Nadgradnja - Obvestilo!!!

Začel/a Interceptor, Maj 11, 2007, 06:54:49 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Hydraulic

?e @interceptor ne bo hmalu ugotovil kje piše sopročila bo častil gajbo!
Zdrava pamet se še vedno smatra kot, najboljši nadzor stabilnosti avtomobila na cesti....

Interceptor

Citat od: Hydraulic;18668?e @interceptor ne bo hmalu ugotovil kje piše sopročila bo častil gajbo!

To si se ti zmotu k si kopiru,jest drgje tega ne vidm. :emot110:

hadei

To pa sem prepisal....sicer je napaka ?e zeeeelo dolgo. Jo najdete?!

Hvala ker ste se prijavili, Hadei
[SIGPIC][/SIGPIC]

Interceptor

Ja vse je napaka, pisat bi mogl: hadei,ob vsaki uspe?ni prijavi morš dat za pir.

deyo

U zdaj pa jaz ne razumem ve? nič :Hammer3:

Interceptor

Citat od: deyo;18743U zdaj pa jaz ne razumem ve? nič :Hammer3:

Ni po ?tajersk pol pa misl da je narobe

hadei

Citat od: Interceptor;18737Ja vse je napaka, pisat bi mogl: hadei,ob vsaki uspe?ni prijavi morš dat za pir.

:emot112:....dobra ti je ta. Samo zato dobiš pir.

DEYO.....pred ki, ko, ker, da, ?e......vejica skaže. Ti pa popravca.
[SIGPIC][/SIGPIC]

deyo

Citat od: hadei;18748:emot112:....dobra ti je ta. Samo zato dobiš pir.

DEYO.....pred ki, ko, ker, da, ?e......vejica skaže. Ti pa popravca.

Mater, jaz sem pa samo ?rke gledal.:emot4:

Gox

Ja no, nehajte zdej pa vsake manjkajoče pike pa vejice iskati po forumu .. Glavno da razumete kaj preberete... ?e ne boste kmalu sami prevajali forum :emot74:

Interceptor

E to gox, bom razdelu unim k majo preveč cajta mal zip fajlova pa nej lepo prevajajo, midva bova pa pol iskala pike in vejce

hadei

E, je*i ga brate....sam si rekel naj ti javimo napake. Ve? kako gre ono, "nema kajanja posle je*anja"!
[SIGPIC][/SIGPIC]

Interceptor

Citat od: hadei;18772E, je*i ga brate....sam si rekel naj ti javimo napake.

E, je*i ga brate.... nimam jest cajta re?vat rebusov in ugank.

pod napake sm mislu bl na funkcionalnost foruma,da vse skripte delajo kot bi mogle, pa ?e se kje pokaže ?e kakšen napis v angle??ini da se ga objav tuki pa da se ga prevede.

hadei

Aha, kaj pa to ?teje?! V statistiki "top posters" ni DEYO-ta.....:emot5:.

http://www.citroenar.eu/misc.php?do=topposters

Pa včeraj sem dodal kar nekaj novih tem, ki niso bili pod "DANašNJI PRISPEVKI"?!?!?! Spet mene zeza ali kakšna majhna napaka?!
[SIGPIC][/SIGPIC]

Interceptor

Ta skript sm v?eri nadgradiu pa je zgleda povr?en pri branju iz baze podatkov.Bom preveru.

Drga? pa pripravljam kar nekaj novosti,predvsem za lažjo uporabo foruma in razbremenitev CPU na serverju.

deyo

Citat od: hadei;18778Aha, kaj pa to ?teje?! V statistiki "top posters" ni DEYO-ta.....:emot5:.

http://www.citroenar.eu/misc.php?do=topposters

Pa včeraj sem dodal kar nekaj novih tem, ki niso bili pod "DANašNJI PRISPEVKI"?!?!?! Spet mene zeza ali kakšna majhna napaka?!

Uuuu Hadei, dobro da skrbi? zame - da me skripte ne pozabijo :emot68: