Lastniki DS4

Začel/a panter007, Marec 01, 2012, 08:11:25 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

mufi

Pozdravljeni,

V avtu imamo oranžno barvo digitalnega prikazovalnika hitrosti vožnje... itd.
V nekaterih avtih sem pa zasledil da jo imajo v modri barvi, kar mi je seveda lepše. Sedaj me zanima ali je to odvisno od letnika do letnika ali kako drugače.

Hvala za odgovor

garac

najbrž tudi od opreme
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

mufi

Citat od: garac;202947najbrž tudi od opreme

Sam imam So Chick, in je v oranžni barvi nekateri z isto opremo pa z modro barvo

garac

navigacija? nabrž se oprema razlikuje glede na modelno leto
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

ModelJT

Pa saj a ni tako, da se lahko barva spreminja? No zvok utripalk se lahko pri bolj opremljanih modelih.
[SIGPIC][/SIGPIC]

alesz

Ne vem točno za ta model,samo pri naprimer c8 je sprememba barve pomenila spremembo komunikacije in s tem nezamenljivost kosov med sabo.......

mufi

Citat od: ModelJT;202951Pa saj a ni tako, da se lahko barva spreminja? No zvok utripalk se lahko pri bolj opremljanih modelih.

seveda se lahko barva spreminja, ampak samo obrobje ne pa cista sredina kjer je digitalni prikaz. Opozorilne zvoke lahko tudi spreminjam.
Jaz bi rad barvo digitalnnega prikaza spremenil seveda če je mogoče.

mufi

Citat od: garac;202950navigacija? nabrž se oprema razlikuje glede na modelno leto

Imam tudi navigacijo

DS3r

Ima kdo mogoče na svojem DS4 19" cairns feltne? Rabil bi za probo če gre na DS3,
Hvala

matic1

Zdravo,

v drugi temi sem pisal o težavi s sporočilom "Top up coolant level", ki smo jo z zamenjavo senzorja odpravili.

Je pa na mojem DS4 1.6THP crknila črpalka za gorivo. Začetni simptomi: prižig lučke za motor, pospeški kot pri 50 in ne 200konjskem avtu, motor občasno streljal v prazno in cukal, limp mode. Tester in pregled črpalke pri mehaniku sta potrdila, da je res problematična (upam no, da ne bo slučajn kakega presenečenja).

Novo originalno črpalko čakam že tri tedne, avta pa nisem vozil že več kot en mesec, za znoret :). Je imel še kdo morda podobno izkušnjo? Na tujih forumih sem naletel na kar nekaj uporabnikov, ki so prav tako že menjali pumpo.

zlikovski

pa še dva tri tedne boš morda čakal, ker selijo centralno skladišče.
jaz sem zdaj v soboto dobil robo, ki sem jo čakal mesec in pol.

jumper1

Bo treba v Avstriji naročat robo rok dobave 2 dni

zlikovski

Saj glih iz Avstrije selijo na Slovaško.

matic1

Tako ja. Smo poskusl najprej v Avstriji in čakali skor dva tedna, pa so na konc v začetku tega tedna javl, da (še) ne bo nč. Iščemo alternative :)

zlikovski

Ni alternative, je treba počakati.