Zima in Citroeni nad 30 let

Začel/a gule, December 31, 2011, 07:56:54 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

zlikovski

Moj je kot kočevski medved, čez zimo počiva.

vinotoc

Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

janez

dvorjan

Bravo vinotoc. Spet bos dobil mesto na koledarju, pa komaj dobro sem obrnil meharija. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

gule

Trenutno -20 stopinj C pri meni...snega...vidi sliko...:bombs:

sušo

@gule     V Grosuplju je ravno toliko snega da nove gume nekako delajo svoje poslanstvo.
Škoda pa da nisi zadovoljen z njimi. Jaz sem se kar v redu vozil.

gule

Citat od: sušo;122880@gule     V Grosuplju je ravno toliko snega da nove gume nekako delajo svoje poslanstvo.
Škoda pa da nisi zadovoljen z njimi. Jaz sem se kar v redu vozil.

Ne morem reči, da sem presrečen, saj so pretrde in samo vrtijo v prazno...ni to to...mogoče se pa iskažejo poleti...:Hammer3:

sušo

Prodal sem jih, ker sem si kupil nove in kot take - rabljene - sem jih tudi prodajal. To sem ti tudi povedal. Videl si tudi jih.
Upam, da nimaš občutka da sem te naplahtal, ker jih raje vzamem nazaj kot pa da se greva kake kombinacije ali tukaj na forumu ali na kakem srečanju ali pač kjerkoli se srečava.
Nikakor nočem, da štiri rabljene gume sprožijo slabo voljo.

gule

Citat od: sušo;123592Prodal sem jih, ker sem si kupil nove in kot take - rabljene - sem jih tudi prodajal. To sem ti tudi povedal. Videl si tudi jih.
Upam, da nimaš občutka da sem te naplahtal, ker jih raje vzamem nazaj kot pa da se greva kake kombinacije ali tukaj na forumu ali na kakem srečanju ali pač kjerkoli se srečava.
Nikakor nočem, da štiri rabljene gume sprožijo slabo voljo.

Ehhh ne se sekirati...nisem slabe volje zaradi gum, saj nismo otroci...videl sem kaj se kupoval in vse je v redu...samo ne morem reči, da so za v sneg, ker res niso in, če bi to rekel bi lagal...saj bodo ok za poleti...:BigThumbs:...eh in ti si moj frend in to ne more nič spremeniti...:emot112:

sušo

Vseeno sem pričakoval da bodo še delale - tudi pozimi. Drugače bi jih vrgel stran ne pa prodal. In povrhu še človeku ki ga poznam in srečujem...
Škoda.

gule

Verjamem, da prej niso bile napačne, a zdaj so pretrde in zato niso za sneg in led...verjetno je vsa silika pobegnila iz njih in so se strdile...avto ne vozim, ker ni registriran in se ni treba sekirati...

janko1

Še nekaj zimskih, dokler je še kaj snega. Smo malo pretegnili krake.:take_picture:

ModelJT

Sem že mislil, da ga ni nihče kupil. Lepe slike. :)
[SIGPIC][/SIGPIC]

gule

Lep avto in še velenjski grb ima...super...

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/