Prvič...

Začel/a mirchi, Januar 06, 2012, 08:17:53 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

andraž

Točno tako. Èista osnova za vse naprej!

mirchi

Ampak ljubezen do hidravlike je pri meni se vedno na prvem mestu,sanje o zabi pa tak naprej. Ampak to so samo sanje in se kar nekaj casa bo tako.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

deuche

Citat od: mirchi;119404dokler se bom ukvarjal s projektom bajta

Ta projekt bajta je nikoli končana zgodba in prej ko boš to spoznal, prej boš lahko lahko užival v vzporednih projektih.

mirchi

To se strinjam. Sta pa dve veliki omejitvi. Prva so finance,druga pa cas.

deuche

Ma denarja itak ni nikoli dovolj, se pa vedno najde od nekje, ko gre za življensko zelo nepomembne projekte. Èas je pa druga zgodba. Kako bi se dalo dan podaljšat za par ur tudi mene že dolgo muči.

andraž

Citat od: deuche;119561Ta projekt bajta je nikoli končana zgodba in prej ko boš to spoznal, prej boš lahko lahko užival v vzporednih projektih.

Projekt bajta je najbolj tečen projekt med projekti. Dolgo je dokončuješ, dokončaš pa nikoli. Ko že misliš, da je skoraj konec, pa si gospa zamisli nekaj novega. Potem pa tisto skoraj novo predelaš, da je čisto novo in še manj funkcionalno... Zato ne tlači vsega denarja v štiri stene, ampak naj kaj kapne tudi v fond Citroen, da narediš kaj tudi za svojo dušo...

mirchi

Ne mi čist volje pobrat,sem komaj začel,itak,da je potrebno za dušo tudi marsikaj naredit,ampak lepo povrsti. Najprej je GS na vrsti pol pa vse ostalo,ker mam poleti željo malo kruzat z njim. Sem ga ravno včeraj malo zalaufal,pa sem kar skomine dobil,da bi šel na en krog,ampak glede na to kak solijo,mi je škoda cevi in vsega ostalega. ko bo pa zaščiten in izoliran bo pa tudi sol ena skrb manj.

janez

DIJANOKUPIDIJANOKUPIDIJANOKUPIDIJANOKUPI ...:emot68::emot68:

dvorjan

@janez: LOL

Pa saj bo ... brez skrbi ... imel se eno ropotuljico pri hisi ... prej ali slej ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

janez

:emot68::emot68: .... SPAÈKAKUPISPAÈKAKUPISPAÈKAKUPISPAÈKAKUPI ...

Ma čim je začnu razmišljat o tem je že pečen .:BigThumbs:

ModelJT

Kupispačkaalidijanodaboimelkežadelo! hehe
[SIGPIC][/SIGPIC]

mirchi

Si bom Gerija kupu,pa mi boš fouš

janez

GERIJAKUPIGRIJAKUPIGERIJAKUPI...  Ne morš, ker ga ne prodam :AngelPray:
Èe ti pa grata najdit kakega bomo pa imeli 1-2-3 klub...

mirchi

Preblisk! Je pa en model carski iz A serije. Lomax. To bi pa bla igraca zame.

GSclub

spačkarji, saj ma GSa, ki je sicer popolnoma drugi svet od spačka, a tudi od večine drugih avtov. kdo od vas pa upa/ želi met GSa ;)