maxxis gume za 2cv

Začel/a sivipas, December 20, 2011, 11:03:35 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janez

Citat od: sušo;156201...
Lahko pa narjmaš na nekoga ki nabavla ravno takrat kot ti in ker ima večje naročilo si je organiziral prevoz tako, da vrže v kombi še tvoje štiri gume, ki jih je plačal po članski ceni, ker se mu izplača bit član, ker je toliko nabavil in ti jih pripelje na dom, kjer se še dolgo v noč pogovarjata o A seriji in derivatih.
Naslednji dan neseš gume do lokalnega vulkanizerja, ki ima še vedno nastavke za feltne brez lukne in ti montira na stare ravne feltne brez šlauha in z eno malo utežjo na feltno.
...

Lahko pa tud kupiš gume na gumidirekt pa ti jih pripeljejo na dom. Brez poštnine pa nič ni treba bit prijazn z nekom pa imet občutka, da si mu potem dolžan usluge do konc živlenja...

Seveda je še ogromno načinov kak prit do mehkih hrušk... Sem samo napisal varijanto za nekoga , ki nima "prijatelja" , ki bi mu zastonj vozil robo iz Francije.

V različnih svetovih živimo... Meni gume ne zdržijo deset let... Jih zradiram v treh letih, tud če imam dva kompleta. Èe pa že ne ponucam, pa so tolk razpokane, da jih raje menjam kot pa reskiram .

No, razen Tigarc... Še imam dve (letnik 1988), če rabi kdo... poceni ... :BigThumbs:

Pa pustimo to ...

Kot z vsemi stvarmi dandanes na svetu je tudi problem z deli za A serijo . Ravno zadnjič sem imel en kup problemov in imel "žolčno" razpravo z raznimi dobavitelji delov. Zakaj hudiča prodajajo dele, ki ali ne delujejo pravilno, ali ne zdržijo več kot nekaj malega časa ali pa jih sploh ne moreš vgraditi v avto. Odgovor od vseh je bil...

... Ker stranke iščejo poceni dele in jih kakovost ne zanima.

sušo

garac

sedeš v avto, se zapelješ v cassis... sam bom to spet storil 27ga in spet bom imel kup ljudi, ki bodo moji dolžniki do konca življenja....
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janez

Se pravi Gaši mi lahko pripelješ 10 šasij iz Kasisa pa mi ne boš nič kasiral za prevoz ?

Hecam se, vem da tak ne gre.

Grem pa jaz tudi v aprilu v Avstrijo, v začetku maja na Nizozemsko in mogoče Belgijo spotoma in konec maja v Francijo.

Rabi kdo kaj ?

janez

Pa če najdete kake poceni dele v Angliji lohka tud pripeljem ... Za prjatle vse :)

No... Hecam se spet... Prevoz, dostavo, poštnino računam. Prjatu al pa ne...

antasi

Rabi kdo kaj ?

jaz,
enga dobrga 2cv za kakega jurja:BigThumbs:
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

janez

Greš zraven ? Enga kombija nabaviš pa greva :)

antasi

Super

tegale nabavim
http://www.avto.net/_TOVORNA/ad.asp?ID=7161726
rikverc sicer ne dela, pa sej se boma samo naprej vozila
naložim not spako
pa gasa domov

ðamperja nato prodam doma
in profit vložim v 2cv:BigThumbs:

po koliko so taki vredi spaki tam gor ?
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

janez

Sam si vidu spodaj kaj piše ? Kličite samo resni... Ma ti nisi resn heheheh

Brez zamere :)

tomaz555

Gaši centrirat pripelji v Loko, k Profilu(itak poznaš). On ponavadi da popust za spačkarje, naredi OK, redna cena pa ne preseže 35 evrov. Èe slučajno rabiš zračnico, jo seveda ima na zalogi(cena pa je majhna-če ne bi jo vedel , za žabo sem dal skupaj z zračnicani 40-50 eur). Ni vse tako črno. Lahko ti naredi tudi optiko, brez jamranja in spet za normalno, oziroma celo nižjo ceno.

tomaz555

Peskanje pri nas je 5 eurov za kos. Delal mi je 2 krat, enkrat za Dijano in drugič za Žabo, obakrat več kot zadovoljen. Štriham seveda sam.

garac

tomaž, eno sem moral dat zračnico not, ostale so brez, scentriat pa jih bom res prinesel, ampak matra me kakšne so te gume, jih moram pogledat, ko bom dol.
[SIGPIC][/SIGPIC]  

garac

tomaž, eno sem moral dat zračnico not, ostale so brez, scentriat pa jih bom res prinesel, ampak matra me kakšne so te gume, jih moram pogledat, ko bom dol.
Feltne pa sem itak barval in peskal 2x, prvič pri mazaču, kjer me je drago stalo, drugič pa prašno in smešno poceni
[SIGPIC][/SIGPIC]  

gule

Še vedno se dobijo nova platišča...treba je tudi to opcijo vzeti in razmisliti...cena cca 40 eur kos

dvorjan

Citat od: gule;156232Še vedno se dobijo nova platišča...treba je tudi to opcijo vzeti in razmisliti...cena cca 40 eur kos

Ja, saj ce so stara dotrajana in predvsem razzrta od rje, je to res boljse od peskanja in barvanja ... A po sami kakovosti izdelave so vsaj primerljiva?
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!