DS3 1.6thp tuning

Začel/a HASKO DS3, November 01, 2011, 08:18:36 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gox

"notranjost je črna z reccaro sedeži"

A to imaš sedeže od Racinga?

Al original?

Lahko kaj poslikaš še noter :)

LP
Goran

HASKO DS3

Dvorjan * se strinjam glede tega da bi imel vedno umazan blatnik in to samo 18 col gor dajat sm se ze pozanimu hotel sem dati gor bbs 18 col crne z robom barve strehe sepravi visnja* in me pridejo okoli 2200€ samo feltne tako da mislim da je to prevec denarja skoda dajati*

Glede porabe je takole racunano recimo tankam ga polnega in placam 65€ sepravi okoli 55 litrov in nardim z tem tankom tam nekje 600-620km sepravi povprecje 8,8 ampak ga vedno stiskam :D

Glede tega carbona sem se js za svojga pozanimal da nardim odbijace ozadaj pri auspuhu kod ds3R in sicer poglej si na teli strani mal podrobneje

http://custom.poglejpoglej.si/

Oni so najbolsi v sloveniji za te folije in take reci *;))

HASKO DS3

Cau Goran*=D

Amm ne nimam od racinga pac reccaro so crni taki z lukncam mam tud gretje sedezev
Bom bom posliku u roku tega tedna k ga dobim iz servisa nazaj pa se zdej sm mu dau tablce gor
LJ-DS3 :)

HASKO DS3

Aja se ena taka zanimiva informacija zdej je ta prjatu k je lastnik te firme chip tuning SKN,poslou povprasevanje za novo turbino in kaksna je lahko za ds3 1.6thp
Morda ga do zime zrihtava in mu jo zamenjam dam novo vlozim se kakih 2000-3000€ in bova mogoce auto spravla na 300hp* v tem primeru so nam iz avtomerkur-ja Ljubljana rekl da ga bodo dal v revijah in na naslovnicah citroena*pa se u francijo ga bodo pelali na slikanje seveda denar in zasluzek dobim js ne oni :D

Gox

Zanimivo,

bomo spremljali do koliko kW bo še šlo :)

HASKO DS3

Evo en kratek posnetek mal zvoka ,ampak bom še naloudu posnetke na youtube notr u kabini pospeške,zunanji pospeški use še pride ;)...
LP

http://www.youtube.com/watch?v=4O9mNi9Gsyw

zlikovski

Že kaže malo priokusa športnosti ;)
Najbolj me zanima ko ga boste zbustali, kak dolgo bo šla mašina, še bolj pa menjalnik in polosovine.
Pri moje mkolegu je potrgalo polosovine, kasneje šel menjalnik, pa sklopko je moral menajt za tapravo športno, ampak pri tej sklopki za normalno vožnjo je bolj tak tak zelo cuka.

dvorjan

In potem vse tiho je bilo. Je pa ene dva tedna nazaj priropotal mimo mene en DS3, samo je bilo ravno na kriziscu, ko sem zavijal, pa se ponoci, tako da tezko recem, ali je bil Hasko ali kdo drug. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

dvorjan

The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

tomaz555

Keri carji. Dirkajo po cesti mimo hiš.

zlikovski

north

Bogi avti čisti hondaši blokadiranje ....
Citroën - Creative Technology

HASKO DS3

=)... zanimivi komentarji heh uglavnem avto ma trenutno use ki vas zanima okoli 230 konjskih moči izmerjeno na valjih, razmišlal sem še smeri menjavo turbine in pridem okoli cca na 260-270 HP! ...Zlikovski prjatu moj če smo že pr avtih in to nimam samo tega imam še BMW x5 , in Porsche 911-turbo ! :) lep pozdrav

dami

Citat od: HASKO DS3;151555=)... zanimivi komentarji heh uglavnem avto ma trenutno use ki vas zanima okoli 230 konjskih moči izmerjeno na valjih, razmišlal sem še smeri menjavo turbine in pridem okoli cca na 260-270 HP! ...Zlikovski prjatu moj če smo že pr avtih in to nimam samo tega imam še BMW x5 , in Porsche 911-turbo ! :)

Kak se ti je te citroen v garaži znašo?
Pazi, da se ti nemca ne nelezeta francoskih navad!