Novi C6 Autocentar Ovnak

Začel/a gule, November 28, 2011, 08:36:05 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

No pa smo ga dočakali...popolnoma novi C6, danes na koncu delovnega časa prijahal iz Logatca...na tovornjaku samo dva bela lepotca C6 in Berlingo...slike...

dvorjan

Zdaj pa v sneg z njim. =)

Salo na stran - verjetno ze ima kupca?
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

ModelJT

Tako kombinacijo bi pa takoj imel. Feltne ima lepe, tiste druge so meni kar grde.
[SIGPIC][/SIGPIC]

gule

In še nekoliko fotk...je impozanten, je lep in prestižen, a ima popolnoma enak ključ kot Berlingo...he-he...:Hammer3:

gule

Citat od: dvorjan;116242Zdaj pa v sneg z njim. =)

Salo na stran - verjetno ze ima kupca?

Ima že...ja...pa v snegu bo 100%...:BigThumbs:

ModelJT

Tale kupec je pa lahko srečen. Lepšega še nisem videl. :BigThumbs:
[SIGPIC][/SIGPIC]

gule

Še nekoliko...ostalo, pa jutri...pa še kakšen vtis z test vožnje verjetno...:funny34d:

gule

Citat od: ModelJT;116248Tale kupec je pa lahko srečen. Lepšega še nisem videl. :BigThumbs:
Še en dokaz, da so enostavne zadeve lahko lepše...barva je popolnoma navadna bela(tista, ki se ne doplačuje), a izgleda prelepo...zadnjič sem tistega črnega gledal, ko je bil na servisu, pa mi je bil nekako zaprt...tale niti ne izgleda tako velik...je nekako športen v tej beli barvi...:BigThumbs:

MSrougeZX

Felne pa ima iste kot moja C5....5x108 8x18....kake dimenzije gum pa ima gor?
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

garac

Lepe slikice, pa presenetljivo lep avto v beli barvi, sploh se ne spomnim, da bi že videl bel C6
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gule

Citat od: garac;116279Lepe slikice, pa presenetljivo lep avto v beli barvi, sploh se ne spomnim, da bi že videl bel C6

Jaz tudi ne do danes...je pa idealna barva za to limuzino...slikice so bolj na hitrco...naslednjih par dni bo več in bolj podrobno...ja pa notri so sedeži usnjeni v barvi konjaka...:bombs:

gule

Citat od: MSrougeZX;116277Felne pa ima iste kot moja C5....5x108 8x18....kake dimenzije gum pa ima gor?

So res 18 ja..:BigThumbs:.res ne vem točno katera dimenzija je...je bila že tema...:take_picture:

Xandrej

Zelo zanimiv. Ali ti ga je kdo naročil ali si ga na zalogo vzel? Zelo zelo zanimiva kombinacija! Beli, konjak leder noter... :emot112:

gule

Citat od: Xandrej;116301Zelo zanimiv. Ali ti ga je kdo naročil ali si ga na zalogo vzel? Zelo zelo zanimiva kombinacija! Beli, konjak leder noter... :emot112:

Avto je za našega direktorja-lastnika firme...mislim, da bi takšen avto na zalogo bilo kupit zelo nepremišljeno...:argue1:

Xandrej

No pač sem mislil, da si ga iz kakega skladišča potegnil za kakšen drugi trg včasih se da dobit ugodno vozilo... No pol pa vredu če se bo majster vsaj s poštenim avtom okoli vozil...