Spački kar tako

Začel/a garac, Maj 24, 2007, 08:17:57 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

andraž

Poletni Spačkarski užitki...

deuche

Citat od: andraž;82849Zdaj je vgrajen. Enotočkovni.

Verjetno dvotočkovni.

andraž

Ja, seveda dvotočkovni. Enotočkovne imajo samo štirinožci...

pubi2cv

Citat od: andraž;83020Ja, seveda dvotočkovni. Enotočkovne imajo samo štirinožci...

Haha...pa kje jih pobiraš:Hammer3:

andraž

Ja, a ni enotočkovni pas tisti, ki je pripet v eni točki? Odvisno je samo kdo je ta ena točka. Pes ki noro vleče gospodarja po ulici, ali gospodar, ki vleče za seboj 100 kilskega psa

pubi2cv

Jaja, seveda je...haha...ampak fajn se pa sliši......

Tiki

Še en hravški spaguar, slikan poleti v crikvenici. (malo smotano sem slikal :Hammer3:)
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

Duly

Se spomniš mogoče katera registracija je bila? Katera slova su bla na tablici... :D

sivipas

To je spaček od Fickota iz Crikvenice.

Lamy

Včeraj sem ujel tegale v njem pa en starejši gospod (mislim, da je imel kar veliko brado nisem pa 100%) A ga kdo pozna? Ga več krat srečam
[SIGPIC][/SIGPIC]

sušo

Citat od: Lamy;86967en starejši gospod (kar veliko brado  100%)

Peter Pogorevc aka Morski volk aka ex predsednik CKS-a... = Legenda

A.T.K

..samo tale s trojko na tablici je pa Jože Marolt, legenda med ,roud, bicikleri;)

..se lahko reče, glede na akcijo; pri sendesetih z  
                                                                                                              letalom obisk u Amerik, pol pa cel Route66 z sestaulenim
                                                                                                               trikolesnim peciklom...

V aktivnih časih ,metropolske sekcije, cks tudi aktiven član...

janez

Sušo sedi ena... g. Marolt iz Maribora in njegov charleston. Lani mu je motor zropotal in sem mu naredil drugega. Zgleda laufa, ker se mi od takrat še ni javil. Bo pa kakšnih 10 ali več let kar sem mu tega spačka kleparsko delal. Drugače navdušen ležeči kolesar...

http://www.udobnoposvetu.si/zanimivosti/joze-je-prikolesaril-do-teksasa

sušo

Uuuu mater pa res. Pogorevc ma MB 2CV.
Jep moj zajeb
Morm priznat da me je una brada zmedla...

dyfan

A Pogorevc nima več zelenega spačka?
Lep pozdrav!