DS3 1.6thp tuning

Začel/a HASKO DS3, November 01, 2011, 08:18:36 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

HASKO DS3

Lep Pozdrav!

Imam citroena DS3 1.6thp , in sicer avto je čipiran pri (SKN-u) na 200hp,dal sem mu izpuh supersprint,blow off ventil,, zdaj pa čakam še nov down pipe, in intercooler tako da bom avto usper spravit morda na kakšnih 220 hp ali več... če ima kdo kakšen predlog ali dober nasvet naj se kar pridruži temi

HASKO*:funny34d:

ModelJT

Imaš kake slike tega lepotca? :) Sam da bo letel, to je važno hehe.
[SIGPIC][/SIGPIC]

HASKO DS3

evo tuki na tem linku si lahko še pogledate na spletni strani supersprint par slik mojga avta*

http://www.supersprint.com/en/prod-p-7082-10795-14-citroen_ds3_thp_16i_16v_155_hp_2010_.aspx

HASKO DS3

Citat od: ModelJT;113561Imaš kake slike tega lepotca? :) Sam da bo letel, to je važno hehe.

zdej sm dau ene slike par amaterskih k sm jih js sliku heh :))...tm kjer so ( VSI ALBUMI )

dvorjan

The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Gox

Pozdravljen Hasko,

a to si že novega takoj čipiral? Al si malo počakal?

Drugače pa more kar it zdej z 200 konji. Kako pa je kaj s porabo?

Auspuh > > a to je komplet z loncem tudi celotna cev do katalizatorja?

(zdej pa bom vedu za naslednjič ko srečam takega DS3 v KP ... al si ti ali Dvorjan. barvna kombinacija enaka, samo feltne imaš ti črne)

Kakšno pa imaš notranjost?

Lp
Goran

garac

No, pa maš racinga za občutno manj denarja. Sicer sem govoril s tipom, ki je vozil vse modele ds3 in pravi, da res občutna razlika je med thp in vti, med thp in thp racing pa razlika ni tako občutna.
Še eno par vprašanj, kje pa lahko se te konje izkoristiš? A je poaraba po čipanju manjša? A ti firma, ki je predelovala avto da kaj garancije, glede na to, da tovarniška najbrž ne velja? Bodo tudi zavore dobile kakšno posodobitev?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Zeko124

Zanimiva predelava oz. dodelava in lep avtek :). Fajn vozi!
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

mitja12345

tole je nekaj zame, tudi sam imam super sprint komplet izpušni sistem. v začetku ni bil glasen toliko, sedaj po 3h letih pa je to to...sam problem je, ker me EMŠO jebe in mi ne paše več preglasno in pretrdo  :)
LP

HASKO DS3

Citat od: dvorjan;113568Mogoce se nizanje, -30 mm?

Lahko bi se dalo tudi to ni slaba zamisel sam zdej morm prvo dat distančnike da bo zgledu bol širok potem pa lahko naprej rihtam!

HASKO DS3

Citat od: Gox;113583Pozdravljen Hasko,

a to si že novega takoj čipiral? Al si malo počakal?

Drugače pa more kar it zdej z 200 konji. Kako pa je kaj s porabo?

Auspuh > > a to je komplet z loncem tudi celotna cev do katalizatorja?

(zdej pa bom vedu za naslednjič ko srečam takega DS3 v KP ... al si ti ali Dvorjan. barvna kombinacija enaka, samo feltne imaš ti črne)

Kakšno pa imaš notranjost?

Lp
Goran

lep pozzdrav!

ko sem ga čipiral sem imel 10.000 km prevoženih zdaj jih imam okoli 17.000

avto ima do 100 pospešek približno 6.1 sekunde tako da je hitrejši od racinga,pri 200km/h do 220km/h se malo ustavi ampak do 200 vleče ne prestalno* tako da se zelo pozna, poraba je povprečna 8,5 - 9 litrov ampak to je dosti hitra vožnja drugače se ga spravi na 6,5 - 7.0 l/100km

auspuh ni komplet ampak catback....notranjost je črna z reccaro sedeži in armatura barva višnje kot barva strehe*

HASKO DS3

Citat od: garac;113587No, pa maš racinga za občutno manj denarja. Sicer sem govoril s tipom, ki je vozil vse modele ds3 in pravi, da res občutna razlika je med thp in vti, med thp in thp racing pa razlika ni tako občutna.
Še eno par vprašanj, kje pa lahko se te konje izkoristiš? A je poaraba po čipanju manjša? A ti firma, ki je predelovala avto da kaj garancije, glede na to, da tovarniška najbrž ne velja? Bodo tudi zavore dobile kakšno posodobitev?

ja res se bolj splača pa še hitrejši je *....poraba je po čipanju manjša sigurno za kakšnih 0,8l na 100km
firma ki mi ga je čipirala se imenuje SKN chip tuning,je zelo dobra in močna firma in lastnik je tudi moj prijatelj tako da garancija je glede čipa garanterajo da če se avto pokvari in se okvara pokaže zaradi preobremenitve motorja oni odgovarjajo,ampak to se redko kdaj zgodi oziroma se ni nikoli nubenemu če se držži pravil ki ti jih dajo

1.pravilo....avto nikoli nesmeš stiskati če ima turbino še posebej če je čipiran dokler ne pride temperatura na 90 stopinj

2.pravilo ...ko avto stiskaš in ko se parkiraš nikolii ga ne smeš ugasniti dokler ne pustiš kakšnih 2 minuti ali več (odvisno kako si vozil) da se avto ohladi zaradi turbine

3.pravilo...boljše je za avto s turbino  če se le da da tankate gorivo 100 (v primeru benzin ) ker je namenjeno to gorivo avtomobilom ki imajo turbine oziroma ki so športni*

lep pozzdrav

mirchi

Aha,torej je garancija po sistemu,ce se drzis pravil,bo sel,ce bo pa crknil,bo pa zato,ker se nisi drzal pravil.
Mas kaksno garancijo tudi v pisni obliki?
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

dvorjan

Kaj ga hecate okoli cipanja? Itak noben tuner ne da garancije na celoten avtomobil, ampak le na motorno elektroniko. Turbina pa ni del motorne elektronike.

Mi je pa vsec podatek, da po cipanju manj pije. Sicer pa to kar navajas - je to rocno izracunana poraba ali poraba po potovalnem racunalniku (moj BC namrec laze za cca. 0,8-0,9 litra - seveda meni v skodo).

Glede siritve z distancniki - to se mi ne zdi v redu, ker pokvaris geometrijo podvozja, pa se bok avtomobila bos imel stalno umazan. Raje daj gor 18-palcna platisca, ce jih ze nimas in tam izberi malo manjsi ET da dobis recimo 1 cm. Kar bo bolj ven strlelo pa ze ni vec uporabno.

Aja, se glede idej - mene bi recimo zanimalo preoblacenje prednje maske in zadnjega difuzorja v "carbon fiber look" folijo ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

mirchi

@Dvorjan. Glede carbon looka se obrni na Llumark. Vesta kaj delata.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!