DS naprodaj

Začel/a andraž, Maj 24, 2007, 08:02:18 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

andraž

No, pa je padla cena žabe o kateri je bila debata. 16900 Eur. ?e malo pa bo tam nekje, kot je verjetno realno, med 12 in 14. Me prav zanima za kakšen denar bo šla...

Morda kdo ve koliko je delujočih DS-ov je trenutno v Sloveniji glede na to, da se pojavljajo novi sre?ni lastniki. :breaking_pc:

rok.si

ja, v oglasu je kar nekaj dvomljivih resnic. Ta žaba je menjala lastnika pred letom,dvema in ta ni bil prvi. Je zelo dobra, vendar ?e barvana in nekaj varjena, z nekaj manjčimi neoriginal dodatki (modri tepihi, ?rni vzglavniki), vsekekakor pa ni od prvega lastnika. Tistih 22 000 km pa je pri citroenovih petmestnih ?tevcih lahko karkoli. Pa saj ni važno, ?e je dobra je dobra.

Vsekakor pa boljše kot oglas, o katerem je pisal nekdo na starodobniku: lastnik ogla?eval mercedesa, prvi zrak v gumah, kot nov... v resnici pa v blato pogrezajo?a se razvalina, da je kar izgubil voljo preverjati, ?e je zrak res 35 let star ;)

andraž

Ja, sem tudi jaz v MB sližal nekaj takega, da je bil ta avto v Logarski dolini do pred enega leta, pa da je bil obnovljen in da je celo znano kdo je avto klepal in barval... Ni mi jasno, kako lahko človek napiše, da je avto v originalnem stanju, ?e je bil barvan in varjen? Saj ?e nepoznavalec loči med 33 let staro barvo in novim barvanjem. Glede na to, da bo tak avto kupil ljubitelj, ki se spozna, ali pa bo ob ogledu imel nekoga s seboj, ki zadevo obvlada, je prodajalec res rahlo naiven...   :Hammer3:

rok.si

Po mojem sta dve močnosti:
- ali je prej?nji lastnik lagal sedanjemu
- ali pa ta šeli zaslučiti za vsako ceno

Zdaj, ko postajajo oldiji drag ?pas, je tudi pri nas en kup ljudi, ki bi radi slučili z njimi po liniji najmanj?ega odpora in brez morale.

deyo

Moje mnenje je, da bo držala ta druga varijanta.

michoBX

Citat od: deyo;10374Moje mnenje je, da bo držala ta druga varijanta.
Se pridru?ujem; Je pa zelo ?koda da so postali tudi oldiji ?rtev preprodajalcev in nasploh biznisa...
Hja, dougcajt mi je ja...

deyo

Ja ve? kaj - denar vsem diši in pogruntali so, da je sedaj to taprava varijanta.
Po moje bo tega vsak dan ve

andraž

Tak primer, ko je hotel nekdo bajno zaslučit sem doživel kakšni dve leti nazaj , ko sem šel gledat k ?tefetu v Trzin DS-a, ki ga je tam nekdo prodajal. Po telefonu mi je rekel, da je avto dober, vozen in ?e nič obnavljan... Cena 1.200.000 sit. Je bilo res vredno ogleda; kup rje, nekaj plasti barve, manjkajočih veliko delov in vse ve? kot zanemarjeno. Ko je bila nova je morala biti zelo lepa: svetlo modra metalik z belo streho, verjetno DSuper 5, eden od zadnjih letnikov. Ko sem sedanje stanje komentiral, mi je lastnik rekel, da nimam pojma...

Glede bele žabe pa piše, da je od 1.lastnika, tako da te močnosti, da prvi drugemu ni povedal, kaj je bilo na žabi popravljano, ni. Torej 2. varianta. šelja po kupu denarja...  :argue1:

garac

ja mogoče in prepisana in je ?e vedno od prvega lastnika?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

andraž

potem bo pa prvi lastnik kriv za vse...

Citroenovc

Taisti prodajalec prodaja ?e nekaj oldijev - vse po zelo zasoljenih cenah - mislim da sem videl Fi?kota za cca 7K Eur - in je tudi kao od prvega lastnika, ipd ...
Skratka - zaslučkar ...

Sem pa danes videl ?UDOVITO srebrno DS 21 v LJ - z rumenimi lučmi spredaj in LJ tablico ... spredaj beli smerokazi ... NORO lepa ...
OK

LP
Primož

andraž

Ja, ta je bila tudi na ?kofljici, na oldtimerjih. Kupljena v Mb od ?eba?ka za 18.000 Eur kolikor mi je znano. Krasna, sem jo videl. Se cedijo sline...

andraž

?e bo vse po sre?i, bom čez nekaj tednov ponosni lastnik tegale stroja. Dspecial, 1985ccm, letnik 1970, modelno leto 1971, barva sivo modra AC 086 gris d'anjou, streha ni bela, bi pa morala biti in bo pobarvana v belo (blanc meije AC 088). Avto je v dobrem stanju, ?e nikdar varjeni podni (gor je ?e originalna zaščita), pragovi in šasija, spodnji robovi vrat so bili nekaj malega ?e popravljeni. Motor je zelo dober in deluje brez znakov utrujenosti. Notranjost je v ?rnem skaju, vse pa je originalno. Ko se zadeva premakne bom poročal.

LP

gigo

OHO! To pa je ?e zavidanja vredno. Sam boš mogu vseglih bolj podrobno pogledat blatnike in ostale plehe ker nikoli ne ve?. Poden na novo za??itit. Pa boš pustil motor original al ma? namen kak poseg naredit?
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

andraž

Sem ?e pogledal in je res dobra. Baza avta je ?e za dolga leta. Spodaj rje ni, podni, pragovi in zadnji most so nedotaknjeni, prtljažnik je minimalno rjav v levem vogalu med kolotekom in podnom. Na barvi je kakšen mehur?ek, to je pa tudi vse. Potrebno bo poravnati okrasne letvice na blatnikih (so od pallasa), ki so malo pre?ve?ene, si vzeti čas in ga res temeljito očistiti od znotraj in zunaj, malo spolirati kromirane dele, pa bo nekaj let mir.
Motor bo ostal tak kot je,brez dodelav. razmišljal sem samo o hidravli?nem volanu, ker me je bilo strah, da bo volan pretrd, vendar sem bil med vožnjo prijetno presene?en, ker obračanje sploh ni garačko delo.

LP