Spački kar tako

Začel/a garac, Maj 24, 2007, 08:17:57 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ModelJT

Tale pa stoji za Jerovškovo ličarsko delavnico. Naj bi bil od stranke.
[SIGPIC][/SIGPIC]

vinotoc

Sreda, 15.06.2011 20:20 Glih zdaj se je Bredin (Èetko) spaček peljal po Roški z nekimi čudnimi tipi.
RTV SLO 1. program film: 1991 - Neizstreljeni naboj!
Luna bo tudi po filmu :)
LP vinotoc.

PS
film prikazuje 10 dnevno vojno, na spačku pa nalepka Citroën klub Slovenije.
Pa sivi pujs je tudi v filmu...
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

janez

Posnetek bo verjetno kasneje na RTV SLO spletni strani... Treba pogledat...

2sv

aha sem tudi jaz gledal film  se mi je zdelo da je mel četko tega čarlija

Lenko

Nalepka je tud men padla v oko. Sam jaz sem v drugi temi pisal. Pa šele sedaj vidim, da ste se že tu razpisali.

janez

Sem včeraj po Vinotočevem spotu šel gledat film... Kr OK pa še en siv pujs je bil v sceni, ko sta dva bežala z njim. Pa spaček se je še enkrat pojavu. Vzratno se je za moje pojme mal prehit peljal pa vse je bilo vdimu... al pa je bil kondenz kaj veš.

janez

Citat od: garac;101281takole pa izgledajo original michelinke, po 80€ + 20€ poštnina menda preko jozefa v at.
Èe je 65€ golden tyre, 80 pa original, bi pa že razmišljal o originalu?

Bo kar semle...Kot zanimivost.

Včeraj sem dobil info od znanca, kupil je Michelinke 125/15 pri DerFrancoze (112 eur kom) in na njih piše MADE IN SERBIA ... Mišelink nekaj časa ni bilo, zdaj pa so dobili večjo pošiljko. Mišelin je pred časom popapal Tigar fabrko... no zdaj pa mamo spet Tigarce    :BigThumbs:

amipick

Mišelinke za zmeraj-po dvajsetih letih profil kot nov.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

vinotoc

Tole sem videl včeraj. Temu bi pa pasal zgoraj komentirani auspuh :)
LP vinotoc.

vinotoc

Citat od: janez;105265Slaček je po skoraj osmih letih uspel svoje sanje zgradit. Izdelal si ga je popolnoma sam od šasije do karoserije vse iz rostfraja - inoxa - edlštala... Razen vrata - prednja hauba in prednji blatniki. On bi si po mojem prislužil medaljo za hrabrost in naziv mojstra špenglarja z specializacijo na omenjenejm rostfraju.

Sem zadnjič slišal novice da je furgon v pogonu... Bravo Slaček - vse čestitke z moje strani.

Res je življensko delo in uresničil je sanje tako, da so se mu avti (>>) "zagravžali"
Rekel je, da ga je začel delati celih 6 let nazaj in da si je v tem času nabavil orodja za celo delavnico :)
Vtisi so kar vreli iz njega in furgon je res, ampak res, nekaj posebnega. Vztrajen pa trmast je moral biti.
Upam da ga boste vsi imeli priložnost videti v živo. Kot je Janez rekel: Gospod Slaček si zasluži medaljo!
LP vinotoc.

pubi2cv

Svaka čast. Kralj rostfraja. Sam auspuha mu pa ne dam...haha:Hammer3:

garac

Jaz mu skoraj nisem verjel, ko je razlagal o svojem projektu na klopci v Parizu, ampak, ko vidim končen izdelek - res vsa čast in kapo dol
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

amipick

Slišal sem o tem projektu.Pravi užitek ga je videt dokončanega in v pogonu.Kapo dol!
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

Gox

Uuu to je ta slavni rostfrei furgon ...

sem poslušal zgodbo o tem do Pariza, pa si nisem mislil da je vse to res :)

(sedel na busu poleg Slačeka, dobrih +15ur do Pariza :))

Dosti govori model, sam zgleda tudi dosti naredi.

Bravo!

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/