Novi C6 Autocentar Ovnak

Začel/a gule, November 28, 2011, 08:36:05 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Citat od: Xandrej;116313No pač sem mislil, da si ga iz kakega skladišča potegnil za kakšen drugi trg včasih se da dobit ugodno vozilo... No pol pa vredu če se bo majster vsaj s poštenim avtom okoli vozil...

Ejjj ta avto ni za nek drug trg, ampak Europski, oziroma Slo trg...:BigThumbs:

gule

dvorjan

Lepo, da ima sef salona C6. Mora biti reprezentativen.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Xandrej

Citat od: gule;116314Ejjj ta avto ni za nek drug trg, ampak Europski, oziroma Slo trg...:BigThumbs:

ne nisem prav napisal. Včasih tudi citroen slovenija potegne kakšne avte ki so bili namenjani drugemu trgu pa jih potem potegne v slovenijo recimo. Tak je bilo za nekaj C5 ki so se prodajale so bile za belgijo pa C-crosseri oni 2.4 so se prodajaji pa so bili za rusijo namenjeni itd itd...

MSrougeZX

Me pa še vedno zanimajo dimenzije gum. A ima slučajno 245/45 18 tak kot C5?
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

gule

Citat od: MSrougeZX;116329Me pa še vedno zanimajo dimenzije gum. A ima slučajno 245/45 18 tak kot C5?

Točno te gume so na avtu...:emot112:

gule

Citat od: Xandrej;116324ne nisem prav napisal. Včasih tudi citroen slovenija potegne kakšne avte ki so bili namenjani drugemu trgu pa jih potem potegne v slovenijo recimo. Tak je bilo za nekaj C5 ki so se prodajale so bile za belgijo pa C-crosseri oni 2.4 so se prodajaji pa so bili za rusijo namenjeni itd itd...

Niti to ne bo držalo v tem primeru...namreč avto je naročen iz proizvodnje in ravno takšnega je direktor hotel imeti...torej po naročilu...:funny34d:

gule

Sem ujel danes nekaj časa, ter malo fotkal na dnevni svetlobi...

Mike666

Lepe prevleke ma. Tak ko  ameriški taksiji pa policaji zadaj če se keri pokozla hehehehe    Hec ;)

gule

eni pravijo, da je lep, drugi da ne, tretji, da je predrag...res pa je, da se cel dan o njemu govori...:BigThumbs:

gule

Do zdaj 2km prevožena...:funny34d:

gule

dvorjan

Postena motorizacija. To se mora res lepo peljati.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

ModelJT

Ja, 3.0 V6 HDi. Gule saj verjetno se lahko samo še ta motor dobi za ta avto? Vsaj pri nas je tako.
[SIGPIC][/SIGPIC]

gule

Citat od: ModelJT;116362Ja, 3.0 V6 HDi. Gule saj verjetno se lahko samo še ta motor dobi za ta avto? Vsaj pri nas je tako.

Drži...čeprav jaz mislim, da mu kakšen bencinar ne bi škodil...včasih je bil 3.0 V6...:argue1: