še dobro da nisi tistih vzel. :BigThumbs:

Ja zdaj sem res 100% zadovoljen pa vse kot mora bit...

Citat od: zlikovski;131440good job!

Danke!!!

:BigThumbs:

Aja še oni kromirani pokrovčki na vijake še pridejo! Da bo volk sit koza pa cela...

dvorjan

Pa se Bridgestonke imas, da bos lahko cez ovinke radiral. =) Malo heca mora biti ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

andraž

O, kako prav smo imeli tisti, ki smo pobruhali tisto 20 colsko grozo... Tole pa res vrhunsko zgleda. Sem ti kar malo fouš. Ampak mogoče bom enkrat tako "velik", da ga kupim tudi jaz...

Xandrej

Citat od: dvorjan;131480Pa se Bridgestonke imas, da bos lahko cez ovinke radiral. =) Malo heca mora biti ...

He he po ovinkih... Zdaj je šele tih avto jesus prav skeri je to vseskup. Se peljaš 130 rec. pa samo pssssssssss pa ne čutiš nobene hitrosti pa nič jesus jesus....

Citat od: andraž;131590O, kako prav smo imeli tisti, ki smo pobruhali tisto 20 colsko grozo... Tole pa res vrhunsko zgleda. Sem ti kar malo fouš. Ampak mogoče bom enkrat tako "velik", da ga kupim tudi jaz...

He he hvala... Eh ni treba fauš treba se spet kaj dobit pa kako povo zvrnit...

Lamy

Sem vedal, da se boš pravilno odločil. Ugleda prav elagantno in temu avto to tudi paše.

Dobro si poštimal :BigThumbs::emot112::BigThumbs:
[SIGPIC][/SIGPIC]

Lamy

Aja pa še to, sem one 20 videl v živo, pa mislim, da bi z njimi imel še kar nekaj dela.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Ja saj zato me je motilo ker ni bilo to to... So bile počohane povprek pa po dolgem...

No še dva updata...

Menjal sem sprednjo desno spodnjo vilico. Ima jo tudi nov C5 Na servisu stane skoraj 300€ no sem malo pošnofal stvar se dobi nahbau v vsaki avtotrgovini. Dobil sem zadevo Moog... (nekaj takega) vrhunska zadeva. Dobi se tudi od TRW pa še kaj stane pa polovico manj. Sta pa dva ležaja katera sta vprešana. Eden je čisto spustil vulkanizacija. Èutil sem na volanu ob zaviranju. Zdaj pa se res peljam ko bivši precednik Francije.

He he...

Danes pa je avto pri ličarju da popravi podrajsan sprednji del odbijača.

Potem sem z deli zaključil in delam samo kaj bo sproti. Avto pa bo ko iz trgovine. He he...

pubi2cv

Vilico ti lahko obnovijo za cca. 35 € po komadu....(vsaj za Picassoja me je tolk prišlo, če se prav spomnim)...

Xandrej

Ja obnovitveni set za to stvar stane neke 70€ pa sem raje kar novo gor dal pa adijo...

Aja avto je iz ličarije. Trajalo je dalje ker niso barve trofli pa sem rekel ne to pa ne. Še enkrat. No zdaj je kot nora bit.

Jogador

E zdaj maš pa boljši avto kot ga je mel Sarkozy (predvsem je lepše barve!)=)
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3: