Spački kar tako

Začel/a garac, Maj 24, 2007, 08:17:57 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gox

O tem spačku smo že večkrat kaj povedali ... no še vedno stoji v tej garaži in čaka na boljše čase ... (že leta in leta)

:take_picture:

ModelJT

Slikal prijatelj. Ljubljana.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

@janez .. spačka res z lahkoto najdeš ... če veš kje je Cimos :)

Pelješ od semaforja mimo Cimosa, cca 300metrov samo naravnost in prideš direkt do spačka.

(vmes je še krožišče, kjer greš naravnost in takoj na izvozu je že garaža s spačkom :))

saxovts

tale spaček me je pa v četrtek obiskal. lastnika pa najbrž prepoznate z druge slike.:take_picture:

vinotoc

Se vidi, da imamo gospodinjske pomočnice ob četrtkih prosto :)
LP
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

deuche

Citat od: janez;95657Gox, zadnjič sem ga iskal okol po tistem naselju, ko sem bil z Berlingom dol. Ti veš točno kje je? Jaz bi šel enkrat s kako flašo na vrata pa deset dek kafeja pa da se mal pomenim z lastnikom...

Avto je tam kjer ti je Gox napisal. Èe najdeš Cimos in trgovino vidiš tudi njega. V bistvu je 15m levo od trgovine, Samo ulica je vmes.

Problem pa je, da lastnik ne živi več tam. To stanovanje so ali pa so bili njegovi ali ženini starši. Oni so bili tretje stanovanje v tej ulici in jih tam ni več sigurno 15let. Odselili so se mislim, da v Žusterno, kje so zdaj ne vem.

Avto je pod nadstreškom ene dobrih 10let, prej je bil vsaj 20 let parkiran nasproti njihovega tretjega stanovanja pokrit s kamjonsko cerado pod drevesi. Zato predpostavljam, da se boš konkretno nadelal tudi, če dobiš lastnika, ki je poznan oblikovalec tudi, tomosovih mopedov. Piše se ROSA ime pa nisem 100% bi mu moralo biti Igor.

deuche

Evo iz imenika. Poizkusi srečo:

ROSA IGOR - ROSADESIGN
INDUSTRIJSKI DESIGN OD IDEJE DO PROIZVODA, GRAFIÈNI DESIGN, SVETOVANJE
Mejna pot 6, 6000 Koper - Capodistria
Telefon: 05 628 17 07

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

ModelJT

Tega sem pa danes na poti domov videl.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Jagoda

Citat od: modeljt;100036Tega sem pa danes na poti domov videl.

Neoriginal volan ampak lep in všeč...
Dober je za kogar je ...

Lovro

Lep. Volan pa je čisto taprav za ta model z oglatimi lučmi, le neko prevleko je dedec očitno dal gor.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

andraž

garac

takole pa izgledajo original michelinke, po 80€ + 20€ poštnina menda preko jozefa v at.
Èe je 65€ golden tyre, 80 pa original, bi pa že razmišljal o originalu?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dvorjan

Res je, za 80€/kos bi se razmisljal o Michelinki, ce bi jo pa za 60€ dali, bi jo pa ze na spacku imel. =)

Nankang rulz. Se vsaj kdo za mano ozre, ko skripam. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

andraž

Èe je 80, sploh ni kaj razmišljat!