Zima in Citroeni nad 30 let

Začel/a gule, December 31, 2011, 07:56:54 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Zimsko spanje...celo snežilo je malo...

janez

Snega ni... oziroma si ga tudi ne želim in ga ne iščem več. Je pa mrzlo ko pes. Včeraj sem ravno prav odtalil dijano, šel v eno fabrko pleh krivit in ko pridem nazaj... se je s strehe medtem zlila voda po šipi in ...

... evo ti zimske idile :)

gule

Da se pač akumulator ne isprazni, je danes ami bil v šetnji...

pubi2cv

Lepa suha zima...pa sem Spačka zadnji teden sprehajal vsak dan v LJ in nazaj, da se malo zimskega lufta nadiha. Èeprav imam akumulator čistno hin, je po enem obratu zmerom kresnil (drugače tak ne bi blo nič, hehe). Včeraj pri -12 (slučajno sem slišal na radiu, da je v CE tak mrzlo..hehe) sem bil ziher, da me bo noter zeblo: Pa sploh ni blo sile, v trajanski klanec se fino segreje, potem pa do LJ ostane toplo noter. Nobl, ni kej:BigThumbs:

Sam snega pa res neki ni no....hmmm

gule

Citat od: pubi2cv;122029Lepa suha zima...pa sem Spačka zadnji teden sprehajal vsak dan v LJ in nazaj, da se malo zimskega lufta nadiha. Èeprav imam akumulator čistno hin, je po enem obratu zmerom kresnil (drugače tak ne bi blo nič, hehe). Včeraj pri -12 (slučajno sem slišal na radiu, da je v CE tak mrzlo..hehe) sem bil ziher, da me bo noter zeblo: Pa sploh ni blo sile, v trajanski klanec se fino segreje, potem pa do LJ ostane toplo noter. Nobl, ni kej:BigThumbs:

Sam snega pa res neki ni no....hmmm

Slike???:Hammer3::Hammer3::Hammer3:

gule

To je pa še od prejšne zime...obisk z amijem pri prijateljih Citroenaših v Sarajevu...

pubi2cv

Citat od: gule;122088Slike???:Hammer3::Hammer3::Hammer3:

Eh...pa ne slikam za vsako, ko se pelje s s Spakom.....se furam redno, slikam pa neredno...hehe

gule

Citat od: pubi2cv;122184Eh...pa ne slikam za vsako, ko se pelje s s Spakom.....se furam redno, slikam pa neredno...hehe

Ti pa ne verjamem, če ni slike...:Hammer3:, saj zato smo na forumu, da okačimo kakšno sliko in jo pol komentiramo...:funny34d:

gule

Katastrofa snežna...že par dni temperatura non-stop -12 do 15 stopinj C...pa še sneži non-stop...to so fotografije od malo prej...pod streho in vseeno zasnežilo amija...

Mike666

Pri nas pa ku...! Včeraj so naši zelo pametni vremenoslovci celo "zračunali" kolko snega bo padlo. Samo so se krepko zaračunali. Mrzlo in mrzlo z vetrom. Snega pa nič. :(

ModelJT

Gule jaz nimam toliko snega zunaj, kot ga imaš ti pod streho. :)
[SIGPIC][/SIGPIC]

janez

sneg tudi pri nas pada... to je pa tudi vse. Celi dan pa ga je ravno tolko, da ga pometam z dvorišča. Na cesti pa seveda kaos...

janez

OK, zdaj pa metla več ne pomaga... grem šaflat z lopato. Gule, jutri slike ... snežne (končno)

gule

Ne vem kaj na več rečem...preveč ga je...:Hammer3:...ami je blokiran...:funny34d: to je že kot v tistem vicu, ko je Mujo emigriral v Kanado...čistim ponoči, ker čez dan pada in ne utegnem...moram na šiht, pa ponoči je manj vroče...:bombs:prekleti drek beli...:argue1:

dvorjan

Gule pa Kanadcan ... =) Ampak malo rekreacije ne skodi, po moje tvoji sosedje se x-krat bolj psujejo. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!