Lastniki DS4

Začel/a panter007, Marec 01, 2012, 08:11:25 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

panter007

Ta podatek me je pa res presenetil. Sem mislil, da so jih prodali veliko manj.

AirDevil

Lep podatek. Sem sam lastnik THP200 iz Lj in me kr preseneča število do zdaj prodanih. Avto zaenkrat delat kot je treba edino kar me pa najbolj moti je to da THP200 nima homoligiranih 16" platišč. Vsi drugi modeli seveda imajo.
Poleg tega imam še navigacijo in je izredno velika (vizuelna) razlika voznikove konzole in seveda same sredinske konzole v sklopu navigacije napram modelu brez navigacije.
DS4 THP200

dvorjan

@AirDevil:
Prav mogoce je, da ima THP200 spredaj tako velike zavorne diske in celjusti, da 16'' platisca preprosto ne spravis gor ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

panter007

Tudi meni je sredinska konzola zaradi navigacije po mojemo okusu veliko lepša.

Sossa

Citat od: DejanO;127178skupaj: 88 komadov v letu 2011

Èe je to dejanska prodaja, je številka kar impresivna za slovenski trg glede na to da je v prodaji dobrega pol leta.
Bojim pa se, da je to številka prve registracije. Kaj to pomeni vemo. Prijava odjava in imaš dosežen plan. Èe izhajam iz tega, da ima vsak prodajalec enega za test je ta številka takoj za 25 kosov manjša in če jih ima pol prodajalcev še enega takega na zalogi je ta številka že za 37, 38 kosov manjša. Torej dejansko 50 DS4 na cest, kar je glede na videno po cestah kar bolj verjetno.
Od januarja, ko si lastim enega takega lepotca, sem videl enega belega v Lj. in dvakrat sivega v Kranju, ki pa je lahko bil tudi eno in isti. Prekleto malo. Na cesti sem pa tudi kar nekaj.
Ups! Še enega belega v Kopru, da ne pozabim.

Sossa

Citat od: dvorjan;128547@AirDevil:
Prav mogoce je, da ima THP200 spredaj tako velike zavorne diske in celjusti, da 16'' platisca preprosto ne spravis gor ...

Že sami diski so 16"! :emot76:

Sossa

Citat od: AirDevil;128508Sem sam lastnik THP200 iz Lj

"Come to papi!" :)

Ti požmigam, če te vidim. Samo še barvo povej.

AirDevil

Tukaj je malo slik mojega kokr pravjo SUV-kupeja. Trenutno je vreme bolj muhasto da bi se spravil narest kakšn bolj podroben review-s slikam.
DS4 THP200

dvorjan

Lep je. Ampak novinarje, ki pod ta avto zapisejo, da je SUV-kupe, bi morali pa pri prici odpustiti. Zadeva ni k.. od kupeja. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Xandrej

Lep, zanimiv in odličen voz ampak s temi turobnimi barvami so čisto mimo pihnili... Seveda pa je to moje mnenje.

Srečno vožnjo!

MSrougeZX

Je rdeča lučka na levi od volana serijska?
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Xandrej

Cuci idi okulistu pa ne sprašuj ker ni!

:BigThumbs:

AirDevil

Lučka seveda ni bila serijsko. Ker je ne vidim ko se vozim me nič ne moti (je ugasnjena) drugač je pa prov nagravžna. Vendar so rekli da ima citroen sedaj samo take avto alarme in ni takšnega kot je narisano v navodilih za uporabo (slika spodaj). Se mi zdi da so me malo po domače nat..... ker dvomim da bi popolnoma nov avto v roku 6 mesecev zamenjal izgled notranjosti. Èe je pa res da se je Citroen odloču da bodo zamenjali vse alarme z nagravžno lučko namesto z elegantnim gumbom se pa opravičujem.
DS4 THP200

north

Se mi pa zdi, da je v primorski regiji precej več ds-ov kot v Lj. z okolico ...
Citroën - Creative Technology

AirDevil

Sem lastnik zdaj že 5 mesecev DS4 THP200 (prevoženih 5800km) in sem vsak dan bolj zadovoljen nad vozilom. Vsak dan mam relacijo avtocesto s povprečno 7,5 kar ni slabo glede na to da je THP200. Kadar mi je dolgcajt mi postane noga malo težja in se kar ne moram navdušiti kako lepo začne že pri 1800 obratih vlečti po naših razgibanih avtocestah. Ne morm verjet da je neki review na youtubu označil avto kot nestabilen in slabo vozen v zavojih. Sem šel nekaj časa malo na izlet da vidim kako se odnese na ovinkih in se je odnesel naravnost odlično. Se mi še ni zgodilo da bi ga odnašalo (samo pri leclercu tam ga že pri 20km/h odnaša zaradi rondoja ki je pomoje najslabše asfaltiran v ljubljani).

Težave :
1.)Mogoče kar me moti je občasno škripanje zadnjih vrat pri vožnji .Se še nism poglabljal da bi odkril vzrok ker se sliši samo občasno. Sumim plastični del ki je zaključek špice vrat. Še poročam če odkrijem vzrok.
2.)Navigacija deluje odlično se mi je pa že 2x zgodilo da enostavno ko sem avto prižgal in se začel voziti je resetiral display/radio. Pomagalo je da ko se je prižgal sem ga nato ročno ugasnil (levi vrteči gumb) nato pa spet prižgal in je naprej delalo normalno. Škoda da ni softwer 100% delujoč glede na ceno vozila. Mogoče odpravijo bug z naslednjo verzijo softwerja (naložena je 2.2).

Pa še vprašanje za lastnike DS4. V navodilih piše da lahko z levim vrtečim gumbom na volanu spreminjaš svetlost armature. Nažalost mi to nikakor ne uspe. Èe bereš navodila piše da ko imaš luči v nočnem načinu lahko z vrtečim gumbom spreminjaš jakost, meni se pa samo sprehaja med potovalnim računalnikom, prikaz hitrosti, itd (to je tudi funkcija tega gumba ki je opisana v navodilih). Torej ker vidim da narobe berem navodil sprašujem če to komu dejansko deluje in kakšen je postopek ? Aja če pred tem kliknem uno lunco da se mi zatemni armatura in nato zavrtim gumb navzgor se mi osvetli na max svetlost ne pa po stopnjah. Èe pa najprej kliknem lunco in navzdol se mi pa v zatemnenem stanju sprehaja med potovalnim rač., hitrostjo, itd.
DS4 THP200