Novi C6 Autocentar Ovnak

Začel/a gule, November 28, 2011, 08:36:05 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ModelJT

Citat od: gule;116625No hvala na teh lepih besedah, jaz sem pa gazdi nevoščljiv na C6, a sem vseeno vesel, da ga je kupil, saj zdaj odpiramo še Renault, Dacio, Nissan in ne bi bil preveč srečen, če bi si namesto C6 omislil Latitude...je pa ta C6 eden od treh novih, ki so uradno prodani v BiH, enega ima še NLB-BiH in enega Fr ambasada...:BigThumbs:

V 5 letih samo trije? To je pa res redkost. Jaz se vozim mimo Fr ambasade tukaj v Slo vsak dan, pa je večina pežojev, pa kakšen audi. Včasih je tudi presenetljivo veliko citroenov (3 komadi).
[SIGPIC][/SIGPIC]

Veloce

ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

gule

Citat od: Veloce;116661Kolk pa je cena tega belega C6?

Ca. 50.000 eur+kakšno doplačilo mogoče...:emot112:

zlikovski

Za ta denar mora  biti skoraj večen avto.

Xandrej

Joj malo si poglej cene ''konkurence'' zdaj ko malo gledam avtomobile za fote... Ljudje kupujejo mercedese E klase z opreme NIÈ za 54 000€ pol veš kake so cene takega konkurenta če bi ga vsaj pribljižno nafilal z podobno opremo kot jo ima C6...

dexterboy

No, evo, pa smo že pri cenah vozil in pričkanju... :-)))
Sej, a kdo ve, koliko pride kakšen C3 za afganistansko tržišče, če je kej cenejši, da bi ga potegnili k nam, da bi ga dobili za kakšni 5 - 6 čukov, novega mislim.
Sej če notranja oplata vrat ni pritrjena, se da preživeti pa če dela samo en zvočnik od dveh se tudi to porihta...

@gule, fsak od nas bi bil fouš na svojega šefa, ki bi fural C6. Sej če ma nemca, je fseeno, ampak C6, to je pa druga zgodba.
Upam, da ga boš kdaj peljal pa z nami delil občutke v vožnji in izkušnje.
Pri nas so nabavili nove C5-ke, HDI motorji pa neke 17 colske gume... dvomim, da to res potrebujemo. Koliko sem se pogovarjal z enim od voznikov, mi je potrdil, da ima hidravliko, ampak če samo pomislim na strošek gum... Nisem pa šel preverjat, saj obstaja možnost, da je leasing take oblike, da grejo vsi servisni stroški zajeti v ceno mesečnega najema. Tudi fural ga nisem, ker nimam letošnji popis inventarja po Sloveniji....
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

gule

Citat od: dexterboy;116779No, evo, pa smo že pri cenah vozil in pričkanju... :-)))
Sej, a kdo ve, koliko pride kakšen C3 za afganistansko tržišče, če je kej cenejši, da bi ga potegnili k nam, da bi ga dobili za kakšni 5 - 6 čukov, novega mislim.
Sej če notranja oplata vrat ni pritrjena, se da preživeti pa če dela samo en zvočnik od dveh se tudi to porihta...

@gule, fsak od nas bi bil fouš na svojega šefa, ki bi fural C6. Sej če ma nemca, je fseeno, ampak C6, to je pa druga zgodba.
Upam, da ga boš kdaj peljal pa z nami delil občutke v vožnji in izkušnje.
Pri nas so nabavili nove C5-ke, HDI motorji pa neke 17 colske gume... dvomim, da to res potrebujemo. Koliko sem se pogovarjal z enim od voznikov, mi je potrdil, da ima hidravliko, ampak če samo pomislim na strošek gum... Nisem pa šel preverjat, saj obstaja možnost, da je leasing take oblike, da grejo vsi servisni stroški zajeti v ceno mesečnega najema. Tudi fural ga nisem, ker nimam letošnji popis inventarja po Sloveniji....

C5 novi ima skoraj vedno 17 col felge, ali celo večje...16 col so samo na začetnem paketu opreme...atraction...:argue1:

gule

Te sem posnel takoj, ko je c6 prišel...

gule

Danes fotografirano pred salonom 2xC6 in enkrat C5...:funny34d:...zanimivo v vseh letih proizvodnje se C6 ni skoraj nič spremenil...lahko rečem pohvalno!:emot112:

Veloce

ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Xandrej

Citat od: gule;122086Danes fotografirano pred salonom 2xC6 in enkrat C5...:funny34d:...zanimivo v vseh letih proizvodnje se C6 ni skoraj nič spremenil...lahko rečem pohvalno!:emot112:

Ja konc koncev so mu spremenili motorizacijo, vzvratna ogledala pa dizajn feln ter zadnje avspuhe... To pa je nekak tak. Po moje bo zdaj kake led diode še padle po moje... Nekam jih bojo stlačli...

gule

Citat od: Veloce;122186Kje je ta salon?

Vitez, Bosna in Hercegovina

gule

Zaradi snega in ledu, je bil C6 od gazde danes na majhnem popravilu...smo pritrjevali bočni spojler na pragu, ki je malo popustil...slike sem naredil, da se malo vidi kakšen je stroj od spodaj...:take_picture:

janez

Auspuh pa so od Ajkule vzeli... sam ka so ga zadaj pršraufali ... :))

gule

Citat od: janez;124319Auspuh pa so od Ajkule vzeli... sam ka so ga zadaj pršraufali ... :))

Ja Janez...verjetno je C6 zadnji pravi Citroen...:bombs: