Zima in Citroeni nad 30 let

Začel/a gule, December 31, 2011, 07:56:54 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Citat od: dvorjan;122582Gule pa Kanadcan ... =) Ampak malo rekreacije ne skodi, po moje tvoji sosedje se x-krat bolj psujejo. =)

Ma verjemi ne psujejo...zato, ker bi morali pomagati čistit...tako so pa rajši tiho, kot, da lopatajo z mano...:bombs:

janez

Men se sploh ne da slikat... Èistim, da grem na šiht, čistim ko pridem na šiht, čistim da grem domov in čistim da pridem domov... bemti. Dobr, da je čist lahek pršič tule pri nas... malo metla, malo lopata...

Xandrej

Evo dokaz da smo pohorci najboljši jebači v sloveniji:

Prvo se pol leta jebemo z drvami pol pa pol leta s snegom!

:BigThumbs:

sušo

Zarana pobelil je sneg
polje dolino in breg...

Evo ga pa ga mamo.
Juhu <- vsaj zame

janez

Zjutraj sem ob osmih obstal v koloni od Tepanja proti tunelom... ob desetih sem pripeljal v celje via Dramlje, Šentjur... Na AC kaos...

... jutri si pa vzamem kulturni praznik... fraj dan. Ne grem v Celje.

gule

Janez, a si videl...isto lopato imam kot tista na tvoji literaturi...4 eur so pri nas takšne...prodajajo se kot nore...

gule

Citat od: sušo;122603Zarana pobelil je sneg
polje dolino in breg...

Evo ga pa ga mamo.
Juhu <- vsaj zame

Upam, da so ti te gume ok:BigThumbs:, ker tiste ex.tvoje so zelo :argue1:

janez

Po dolgih letih lahko rečem... Edine prave zimske gume so bile Michelin M+S ZX 135. Žal jih ne delajo več. Michelin M+S X 135 so samo približek (star tip tekalne površine primeren za Saharo )... Vse ostalo pa je g..no. Jaz imam Dunlop na dijani pa je tak-tak... v vsak bregec me je strah, ker takoj zdrsijo. Ami ima X mišelinke ... za globok sneg so dobre, za sklačen pa spet... jajca. Na zeleni dijani sem imel ZX zimske in ga ni bilo brega , ki ga ne bi speljal. Ovinki pa so bili itak moji.

Danes mi je pa uspelo mal slikat. Zjutraj s kupom snega na vozilih sicer ne, sem pa potem dijano poslikal sveže oprano pred delavnico in amija ko sem se pripeljal domov. Evo...

Mike666

Dobre fotke. Moja pa ma zimsko spanje in lepo pokrita ajčka v garaži. Sem pa danes preklel te novodobne avte. grem iz službe in je cel dan snežilo, seveda ato sasnežen, odprem vrata in evo ga cel kup snega pade na zic. Sem si mislo, no dyana je pa svetove pred temi "novodobnimi" avti. Tista prečka nad vtari je zakon. Ko sem se še vozo prvo zimo z dyano je pravtako bla zasnežena in si odprl vrata in ti ni palo nič na zice.

gule

Citat od: Mike666;122662Dobre fotke. Moja pa ma zimsko spanje in lepo pokrita ajčka v garaži. Sem pa danes preklel te novodobne avte. grem iz službe in je cel dan snežilo, seveda ato sasnežen, odprem vrata in evo ga cel kup snega pade na zic. Sem si mislo, no dyana je pa svetove pred temi "novodobnimi" avti. Tista prečka nad vtari je zakon. Ko sem se še vozo prvo zimo z dyano je pravtako bla zasnežena in si odprl vrata in ti ni palo nič na zice.

Še veliko stvari je glupost pri teh novih avtih...električna ročna npr. ti se samo malo ustaviš, ona se pa zategne, kaj to pomeni, ko je treba štartat na snegu in ledu ni treba govoriti...dalje senzor za dež-bedarija...se vsedeš v avto, brisalci ostali na avto, ponoči, pa zmrznili...adijo metlice...koliko stanejo nove za recimo novi c5, ali c4-katastrofa ! Piska in sveti na vse strani...na parkingu pred hišo hočeš preparkirati avto-tuli kot zračna nevarnost...daj se zaveži za 4 metre vožnje...:argue1:  Pa metlice brisalcev na vseh novejših avtih skrite pod sprednjo haubo, kako fajn je to ko sneg zapade in samo malo zmrznejo...in še veliko drugih stvari, ki so nepotrebne in celo moteče...

gule

Citat od: janez;122660Po dolgih letih lahko rečem... Edine prave zimske gume so bile Michelin M+S ZX 135. Žal jih ne delajo več. Michelin M+S X 135 so samo približek (star tip tekalne površine primeren za Saharo )... Vse ostalo pa je g..no. Jaz imam Dunlop na dijani pa je tak-tak... v vsak bregec me je strah, ker takoj zdrsijo. Ami ima X mišelinke ... za globok sneg so dobre, za sklačen pa spet... jajca. Na zeleni dijani sem imel ZX zimske in ga ni bilo brega , ki ga ne bi speljal. Ovinki pa so bili itak moji.

Danes mi je pa uspelo mal slikat. Zjutraj s kupom snega na vozilih sicer ne, sem pa potem dijano poslikal sveže oprano pred delavnico in amija ko sem se pripeljal domov. Evo...

Blago tebi, skoraj nič snega nimate...:BigThumbs:

janez

Gule ne se sekirat... raje poglej kake lepe fotke sem posebej zate naložil :)

Snega je okoli 20 - 25 centimetrov. Na slikah ... sem že očistil dvorišče.

garac

janez:BigThumbs:
mike666, pa saj si hotel sneg! Se pa strinjam sicer, pa tudi z guletom, pa še kaj bi lahko dodal
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Mike666

Ja saj me sneg sploh ne moti heheheh. Samo sem htel opozoriti kak so to stari avti meli praktično.

gule

Citat od: Mike666;122694Ja saj me sneg sploh ne moti heheheh. Samo sem htel opozoriti kak so to stari avti meli praktično.

Zdaj, ko imamo snega skoraj meter in, ko vsak dan gledam kako spojleri in še ne vem kaj zaradi tega otpadajo z novih avtov, začne človek ceniti stare stvari...enostavnost je zakon...:BigThumbs: