Prvič...

Začel/a mirchi, Januar 06, 2012, 08:17:53 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

mirchi

Moje izkusnje z A serijo so skromne. Kot mulc sem se vozil s sosedom,ki je mel diano, pa z janezom v amiju,pa enkrat tudi v A.T.K.-jevem daku,to je bln pa tudi vse. Do vceraj. Sem mel na obisku spaka,pa sem ga peljal na en krog. Moram rect da je blo zanimivo. Je pa avto na katerega se moras privadit,in ga znat vozit,da optimalno izkoristir njegovo moc. Izkusnja,ki vabi po se.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

garac

Glede na to, da je bilo prvič, koliko časa si izdržal?
:emot15:
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

superca13

A se ti je kaj smejalo? :)
Izkušnja ki vabi po še pa je res. Mene tudi mika še nekaj v beli barvi na dva cilindra, da popestri mojo zbirko :)

mirchi

Uh,za prvic dolgo. Okrog 15 minut s predigro (startanje in spoznbvanje)

janez

Sam za prvič si pa vozo vse v enem... spačka, dijano in amija :)

Drugič, tretjič in četrtič pa probi vsakega posebej... blondinko(redko kot 2cv), črnolasko(črno znotraj kot AMI) in potem rjavolasko (dyano z rjavimi tapetami na vratih).

Pol pa ponovi vajo... :)))

mirchi

Ne smem se prevec okuzit. Me srce boli ko gledam gs v garazi pa nimam cajta zanj. Ne morem si se enga ljubljencka.

amipick

Pol si Dyano zrihtaj,ne bo ljubljenček,bo ljubljenka.:Hammer3:
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

janez

Jaz tudi  navijam za to da si Mirchi zrihta dijano.

Kdo je za naj dvigne roko... :)

garac

A hči? Ja, lahko mu pomagam, zato pa so prijatelji ane ;)
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Zeko124

Mirchi, verjetno te tud Tiki razume, čeprav je peljal mojo razvalino samo po ulci gor in dol se mu je še cel dan smejalo hehe ;P.
Ti samo nabavi ;).
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

mirchi

Ce ze,bi verjetno res bla prej diana. Ampak,dokler bo gs v garazi, dokler se bom ukvarjal s projektom bajta in dokler ne bom mel strehe za vec avtov si taksnih projektov ne morem umisljat, pa ceprav me mikajo.

krtija

He, he, si že naš. Èe misliš, da te bo spustilo se motiš. Zdravila ni! Ti garantiram, da boš prej ali slej lastnik A serije.

Lovro

Uh, ah, spaček... Mene še sedaj po 3 letih občasno prime, da bi spet imel kakega. Pa v bistvu ga ne rabim, pa bi ga vseeno imel. Joj, hudič je to...
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

andraž

Se spodobi, da je pri Citroenarski družini v garaži Spaček.

dvorjan

Anede, serija A je kot nekaksen temeljni kamen. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!