maxxis gume za 2cv

Začel/a sivipas, December 20, 2011, 11:03:35 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

sivipas

...ima kdo kake izkušnje? na gume-direkt ih imajo po 62 oz. 68 evrov, celoletne, dimenzija original za spačka, ne za smarta. jih je kdo že sprobal?

link je tukaj

MSrougeZX

O maxxis vem samo to, da jih uporabljajo za rezervno gumo v novih C3 in DS3...se pravi rezervna guma ni iste znamke kot tiste ki so na avtu.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

vinotoc

Oglej si še tole: //glej%20teste%20na%20strani%20prodajalca in http://www.reifen-fix.de/markenreifen.php
Èe rabiš tako gumo poiskusi in nam poročaj. Pa pazi na varnostno razdaljo!
LP Vintoc.
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

sivipas

ta prvi link mi ne dela. po drugem so maxxis občutno boljše kot nankang, ki je trenutno na avtu.

MSrougeZX

Po moje te maxxis niso tako slabe gume.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

GSclub

Za MTB so Maxxis špica. sprobano :)

mirchi

Kolega jih ma na motorju,pa so me pozitivno presenetle.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

sušo

Jest jih mam na Dejziki. Za enkrat (še ni blo snega med njimi in cesto) se pelejo lepo. Tudi po mokrem lahko peleš A serijo v ovinek tko k se za A serijo spodobi.

@sivipas. Niso čist prave za A serijo. So "samo" 80 visoke. Mogle bi bit 100. Tko k Toyo310.
Na teh piše da so 135/80R15 na Toyo pa 135R15, kar pomeni da so 1:1, torej visoke 100% širine.
So pa vseeno, za enkrat, dobre k svina. Bomo vidl kako se bo odnesel napis all sezon k bo sneg.
Ha ha majo pa tud narisan sonček pa dež in sneg. Dve tretjine sta preverjene ena še čaka.

Naroču sm jih iz Dojčlanda. S poštnino vred je bla ena do Grosupliga 60eur. So sveže.

P.S. Mam pa to firmo tud na biciklu in tud tm delajo odlično - že več let tko k je napisu GSclub.

GSclub

@sušo: a ni tako, da če nič ne piše, to pomeni višino 80? na GSovih tudi piše 145R15, pa so zagotovo 80.

MATEJ2

da ne debatirata v prazno si oglejta tole, pa vama bo vse jasno.

http://www.eurogume.si/oznacbe.html

vinotoc

Citat od: MATEJ2;117971da ne debatirata v prazno si oglejta tole, pa vama bo vse jasno.

http://www.eurogume.si/oznacbe.html

@Metej2: Ne najdem podatka kaj pomeni 135 R15: ali to pomeni višina enaka širini ali višina 80% širine?

dyfan

Nekoč je že bila tu na forumu debata na to temo (sedaj je ne najdem) in je bilo dognano,
da označba brez navedenega razmerja, npr. 135 R15, pomeni višino 80% širine.
Sem potem izmeril mojo gumo in je res tu nekje.
Lep pozdrav!

vinotoc

Sem izmeril svoje Toyo: do feltne 9,5 - 10 cm. Izgleda da res drži, zgoraj navedeno!
LP Vintoc.

sušo

Ne morem trdit. Napišem kar smo debatiral. Èe je tko, je brez veze. Kukrkol važn da se vrtijo...

vinotoc

Ampak: RAD BI VEDEL za prmej!
Kaj pomeni: Ta številka pove višino pnevmatike od žiÈnega venca do profila