DS3 1.6thp tuning

Začel/a HASKO DS3, November 01, 2011, 08:18:36 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

HASKO DS3

Dami - :) hahah to me zaenkrat ne skrbi

zlikovski

Jeronator

Lep pozdrav. Se je še kdo od vas odločil za tunanje ? Jaz bi svojga thp poskusil spravit na 200 hp tako kot Hasko, vendar me skrbi glede zanesljivosti mašine, glede na to kako grajajo kvaliteto motorja po raznolikih forumih. Že tako me malo skrbi, da mi ne bo mašina duše spustla, samo vseen bi prav prišel še kakšen konjiček več. Drugače pa sem gledal od SKN stran in piše da ga chipnejo na 182 hp. Se da mogoče za več zmenit ?

garac

verjetno bo potrebno she kaj drugega, kot čipanje, mogoče je spremenjena odmična pa še kaj... včasih se je za xsaro recimo dobilo kit za 197KM
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Citroenovc

Sicer malo OT (oz dopuščam možnost, da se celo malo dotika Haskovega DS3) - danes pred vhodom v našo firmo na Viču videl RES lepo spedenanega DS3.

Bel s svetlo modro streho, tovarniška platišča, zelo znižan, zadaj na sredi dva ogromna "rora" ... ampak vse z okusom narejeno. Res lep primerek ...

Morda tvoj, Hasko?
OK

LP
Primož

dvorjan

Prvo kot prvo bos moral menjati blow-off ventil na turbini, ce bos zelel priti cez 175-180 konjev. Potem lahko gre do nekje 190-195 na tovarniski osnovi. Zatem pa pridejo na vrsto: vecji intercooler (ob Ibize FR), turbina, injektorji ... zavore? =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

ModelJT

Citat od: Citroenovc;169125Sicer malo OT (oz dopuščam možnost, da se celo malo dotika Haskovega DS3) - danes pred vhodom v našo firmo na Viču videl RES lepo spedenanega DS3.

Bel s svetlo modro streho, tovarniška platišča, zelo znižan, zadaj na sredi dva ogromna "rora" ... ampak vse z okusom narejeno. Res lep primerek ...

Morda tvoj, Hasko?

Toel pa ne i od haskota, razen če ga je zamenjal. Njegov je črn/temno siv. Samo pomoje vem katerega misliš ima musketier kit gor, če je to ta.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Citroenovc

Pojma nimam. Vizuelno mi je deloval precej "originalen". Oz vsaj niso bili kaj divje vpadljivi dodatki. Saj pravim, z okusom narejen.

Kar mi je še padlo v oči - nek emblem je bil na pragovih pred zadnjim kolesom.
OK

LP
Primož

dvorjan

@Citroenovec:
Vem, katerega mislis. Meni je grd za pop****. Ampak resnicno grd. Sploh ne pase tisti kit na belo moder avto. In ta ni od Haskota ...

MSrougeZX

To je verjetno tisti ki se je pred letom prodajal na avtonetu..meni tudi ta kit ne sede.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

dvorjan

Ja, pa mora ga imeti kaksen IT-jevec, ker sem ga vceraj videl na IBMovi konferenci v Portorozu ... Seveda nepravilno parkiranega. =) Slikal nisem, je rosilo, sem raje hitro streho poiskal.

Citroenovc

No ta je bil vzorno parkiran ;) in pa ... kaj pa vem ... meni se ni zdel veliko/divje predelan. Mislim, ne v stilu kaj kričečega ali kičastega.

Tako da - a ziher govorimo o istem primerku?
OK

LP
Primož

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

Citroenovc

hmm, sicer si ga nisem res prav detaljno ogledal ... ampak jaz bi rekel, da ni isti avto.

Pragove je imel un drugačne, pa platišča so tudi bila original Citro - sam neka custom varianta barve po moje ....

Niti mi ni padlo v oči kaj preveč kroma ... ker tistega ne maram ... in bi opazil ...
OK

LP
Primož

dvorjan

@Citroenovc:
Ja, pa je bil tale, menda je celo tablica se vedno ista. Platisca so bila pa 17'' original z belimi dodatki, ce se ne motim. Saj parkiran je bil lepo ob strani ceste, samo na "voznem" pasu, kjer se sicer ne parkira ...

Ti ga poslikam naslednjic, ko ga srecam ...