Nadgradnja - Obvestilo!!!

Začel/a Interceptor, Maj 11, 2007, 06:54:49 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Interceptor

ja vpišeš naslov in sistem preveri in izpiše vse naslove tem iz foruma ki so podobne.

deyo

Citat od: hadei;13866Pa jebote, to bi lahko ?e prej zrihtal, ?e je samo tako malo dela...:emot67:

Samo je pa carsko to sedaj.....evo DEYO, da sprobam....:emot11:

Uff, deluje.....:AngelPray:

Jeb*o te. Jaz pa nisem hotel v tej temi izprobat proti tebi, da je ne smetimo (ti pa povem, da sem imel v mislih).
Sam ker me vleče? za jezik, je pa zdaj tako..... HADEI samo zate :emot155: (pa ?e takkoj je pri roki) :emot68:

hadei

[SIGPIC][/SIGPIC]

deyo

odlično. Pa tista dva sta tako nesramno blizu sedaj :emot15:

hadei

Aha DEYO, tako sta ?e bolj.....:emot155::emot11:
[SIGPIC][/SIGPIC]

deyo

vem,vem :emot68:.
Bosta ?e večkrat uporabljena. V to ne dvomim.

deyo

@Interceptor

Na "Who is online" pogrežam avto refresh (reload) strani (pice of cake bo to zate).

Spet imam neko čudno željo :Hammer3:

Interceptor

auto refresh sm izklopu zarad server load in bandwidth-a in ga ne bom vključu nazaj.
bo treba ročno...

mam pa prpravlen ?e neki druzga da vam ne bo dolgčas ampak nej to ?e mal ostane skrivnost.

Interceptor

Obeta se ?e ena nadgradnja foruma.Potekala bo ponoči (27.8-28.8),tako da večina uporabnikov tega sploh ne bo opazila. Obljubljam.

Hydraulic

Celo no? ne bom mogel spati zaradi prižakovanja.....:AngelPray:
Zdrava pamet se še vedno smatra kot, najboljši nadzor stabilnosti avtomobila na cesti....

Interceptor

Nadgradnja se bo zavlekla ?e na naslednjo no? ker moram preverjat Naše datoteke z novimi.
Ne bo nobenih motenj v delovanju foruma razen 5 minutnega izklopa (upload).
Opaznih sprememb ne bo,vse je bolj underground (varnost in te fore).

U me?uvremenu cepajte igrice i u?ivajte!

Gox

Pozdravljen majster ... je nadgradnja uspela brez težav?

Vse OK?

Interceptor

sam meu probleme sam s sabo in s serverjem.Zamisl - po?arni zid na serverju je blokiru mojo IP ?tevilko in nism mogu do foruma.

ene datoteke je treba prepisat pa tega ne morm narest dokler ne vstavm Naše kode v tanove.

ni ?e čist do konca ,ampak tko k sm reku te nadgradnje sploh ne bote opazl.Je pa velik stvari izboljšanih v novi verziji. ve? na vbulletin.com ?e koga zanima.

Interceptor

Tako, forum je nadgrajen. :BigThumbs:
?e kdo opazi kakršnekoli napake na forumu naj to sporoči tukaj.

michoBX

Nevem ravno, zakj je tulk ozek okn?k za odgovore pisat na konc - prej je bil mal širši... Sm prov v explorerju odpru, pa je isto?!
Hja, dougcajt mi je ja...